• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri kabaran saçlar

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
bak benim saçımda düz ama kabarık
bu aralar saçlarımı anlatacağım şekilde yapıyorum oldukça beğeniyorlar denemeni tavsiye ederim hem kabarık durmuo hemde saça zarar veren düzleştirici maşa yok :)

banyodan çıkıyorum parlak göstersin die bi kremim var onu sürüyorum sonra yarım topluyorum şık bir tokayla alt tarafı üçe ayırıyorum üç tane normal örgü yapıyorum bildiğiniz örgü öyle mısır balık falan değil ucunada incecik lastiklerden takıyorum sabaha kadr kuruo o saç zatn yok illa kurutucam dersen örgüleri kurut ayrıca bazen kahküllerimi düzleştirici ile dışa dışa yapıyorum sabahta örgüleri açıp hafif ellerimle dalladıktan sonra fıstık gibi oluo :Pp tavsiye edilir.. :51:

bak benim saçımda düz ama kabarık
bu aralar saçlarımı anlatacağım şekilde yapıyorum oldukça beğeniyorlar denemeni tavsiye ederim hem kabarık durmuo hemde saça zarar veren düzleştirici maşa yok :)

banyodan çıkıyorum parlak göstersin die bi kremim var onu sürüyorum sonra yarım topluyorum şık bir tokayla alt tarafı üçe ayırıyorum üç tane normal örgü yapıyorum bildiğiniz örgü öyle mısır balık falan değil ucunada incecik lastiklerden takıyorum sabaha kadr kuruo o saç zatn yok illa kurutucam dersen örgüleri kurut ayrıca bazen kahküllerimi düzleştirici ile dışa dışa yapıyorum sabahta örgüleri açıp hafif ellerimle dalladıktan sonra fıstık gibi oluo :Pp tavsiye edilir.. :51:

saçlarn ıslakken mi örüp yattın? bende çk baş ağrısı yapıyo ben kurutmak zrnda kalıyorm malesef kurutuncada çok kabarıyo

saçlarn ıslakken mi örüp yattın? bende çk baş ağrısı yapıyo ben kurutmak zrnda kalıyorm malesef kurutuncada çok kabarıyo
Bence de ya bende de çok baş ağrısı olduğu için kurutmadan yatamıyorum bende şu kabarmalardan bıktım gliss in sıvı saç kremi var onu kullanıyorum durulamaya da gerek yok saçlarıma sıkıyorum hem saçlarımı parıl parıl parlatıyor hemde kabarıklığını alıyor. Öyle aşırı derecede kabarıklığını almıyo yine de yatıştırıyor ve çok güzel kokuyor :1:

Son düzenleme:
Kızlar biraz önce diğer konularda okudum kabarıklığa bebek yağı iyi geliyormuş uygulayan çoğu kişi memnun denemeye değer sanırım.

Son düzenleme:
canım başkalarınada önerdim çok memnun kaldılar. bende de mükemmel bi etki yarattı. bebeyağı kullanmalısın. hem saçı yumuşatıyo hem misss kokuyo hemde kabarmayı çok ediyo resmen. :81: benim saçlarımda banyodan sonra çok kabarırdı bu bebeyağını denedim süper süper süpeer :21: tek yapman gereken banyodan sonra ıslak saçına çooooooookk az olmak şartıyla jöle sürer gibi sürmek. daha sonra durulamana falanda gerek yok. bırak kendi haline kurusunlar. görüceksin kabarmadan eser kalmıcak ve mükemmel dalgalar elde ediceksin :8:

Back