Yok sanırım yaptıramam zaten düz olsun istemiyorum aksine dalgaları belirginleşsin ama nemlensin kabarmasın diye teşekkürler yine de.Keratin bakım yaptırmak toparlar imkan varsa yoksa a101 saç bakım yağı kullanabilirsiniz ama kabarmasına etki etmez diye düşünüyorum
Denedim inanın bir faydası olmadı şampuan ve saç kremlerinin. zeytinyağı ve hindistan cevizi yağı da denedim hatta argan yağı da ama pek işe yaramadı bendesaçı nemlendirecek sampuanları ve saç yaplarını kullanın. hatta saç yapı kullanımını artık bir alışkanlık haline getirin
saç kremi ben 2 yıldır kullanmıyorum artık. sadece saçıma iyi gelen bir sampuan ve bu saç yağını kullanıyorum. haftada bir falan da saçıma maske yapıyorum. eskiden benim de saçlarım çok kabarırdı. ama bu rutine döndükten sonra kalmadı artık.Denedim inanın bir faydası olmadı şampuan ve saç kremlerinin. zeytinyağı ve hindistan cevizi yağı da denedim hatta argan yağı da ama pek işe yaramadı bende
Maske olarak ne kullanıyorsunuz? bu kullandığınız yağ saçta ağırlaşma yaptı mı?kabarmaya kuruluğa iyi geldi mı?saç kremi ben 2 yıldır kullanmıyorum artık. sadece saçıma iyi gelen bir sampuan ve bu saç yağını kullanıyorum. haftada bir falan da saçıma maske yapıyorum. eskiden benim de saçlarım çok kabarırdı. ama bu rutine döndükten sonra kalmadı artık.
kabarma ve kuruluğa iyi geldi ve saçta ağırlaşma yapmadı. ama aynı anda aynı markanın şampuanına da başladımMaske olarak ne kullanıyorsunuz? bu kullandığınız yağ saçta ağırlaşma yaptı mı?kabarmaya kuruluğa iyi geldi mı?
Fiyatı uygun olsaydı iyiydi de saçım kabarmasın diye 1000lira üzeri veremem sanırım ya teşekkürler gene dekabarma ve kuruluğa iyi geldi ve saçta ağırlaşma yapmadı. ama aynı anda aynı markanın şampuanına da başladımkabarmayı hangisi kesti tam bilemiyorum
maske olarak matsu -deep hydrating mask kullanıyorum
Elidoru denedim saçımı ağırlaştırdı az sürdüğüm halde. keten tohumu jeli evet yaptım saçı yumuşatıp dalgaları belirginleştiriyor ama saç dökülmeli arttırdı maalesef bırakmak zorunda kaldımMerhaba, çeşitli markaların 7-24 Durulanmayan Bukle Belirginleştirici Saç Kremlerinden denediniz mi? Ayrıca evde kendi yapacağınız Keten Tohumu Jeli de kullanabilirsiniz, hem durulanmayan kremle birlikte, hem de yalnız başına deneyebilirsiniz.
Ben henüz kullanmadım ama Urban'ın Hibiscus'lu Durulanmayan Bukle Beliginleştiricisinden çok memnun kalıyorlar genelde, daha hafif bir formülasyonu varmış, bana Elidor ve Pantene bile yetmediği için henüz denememiştim. Ama biraz pahalı buluyorsanız Gratis Hyp Me diye bir marka çıkardı, o da açık yeşil renk bir Bukle Belirginleştirici çıkarmış o da Hibiscuslu, hatta onun Sıvı Saç Kremi de var, belki de Sıvı Saç Kremlerine de daha hafif yapılı oldukları için şans verebilirsiniz. Sonra yine Gratis'de Bee Beauty'nin Bukle Belirginleştiricisi var o en uygun fiyatlı, onun da yapısı süt gibi bir şeymiş, hep bana hafif gelir diye denemedim daha, bu nasıl olsa çok uygun fiyatlı ben de ilk fırsatta denemeyi düşünüyorum, evde benim çok ürün birikti de, ama size diğerlerinden daha iyi gelebilir hafif oldukları için.Elidoru denedim saçımı ağırlaştırdı az sürdüğüm halde. keten tohumu jeli evet yaptım saçı yumuşatıp dalgaları belirginleştiriyor ama saç dökülmeli arttırdı maalesef bırakmak zorunda kaldım