Saç Kesim Şekilleri Kabaran Saçıma Bal Bile Fayda Etmedi

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

limonkiz

Ağlamam artık gidenlere ♫
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
1.064
93
163
İstanbul
Merhaba kızlar benim saçlrım gür kabarık ve dalgalı kabarık saçlara bal önerisini forumda okudum ve uyguladım ama saçlarım kazık gbi oldu ve yine kabardı ben 1 kaşık balı 1 litreye yakın bi sua çözdüm sonra biraz daha su ekledim kafamdan aşağı döktüm biraz bekleyip duruladım acaba yanlış mı kullandım balı kullananlar memnun kaldıklarını sölüorlar bnm saçta mı sorun var?

Kızlar balı şampuanınıza 1 kaşık ekleyin ve kullanmadan önce iyice çalkalayın bir de böyle deneyin bakalımyerimseniben

benim de saclarım cok gür ve cok kabarıyor...üstelik uzun....artık taşıyamıyorum valla...yarın gidip kuaforde incelticem.... yoksa bu şekilde ne taranıyor ne de dışarı cıkarken bi şekil verebiliyorum...hem de yaz sıcakları başladı...en iyisi gidip incelttirmek..

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Son düzenleme:
beslenmenize dikkat edin arkdaşlar beslenme kaynklı bu saçınıza uyguladıklarını yeseniz daha iyi olur ,,, buğday yapı mümkem bir yağ onu deneyi birde günde bir deste maydanoz yiyin bir haftaya farkı görün ...tabi bilemem hangi vitamin eksik alıyorsunuz ama mayndazo iyidir bende çok işe yaradı hiçbirşey fayda etmiyordu kabarık saçlarıma beslenme önemli

kızlar ya bu tarz ürünler saçı ne kadar destekler bilmiyorum ama bence önemli olan saçın kesimi...
benim saçlarım da dalgalı ama kuaförüm öyle bir kesiyorki çok rahat kullanabiliyorum...
hani şu saç inceltmek için kullandıkları makas var ya aralardan kırpıyorlar falan bir kere onu kullandırtmayın daha da çok kabartıyor...
becerikli kuaför daha farklı br yöntemle uçlardan inceltebiliyor saçları benim kuaförüm bu konuda çok deneyimli...

Kizlar bendede ayni sorun var ama sacimi kuruladiktan sonra bir esarp bagliyorum yatiyorum sabaha kadar kabariklar inmis oluyor birde bunu deneyin...

bal maskesi için bişey diyemycem ama saçını yatıştırmak için bişey önerebilirim.. haftada bir saçına saf zeytinyağı sür, bikaç saat beklet durula..
bi de kabarmadan şekillendirmek için banyodan çıkıp saçının ıslaklığını havluyla aldıktan sonra saçını tarayıp 7/24 sür. bukleleri belirginleştir ya da elinle çekerek düzleştir. sonra da saçının tepelerini saç teliyle sabitle ve kendi halinde kurumaya bırak..

elidor 7/24'ü öneririm. benim de saçlarım kıvırcık ve hangi ürünü denediysem fayda etmedi. yalnız şunu belirteyim 7/24'ün kullanım formülü var. mesela kuru saça uyguladığınızda hiçbir etkisi olmuyor. banyodan hemen sonra ıslak saça uygulayınca süper oluo hem yatıştırıp elektriklenmeyi alıyor hem de bukleler şekilleniyor :)

hmm bide avon un durulanmayan bakım kremini öneririm hem saçın kıvırcıksa dalgalı yapıo.benim öle olmştu.düzleşmişti biraz.durulanmayan bakım kremi tüm saç tipleri için yeşil renkte

pantene düzleştirici serideki şampuanın içine 1 yemek kaşığı bal koydum ve sonuç mükemmeldi eskiden saçlarım çok dolaşırdı ama o dolaşıklığı bal aldı ve yumuşadı saçlarım:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…