Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kabaran kuru kırık saç uçları için

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

canım ben bi 5-6 aydır hiç düzleştirmiyorum ve kırıklarımı almama ragmen saçlarımda hala bir sürü kırık var. kendi saçım dalgalı ama kısa oldugu için çokta hoşuma gitmiyo o yüzden düzleştirmek istiyorum ama iyice yıpranmasındanda korkuyorum bilmiyorum napıcam ya dalgalarımı düzgün bi şekle sokmam lazım ya da ısıdan koruyucu spreyler kullanmam lazım önerdiğin bi ürün var mı??

canım valla açıkçası düzleştiriciden vs koruyan herhangi bi ürün yok var ama bana göre yok
bak benimde ööleydi mesela ben epey bi zamandır unuttum fönü düzleştirmeyi filan
hep kendi dalgasında kullandım yada balerin topuzu yapıp açıyodum altları düzleştiriyodum biraz
bu iyi geldi şimdi haftada 1fönlüyorum o yüzden sıkıntı yok senin de ööle olur zamanla
ama sana dalgalı kullanabilmen için şu saç köpüklerinden öneririm krem tarzı bişiler
bide glissin siyah serisi demiştim ya onun spreyini çok kullanıyorum ben o da iyi geliyo bide
hindistancevizi yağı onarım için kullanılıyo bendede var ama arasıra kullandığımdan farkına varamadım
yinede kullanmanı öneririm canım

teşekkür ederim canım ben şuan ısıya karşı koruyucu sprey olarak rossmanın kendi ürününü kullanıyorum ama pek memnun değilim zaten gliis almak istiyodum ama hangisinden alıcağıma karar verememiştim siyahını deniyim bende teşekkürler :)))

peki tatlım yaglandırmıyorr mu ben bakım amaclı saclarım kuruyken boylarına surdum hc yagını bı gun beklettım bı sure sonra yaglı gıbı durdu

nasıl kesıyorsun pekı canım benımkılerı görsen röfleden koptugu ıcın kısa uzun cok kotu yaa

Argan yağını deneyebilirsiniz memnun kalacaksınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
nasıl kesıyorsun pekı canım benımkılerı görsen röfleden koptugu ıcın kısa uzun cok kotu yaa

canım valla aldım elime küçücük bi makasım var onu
geçtim günışığı gören bi yere ve tutam tutam alıp kestim parlıyo zaten resmen
aslında kestim demeyelim minik minik kırıklarını aldım saçımın ama dikkatli olmak gerekiyor
ben ucunu kaçırıp birazcık boyundan da almıştım hemen uzadı ama insanın morali bozuluyo tabi 1parmakda olsa

Ben de böyle yapayım bari kırıklarım için.
Kuaföre gittim en son; kadın baya kısalttı saçımı.
Omuz hizasına geldi. Ki o seviyede bir saç bana gitmiyor.
Havam söndü resmen ya.!
Artık kırık için kuaföre gitmek yok.

evet yaa ben kuaförü saç kesimi anlamında unuttum çünkü
her seferinde hüsran oluyo resmen..belkide kırık aldırma gibi bi saçmalığın peşine düşmeseydim
çoktan saçım ayaklarıma değerdi şimdi en azından saçımı eğri yada çok bile kessem kendime kızıp çözüm buluyorum
ama kuaföre filan bu saatten sonra tahammülüm yok hıncımıda alamıyorum bari içime atmayım

Çok haklısın. Kırık aldırayım saçlarım daha sağlıklı uzasın dedim , ama kırıklarımla beraber saçımdan da oldum.
Şimdi bekle ki uzasın. Ooffff...!!

Çok haklısın. Kırık aldırayım saçlarım daha sağlıklı uzasın dedim , ama kırıklarımla beraber saçımdan da oldum.
Şimdi bekle ki uzasın. Ooffff...!!
o zaman başka çarelerde var kendiliğinden uzamasını bekleme canım
sende ekstra kür vs uygulayabilirsin :)
şahsen benm canım çıkıyo bu tür şeylerle uğraşmaktan

o zaman başka çarelerde var kendiliğinden uzamasını bekleme canım
sende ekstra kür vs uygulayabilirsin :)
şahsen benm canım çıkıyo bu tür şeylerle uğraşmaktan

Sen ne uyguluyorsun uzaması için?
Zahmetli olmayan bir şeyler önerebilir misin bana da?
Tabi eğer sende gerçekten işe yarayan bir yöntem varsa. :))
Sitede de konular vardı bununla ilgili gerçi. Oradan da faydalandığın varsa yazar mısın canım. :)

canım ben eskiden de şimdide hep sinameki kürü yaptım ve
kesinlikle öneririm hem çok da zahmetli değil yaa
haftada 1kez yapıyosun malzemeler de az ve öz zaten..
istersen malzeme ve uygulanışını filan yazarım canım

Yazarsan çok iyi olur.
Hem malzemeleri , hem de nasıl uyguladığını. :))

Yazarsan çok iyi olur.
Hem malzemeleri , hem de nasıl uyguladığını. :))

canım malzemelerimiz
sinameki otu
bemiks ampul
bademyağı
karışımıda şöyle hazırlıyoruz
bi tutam sinamekini çay bardağının yarısı kadar hatta biraz daha az olabilecek suda kaynatıp demliyoruz ve
sonra süzüp suya bademyağını bi tatlı kaşığı kadar eklicez bemiks ampul zaten tane tane kullanılıyo (1kutuda 5adet var)
daha sonra bu karışımı saç diplerimize sürüp en az 1 2saat bekletip yıkıyoruz fazla kalmasında sorun yok ama ilk başlarda genede sürei artırma canım
çünkü ilk defa uygulucaksın az da olsa kötü saçlarında 1 2tel dökülme olur onu fazlalaştırmış olma..
haftada 1defa yapılmak üzere 8hafta yapıp 2 3hafta ara verip tekrar başlıyoruz..sinameki ve bademyağı aktardan bemiks ampulde eczaneden alınıyo canım
şimdiden kolay gelsin..

Normalde badem yağıyla birlikte bemiks, bepanthen, evigen ampullerini karıştırıp uyguluyorum.
O yüzden kolay olacak bu da.

Peki ampülü bir tane mi koyuyoruz?

Ayrıca az gelmiyor di mi o kadarcık su?
Ve saç diplerine sürüyoruz sadece di mi?

evet canım bemiksin kutusunda 5tane var sen her kürde 1tanesini katıcan
aslında tarifte bi çay bardağı su diyo ama çok fazla olduğundan saçtan akıp gidiyor
o yüzden ilk başlarda çay brdnın yarısından da az dene sonra zaten gözkararı ayarlanıyor
saçının tamamınada gelse sorun değil tabi ama bizim için diplere sürülmesi çok önemli canım
diplere kesinlikle yedirerek yap da saçının diğer kısımlarına gelsede sorun değil
bu arada dediğin gibi zamanla bepanten evigen ampulleride katabilirsin yada farklı yağlar filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…