- Konu Sahibi altinsarisi
-
aynen öyle canım hem de ne kısır döngü
hem saçım o halde bile uzuyosa niye kestireyim diğeri daha hüsran oluyo
neyse glissin siyah serisini (maske+sprey) öneririm canım bana iyi geldi yine
hindistancevizi yağı bademyağı bunlarda iyi geliyo tabi bi süre düzleştirici maşa fön vsden uzak durmak da lazım
ben anca ööle toparladım valla
canım ben bi 5-6 aydır hiç düzleştirmiyorum ve kırıklarımı almama ragmen saçlarımda hala bir sürü kırık var. kendi saçım dalgalı ama kısa oldugu için çokta hoşuma gitmiyo o yüzden düzleştirmek istiyorum ama iyice yıpranmasındanda korkuyorum bilmiyorum napıcamya dalgalarımı düzgün bi şekle sokmam lazım ya da ısıdan koruyucu spreyler kullanmam lazım önerdiğin bi ürün var mı??
canım valla açıkçası düzleştiriciden vs koruyan herhangi bi ürün yok var ama bana göre yok
bak benimde ööleydi mesela ben epey bi zamandır unuttum fönü düzleştirmeyi filan
hep kendi dalgasında kullandım yada balerin topuzu yapıp açıyodum altları düzleştiriyodum biraz
bu iyi geldi şimdi haftada 1fönlüyorum o yüzden sıkıntı yok senin de ööle olur zamanla
ama sana dalgalı kullanabilmen için şu saç köpüklerinden öneririm krem tarzı bişiler
bide glissin siyah serisi demiştim ya onun spreyini çok kullanıyorum ben o da iyi geliyo bide
hindistancevizi yağı onarım için kullanılıyo bendede var ama arasıra kullandığımdan farkına varamadım
yinede kullanmanı öneririm canım
aynı problem bende de var banyodan sonra hindistan cevizi yağı sürüyorum uçlara, hem gliserin gibi yıpratmıyor hem de yumuşacık yapıyor ve uzun vadede çatallar bile yok oluyor.
argan yağı ya da shea butter da benzer işlevi görüyor diyolar ama denemedim bilmiyorum.
arkadaşlar kırık saç uzamaz diye bişe yoktur benim saçlarım uzun zamandır kırık ve hala ööle uzuyoki
ha uçlardan azcık almak tabi ki iyidir saç makas gördü mü daa güzel uzar ve sağlıklı olur ama
kesmek diyorum kestirmek değilkırık aldırayım derken bi tutam saçla dönmeyin eve
ben hep bundan yana sorun yaşadım kırık aldırauım hastalığı olmasaydı şuanda saçlarım dizlerime gelirdi heralde
bakım yapın sürekli ve uçlardan kendiniz milim milim almaya çalışın bu benim tavsiyem
Argan yağını deneyebilirsiniz memnun kalacaksınız.merhaba arkadaşlar öncelikle benim saçlarım belime yakın ama uçlarında baya kırıklar var. bu kırıklar kuru sert bir görünümde bazen rahatsız oluyorum duştan sonra uçları kabarıyor falan neyse sonra bi formül öğrendim eczane veya aktardan gliserin alıyorsunuz bi sprey şişesine gülsuyuyla sıvılaştırıp koyuyorsunuz duştan sonra saç uçlarınıza kullanıyorsunuz ciddi anlamda yumuşatıyor böyle elinize batmıyor o kırıklar.
birde saç uçlarının kabarması için duştan sonra bebek yağı denedim oda harika bir çözüm kabarmayı saçın sakinleşmesini sağlıyor.
ben ikiisndende çok memnunum
denemek isteyenlere tavsiye ederim.. ( baktım ama göremedim eğer konu tekrarı yaptıysam kusura bakmayın)
nasıl kesıyorsun pekı canım benımkılerı görsen röfleden koptugu ıcın kısa uzun cok kotu yaa
canım valla aldım elime küçücük bi makasım var onu
geçtim günışığı gören bi yere ve tutam tutam alıp kestim parlıyo zaten resmen
aslında kestim demeyelim minik minik kırıklarını aldım saçımın ama dikkatli olmak gerekiyor
ben ucunu kaçırıp birazcık boyundan da almıştım hemen uzadı ama insanın morali bozuluyo tabi 1parmakda olsa
Ben de böyle yapayım bari kırıklarım için.
Kuaföre gittim en son; kadın baya kısalttı saçımı.
Omuz hizasına geldi. Ki o seviyede bir saç bana gitmiyor.
Havam söndü resmen ya.!
Artık kırık için kuaföre gitmek yok.
evet yaa ben kuaförü saç kesimi anlamında unuttum çünkü
her seferinde hüsran oluyo resmen..belkide kırık aldırma gibi bi saçmalığın peşine düşmeseydim
çoktan saçım ayaklarıma değerdişimdi en azından saçımı eğri yada çok bile kessem kendime kızıp çözüm buluyorum
ama kuaföre filan bu saatten sonra tahammülüm yok hıncımıda alamıyorum bari içime atmayım
o zaman başka çarelerde var kendiliğinden uzamasını bekleme canım
Çok haklısın. Kırık aldırayım saçlarım daha sağlıklı uzasın dedim , ama kırıklarımla beraber saçımdan da oldum.
Şimdi bekle ki uzasın. Ooffff...!!
o zaman başka çarelerde var kendiliğinden uzamasını bekleme canım
sende ekstra kür vs uygulayabilirsin :)
şahsen benm canım çıkıyo bu tür şeylerle uğraşmaktan
Sen ne uyguluyorsun uzaması için?
Zahmetli olmayan bir şeyler önerebilir misin bana da?
Tabi eğer sende gerçekten işe yarayan bir yöntem varsa. :))
Sitede de konular vardı bununla ilgili gerçi. Oradan da faydalandığın varsa yazar mısın canım. :)
canım ben eskiden de şimdide hep sinameki kürü yaptım ve
kesinlikle öneririm hem çok da zahmetli değil yaa
haftada 1kez yapıyosun malzemeler de az ve öz zaten..
istersen malzeme ve uygulanışını filan yazarım canım
Yazarsan çok iyi olur.
Hem malzemeleri , hem de nasıl uyguladığını. :))
canım malzemelerimiz
sinameki otu
bemiks ampul
bademyağı
karışımıda şöyle hazırlıyoruz
bi tutam sinamekini çay bardağının yarısı kadar hatta biraz daha az olabilecek suda kaynatıp demliyoruz ve
sonra süzüp suya bademyağını bi tatlı kaşığı kadar eklicez bemiks ampul zaten tane tane kullanılıyo (1kutuda 5adet var)
daha sonra bu karışımı saç diplerimize sürüp en az 1 2saat bekletip yıkıyoruz fazla kalmasında sorun yok ama ilk başlarda genede sürei artırma canım
çünkü ilk defa uygulucaksın az da olsa kötü saçlarında 1 2tel dökülme olur onu fazlalaştırmış olma..
haftada 1defa yapılmak üzere 8hafta yapıp 2 3hafta ara verip tekrar başlıyoruz..sinameki ve bademyağı aktardan bemiks ampulde eczaneden alınıyo canım
şimdiden kolay gelsin..
Normalde badem yağıyla birlikte bemiks, bepanthen, evigen ampullerini karıştırıp uyguluyorum.
O yüzden kolay olacak bu da.
Peki ampülü bir tane mi koyuyoruz?
Ayrıca az gelmiyor di mi o kadarcık su?
Ve saç diplerine sürüyoruz sadece di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?