• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kabaran kuru kırık saç uçları için

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

altinsarisi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2012
234
60
123
merhaba arkadaşlar öncelikle benim saçlarım belime yakın ama uçlarında baya kırıklar var. bu kırıklar kuru sert bir görünümde bazen rahatsız oluyorum duştan sonra uçları kabarıyor falan neyse sonra bi formül öğrendim eczane veya aktardan gliserin alıyorsunuz bi sprey şişesine gülsuyuyla sıvılaştırıp koyuyorsunuz duştan sonra saç uçlarınıza kullanıyorsunuz ciddi anlamda yumuşatıyor böyle elinize batmıyor o kırıklar.
birde saç uçlarının kabarması için duştan sonra bebek yağı denedim oda harika bir çözüm kabarmayı saçın sakinleşmesini sağlıyor.
ben ikiisndende çok memnunum
denemek isteyenlere tavsiye ederim.. ( baktım ama göremedim eğer konu tekrarı yaptıysam kusura bakmayın)

aslında gliserin çok düsündüğüm bi yöntem düzlestirmek dısında pek bisey yapmıyorum ama asırı yıpranıyo sorunsa şukii bu gliserin suyla karıstırılıp skıldığında düzleştiricinin zararını azaltırmı yani sıkıpta yapsam bide yağlı bi görünüm olurmu düzleştirdiğimde?

aslında gliserin çok düsündüğüm bi yöntem düzlestirmek dısında pek bisey yapmıyorum ama asırı yıpranıyo sorunsa şukii bu gliserin suyla karıstırılıp skıldığında düzleştiricinin zararını azaltırmı yani sıkıpta yapsam bide yağlı bi görünüm olurmu düzleştirdiğimde?
çok sıkmadığın taktirde yağlı bir görüntü oluşmuyor zaten sadece uçlara sıkılıyor yani etkisi azalırmı ondan emin değilim ama çok güzel yumuşatıyor.

bebek yagını dustan sonra nasıl kullancaz. kuruttuktan sonra jöle gibi mi sürecez?
duştan sonra nemliyken uçlara uygula canım ama çok sürersen yağlı gibi görünüyor istersen suyla karıştırıpta uygulayabilirsin yoğunluğunu azaltırsan yağlı görünümü olmaz

merhaba arkadaşlar öncelikle benim saçlarım belime yakın ama uçlarında baya kırıklar var. bu kırıklar kuru sert bir görünümde bazen rahatsız oluyorum duştan sonra uçları kabarıyor falan neyse sonra bi formül öğrendim eczane veya aktardan gliserin alıyorsunuz bi sprey şişesine gülsuyuyla sıvılaştırıp koyuyorsunuz duştan sonra saç uçlarınıza kullanıyorsunuz ciddi anlamda yumuşatıyor böyle elinize batmıyor o kırıklar.
birde saç uçlarının kabarması için duştan sonra bebek yağı denedim oda harika bir çözüm kabarmayı saçın sakinleşmesini sağlıyor.
denemek isteyenlere tavsiye ederim.. ( baktım ama göremedim eğer konu tekrarı yaptıysam kusura bakmayın)

arkadaşlar ecz.satılan tamamen bitkisel üçkür bir arada şampuanlar var böle yağlara gerek yok paranızı sokağa
saçmayın ecz.ürünü kullanın iade garantili bitkisel şampuan var ben kullandım saçlarımın dökülmesi üç yıkamada
durdu saç diplerimdeki yaralar iyileşti saçımın uzaması hızlandı öle vıcıkvıcık yağlarla uğraşmayın ecz.ürünü eczacı garantili ürün kullanın

ben saçlarımdaki sorunu my life garden sarımsak defne ısırgan özlü üçkür bir arada şampuanla çözdüm sadece eczanelerde satlıyo saçlarımın dökülmesi
durdu saçlarım güçlendi ve daha hızlı uzadı çok memnunum ayrıca iade garantili başka birşey kullanmuyorum çok memnunum herkeze tavsiye ederim.

aynı problem bende de var banyodan sonra hindistan cevizi yağı sürüyorum uçlara, hem gliserin gibi yıpratmıyor hem de yumuşacık yapıyor ve uzun vadede çatallar bile yok oluyor.
argan yağı ya da shea butter da benzer işlevi görüyor diyolar ama denemedim bilmiyorum.

Teşekkürler paylaşım için :)

Kırık saç uçlarını kestirmekten daha güzel bi yöntem yok bence. Kırıldıkça kestireceksin. Kırık olduğu sürece saç uzamıyor, olduğu yerde sayıyor.

arkadaşlar kırık saç uzamaz diye bişe yoktur benim saçlarım uzun zamandır kırık ve hala ööle uzuyoki
ha uçlardan azcık almak tabi ki iyidir saç makas gördü mü daa güzel uzar ve sağlıklı olur ama
kesmek diyorum kestirmek değil :20: kırık aldırayım derken bi tutam saçla dönmeyin eve
ben hep bundan yana sorun yaşadım kırık aldırauım hastalığı olmasaydı şuanda saçlarım dizlerime gelirdi heralde:1:
bakım yapın sürekli ve uçlardan kendiniz milim milim almaya çalışın bu benim tavsiyem

arkadaşlar kırık saç uzamaz diye bişe yoktur benim saçlarım uzun zamandır kırık ve hala ööle uzuyoki
ha uçlardan azcık almak tabi ki iyidir saç makas gördü mü daa güzel uzar ve sağlıklı olur ama
kesmek diyorum kestirmek değil :20: kırık aldırayım derken bi tutam saçla dönmeyin eve
ben hep bundan yana sorun yaşadım kırık aldırauım hastalığı olmasaydı şuanda saçlarım dizlerime gelirdi heralde:1:
bakım yapın sürekli ve uçlardan kendiniz milim milim almaya çalışın bu benim tavsiyem
kesinlikle katılıyorum. bende özene bözene uzatıyorum yok kestirmicem diyorum tabı uzatana kadar krıılıyor sonra kestiriyorum yine kısacık kalıyo yine uzayana kadar kırılıyor. suan belimde yine kırık ama kestirmicem artık napiyim sağlıklı saçtansa uzun saçı daha çok istiyorum. böyle bakım yapmaya çalışıyorum. yoksa o oyle kısır dongu gıder ve benım sacım hıc ıstedıgım gibi olmaz yanı

kesinlikle katılıyorum. bende özene bözene uzatıyorum yok kestirmicem diyorum tabı uzatana kadar krıılıyor sonra kestiriyorum yine kısacık kalıyo yine uzayana kadar kırılıyor. suan belimde yine kırık ama kestirmicem artık napiyim sağlıklı saçtansa uzun saçı daha çok istiyorum. böyle bakım yapmaya çalışıyorum. yoksa o oyle kısır dongu gıder ve benım sacım hıc ıstedıgım gibi olmaz yanı

aynen öyle canım hem de ne kısır döngü
hem saçım o halde bile uzuyosa niye kestireyim diğeri daha hüsran oluyo
neyse glissin siyah serisini (maske+sprey) öneririm canım bana iyi geldi yine
hindistancevizi yağı bademyağı bunlarda iyi geliyo tabi bi süre düzleştirici maşa fön vsden uzak durmak da lazım
ben anca ööle toparladım valla

aynen öyle canım hem de ne kısır döngü
hem saçım o halde bile uzuyosa niye kestireyim diğeri daha hüsran oluyo
neyse glissin siyah serisini (maske+sprey) öneririm canım bana iyi geldi yine
hindistancevizi yağı bademyağı bunlarda iyi geliyo tabi bi süre düzleştirici maşa fön vsden uzak durmak da lazım
ben anca ööle toparladım valla

cok sagol canım ya ben en son kestirdiğimde düzleştiricimde bozuktu kullanmadım ama hafıf fon tutuyodum kafamı aşşağı eğip ondan bile kırıldı bende kabullendım yapcak bısey yok :D kırık ama uzun ben mutluyum :D

Back