Saç Kesim Şekilleri kabaran kırılmış saçlar

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

nursena1234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2010
5
0
36
İstanbul
saçlarım özellikle banyo sonrası çok kabarıyor..Çeşitli kremler kullandım fakat henüz saçımı yatıştıran düzgün bir krem bulamadım..saçlarım kabardığı için sürekli düzleştirici kullanıyorum özellikle okul zamanlarında buda saçımın daha çok kırılmasına ve yıpranmasına yol açıyor..şuanda saçlarımın uçları oyuncak bebeklerin saçları gibi..saçlarımı kestirmeyi düşünüyorum ama kestirince de bakımlı dursunlar istiyorum..bu konuda yardım ederseniz çok sevinirim mafoldumben :1no2:

Az önce ulaştıgım bi bilgi diğer bi kaç topiktede paylaştım canım çilek yağı öneririm bende hemen kullnmaya baslıcam bilgine yabancı bi siteen yaptıgım çeviriyide kopyaladım anladıın kadarıyle artık a.s.

Çilek Yağı Anti-kabarma Saç Bakımı Koleksiyon lüks harmanı üreten parlaklık silikonları tohum ve nemlendirici çilek veren saç zarif, parlak görünüm ve ipeksi. Özellikle kuru, kıvırcık saçlar için iyi ama uygun tüm saç tipleri için

teşekkür ederim araştırmaya başlıcam yerimseniben

canım türkçe olarak çlek yağını saça faydaları yazdığımda pek bişey çıkmadı baska şeyler cıkıyo bende strawberry oil for hair yadım çıkan sitelerden birinide çevirdim öyle bu bilgiye ulaştım. Hatta bi rün çıkıyo çilek yağını saç serumu olarak mı kullanıyolar anlamadım sende bi bak canım .a.s.

canim saclarini düzlestirici kabartiyor cünkü saclarin kirildikca ne düzlesir ne de sekil alir.. bence uclarini biraz kestir sonra sadece önlerini düzlestir yani kahkülün varsa arkayi hic elleme derim.. inan bana gün gectikce saclarin iyilesecek ve dalgalarin cok güzel duracak :)) tecrübe konusuyor saglikli sac istiyorsan düzlestiriciden uzak durcaksin baska care yok

Benim saçlarım banyodan sonra çok kabarırdı saçlarımı düzleştirmeden dışarı çıkmazdım gliss in turuncu renkteki saç kırılmaları için onarım ve bakım şampuanını kullandığımdan beri saçlarım banyodan sonra düz oluyor ben çok memnunum sanada öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…