- Konu Sahibi kalimero79
Arkadaslar saclarım cok sorunlu
her gittiği kuafor bu ne zor sac diyor inanın
kıvırcık , kuruyunca asırı elektrikli bukleler dagınık, cok dokuluyor
sac diplerimde egzema var jöle vs kullanamıyorum hemen kasıntı kepek
sac derimi net bir sekilde görmeyeli yıllar oldu cunku hep kepeklenme kabuklanma
NEYSE
cok doktra gittim vs
ama kadınlar kulübü sayesinde sulfatsız sampuanlarla tanıstım once doa kullandım, kepeklenme ve kasıntıyı azalttı ama dokulme devam
en son su alısveris sitelerinden birinde ALTERNA isimli bir marka gördüm
efenim gercekte pek pahalı ama %90 indirim varmış, ben de turkce sitelerde pek bi bilgi blamadım yabancı sitelere baktım millet pek bi memnun kalmış
neyse yine paran cope gidecek vazgec bu sevdadan diyorum ama dayanamadım baya bi ürün aldım, bu aradaurunlerin sulfatsız oldugu soyleniyor
su yasıma kadar hic bir urunden bu kadar memnun kalmadım acıkcası
sekillendiricisi sampuan sok oldum
ayrıca sacım hic kasınmadı kepeklenmedi, bukleler super, elektriklenmiyor, kabarmıyor
ben antifrizz bamboo ve caviar seasilk ürünlerini denedim
konuyu acarken reklam sanılmasından korkarak actım ama arkadaslar kknın bana cok faydası dokundu acıkcası benim de bi faydam dokunsun ayrıca merak ediyorum alterna tecrubesi olan diğer arkadasları
bu arada urunler pahalı kesinlikle indirimleri takip edin derim
her gittiği kuafor bu ne zor sac diyor inanın
kıvırcık , kuruyunca asırı elektrikli bukleler dagınık, cok dokuluyor
sac diplerimde egzema var jöle vs kullanamıyorum hemen kasıntı kepek
sac derimi net bir sekilde görmeyeli yıllar oldu cunku hep kepeklenme kabuklanma
NEYSE
cok doktra gittim vs
ama kadınlar kulübü sayesinde sulfatsız sampuanlarla tanıstım once doa kullandım, kepeklenme ve kasıntıyı azalttı ama dokulme devam
en son su alısveris sitelerinden birinde ALTERNA isimli bir marka gördüm
efenim gercekte pek pahalı ama %90 indirim varmış, ben de turkce sitelerde pek bi bilgi blamadım yabancı sitelere baktım millet pek bi memnun kalmış
neyse yine paran cope gidecek vazgec bu sevdadan diyorum ama dayanamadım baya bi ürün aldım, bu aradaurunlerin sulfatsız oldugu soyleniyor
su yasıma kadar hic bir urunden bu kadar memnun kalmadım acıkcası
sekillendiricisi sampuan sok oldum
ayrıca sacım hic kasınmadı kepeklenmedi, bukleler super, elektriklenmiyor, kabarmıyor
ben antifrizz bamboo ve caviar seasilk ürünlerini denedim
konuyu acarken reklam sanılmasından korkarak actım ama arkadaslar kknın bana cok faydası dokundu acıkcası benim de bi faydam dokunsun ayrıca merak ediyorum alterna tecrubesi olan diğer arkadasları
bu arada urunler pahalı kesinlikle indirimleri takip edin derim