Kaban,kazak,pantolon,parfüm uygun fiyatlı ürünler-Ayakkabı eklenmiştir.

1. resim tozlu marka kolları tül elbise rengi soluk çıkmış fotoğrafta ama ışıktan sanırım siyah ,hiç kullanılmamış 42-44 beden
2. resim lcw marka tunik L beden hiç kullanılmadı
3. resim 1 kere kullanıldı tozlu dan alındı 42 beden herhangi bir ürün alana beden uyarsa hediye edilecek
4. resim lcw marka 42/k hiç kullanılmadı
5. resim lcw marka gri 44 beden paçalar fermuarlı hiç kullanılmadı
6.resim collezione marka L beden sarının hoş bir tonu hiç kullanılmadı
7. resim tiffany marka yeşil L beden 1 kere kullanıldı
8. resim lcw 42/k koyu yeşil hiç kullanılmadı
9.resim kadife kısa etek 42 beden

10. resim mor boğazlı kazak mudo marka m beden kullanıldı ama hiç bir deformasyon yok
11. resim kırmızı boğazlı kazak lıttle big M beden kullanıldı L uyumlu
12. resim ekru bluz sense marka hiç kullanılmadı.İade süresini aştığım için iade edemedim 44 beden ama 46 ya daha iyi olur sanırım(aynı ürünün siyahı da var elimde o da kullanılmadı) kendinden kolyesi var.Sırttan düğmeli
13. resim lets go marka M beden koyu yeşil parka içi yünlü kullanıldı.3 yerinde leke var ama temizlenince çıkar diye düşünüyorum

14. resim tozlu marka krem tonlarında bluz XL beden 4-5 kez kullanıldı.Resimlerde güzel çıkmamış ama şık bir bluzdur.
15. resim tozlu marka alttan çıtçıtlı beyaz gömlek 44 beden ama 40-42 için daha uygun hiç kullanılmadı
16. resim avon Christian Lacroix Nuit Kadın EDP hiç kullanılmadı

Lcw L beden ekru kaşe mont sayılı giyilmiştir.2 düğmesi kopmuş durumda ama düğmeleri mevcuttur.

kendim 45 e almıştım 30 a vereyim.Hiç kullanılmadı.İlk alındığında bilekte bir kez denendi sadece.

Konu güncel...Yok mu kızlar almak isteyen ?Birçoğu kullanılmadı.Uygun fiyattan vereceğim.Resimler kötü cıkmıs soluk gibi ama herhangi bir renk atması yok.

1 numara tozlu kolu tül elbise ile alttan çıtçıtlı gömlek ikisi kaç tl olur acaba ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…