- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.803
- 248
- Konu Sahibi bogurtlenkusu
-
Canim ben yurt dışından ürün getirip satiyorum. Elimde XXXL son bi beden kaldı. Sıfır hiç kullanılmamis. Sezon içinde 200 e satiyordum. 3xl talep gelmediği için suan aldığım fiyata yani 140 tl ye satiyorum. Resimdeki ürün. Düşünürsen yazabilirsin.Selamlar bacılar,
Kız kardeşim için kaban arıyorum büyük beden.
Az kullanılmış veya kullanılmamış, su geçirmeyen tiplerden, herhangi bir yırtık sökük leke vb defosu olmayan temiz bir kaban / uzun mont istiyoruz.
Elinde olan varsa bakmak isterim.
Baktım, fakat kardeşim için model olarak ağır kalır. Teşekkür ederim :)Aslinda elimde bir tane var yurtdisindan anneme gelmisti o giymeyince sormadan buraya eklemistim ve fiyatini cok uygun yazmisin haliyle bilmeden o da istemedi bende kaldirmistim satistan dusunurseniz tekrar konusurun fiyatinida pardesu tarzi buyuk beden
Fiyat biraz aşıyor bütçemi, teşekkür ederim. :)Canim ben yurt dışından ürün getirip satiyorum. Elimde XXXL son bi beden kaldı. Sıfır hiç kullanılmamis. Sezon içinde 200 e satiyordum. 3xl talep gelmediği için suan aldığım fiyata yani 140 tl ye satiyorum. Resimdeki ürün. Düşünürsen yazabilirsin.
Ben önden görsem olur mu, acelem var acık da :)Canım bende var kaşe uzun da var anorak tarzıda var ben topik açacagım koyucam
tam çözemedim resmi ama. beden kesin olur mu?Seçil marka koyu gri kase kaban yarasa kol modern tarzda panco görünümlü.
160 boy icin yaklasık diz hizasındadır bedeni bol omuz kısmı cok genis degil
O zaman şöyle sorayım, bunu giyen kişinin boyu kilosu kaçtı ve giydiğinde tam mı geniş mi oluyordu?xxl 30 tl
ben giyiyordum 72 kiloyum boyumda 1.50 tam oluyorduO zaman şöyle sorayım, bunu giyen kişinin boyu kilosu kaçtı ve giydiğinde tam mı geniş mi oluyordu?
Deme yav, küçük gelir o zaman.ben giyiyordum 72 kiloyum boyumda 1.50 tam oluyordu
koltuk altı 50Deme yav, küçük gelir o zaman.
50 derken? ben anlamıyom da hiç bu işlerden.koltuk
koltuk altı 50
canım göbek kısmını mezurayla ölç bende kabanı ölçeyim bakalım50 derken? ben anlamıyom da hiç bu işlerden.
göbek kısmı kapanır mı ki ya, ondan şüpheliyim ben. Dombiğe kıyafet bulamıyoruz resmen.
Kız yanımda değil işte. Ben alıp yanımda götürücem işte haftaya.canım göbek kısmını mezurayla ölç bende kabanı ölçeyim bakalım
hıım olmaz o zaman canım bana tam oluyoKız yanımda değil işte. Ben alıp yanımda götürücem işte haftaya.
Boyunu kilosunu biliyorum ama beden olarak neye denk geliyor bilmiyorum. Ama 48-50 beden olur artık diye düşündüm. Dombik göbekli biraz. Boyunuz aynı ama senden 20 kilo daha fazla olması lazım işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?