Kabak tadında sanat:)))))

canım link vermek yerine fotoğrafları buraya ekleseydin ya
daha kolay olmazmıydı...

hımm ilginçmiş
sen eklememişsin ben ekledim bir kaçını

canım link vermek yerine fotoğrafları buraya ekleseydin ya
daha kolay olmazmıydı...

ya ben çok beceriksizim bu konuda ne yaptıysam olmuyor en sonun da bari linki atayım dedimsenağlama
siz koymuşsunuz teşekkürler canıma.s.

süper yaaa,valla yapanın emeğine sağlık...

bakalım daha neler görcez çok ilginçler millette ne cevher var ya

süper yaaa,valla yapanın emeğine sağlık...
evet bencede gerçektende yapanların emeğine sağlık.ilginç bir uğraşı..
rica ederim.. bir şey değil
http://www.kadinlarkulubu.com/tekni...oldan-nasil-resim-eklenirresimli-anlatim.html
ihtiyacınız olan bilgi burda
kolay gelsin...
çok teşekkür ederim link içina.s.site içinde bayağa aradım böle bir paylaşım ama bulamamıştım.hemen baktım çok sağol canım
bakalım daha neler görcez çok ilginçler millette ne cevher var ya

evet bende sizin gibi düşünürken karpuzlarla yapılmışları geldi maille bir arkadaşımdan yakında onlarıda koyucamkaydirigubbakcemile5

sardunyacım sanada çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için.senin paylaşımlarının yanında bizimkiler neki??

olurmu canım benim hepsinin yeri ayrı:1hug:....hepsi farklı güzel ve anlamlı:asigim:

hepsi cok güzel canım paylaşımın için teşekkür ederim. en çok da sarhoş olanları beğendim :roflol:

Ahhhh Tanrıımmm!!! İşte hayatımın aşkı... Şeniz

Benim erkekim olur musun?... kaydirigubbakcemile3

sanat sanattir isde verilen emek daima güzeldir
heloween geliyo aklima bakdikca :) bizim burdada cok yaparlar insallah ileride kizim yok cadilar bayrami yok bilmem ne diyipde öyle cadi kiligina girip kapidan kapiya kosdurmazkaydirigubbakcemile3

paylasimin icin tskler fistigima.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…