Kabak tadı vermeye başladı ...

Bu bölümü yanlış kullananlara ne yapalım ?

• Ankete Katılan
    256
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bence yeni editöre gerek yok,her bölümün editörü ,o bölümdeki açılan konuya baksın,ilgili yere yerleştirsin.,sonra açsın.hatta bu fake konuların da açılmadan kapanması açısından iyi olur

bu bdv nin ana sayfadinda suna benzer bir yazi var"belki canin skkin,sebebi var veya yok gibi"bir yazi var sanki biraz ucu acik bir yazi yani illa kocasiyla,kaynanasiyla sorun yasayanlar gibi bir kisitlama yok sanki cani skilan yazsin :))gibi anlasiliyor en azinda n ben oyle anliyorum :))ise bu yaziyi duzelterek baslayabilirsiniz :)))

ben kk yı ilk saç bakım konusunda keşfettim google den bakarken denk geldi
üye olunca en çok bdv bölümüne bakar oldum
ama inan şu an en son baktığım bölüm haline geldi
bir konu açılıyor inanıp olumlu bir yorum yapıyorsun o sırada olumsuz düşünenler üzerine çullanıyor ve gereksiz bir aksiyon yaşıyorsun
sinirlerin bozuluyor,üzülüyorsun
baktımki iyice çığrından çıktı bdv bölümü
hiç bakmamaya başladım bende
eminim bir çok kk kadını vardır benim gibi düşünen
durum böyleyken cezaların kalktığını düşünüyorumda ortalık savaş alanına döner

ahahahahahahha ne makara meraklısı bir milletiz yahu ya tabiki de bende bazı konularla ilgili gülelim eğlenelim istiyorum ama şu da var önü alınmaz bunun hepimiz az çok biliyoruz . olay çok farklı yerlere uzar diye düşünüp 5 puanlık uyarı cezası makuldür diye düşünüyorum işin açığı

Size birkaç link vereceğim, sizler burda derdi olanlara yardım etmek çabasındasınız değil mi?
Gerçekten yardım için yorum yazan, insanları aşağılamak ya da dalga geçmek için yazmayan, üyenin derdini ciddiye alıp tecrübelerini düşüncelerini aktaran üyeleri tenzih ederim, onlar BDV'de açılan konulara önem veriyorlar.

Amaç herkesin derdini önemsemek mi gerçekten?
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/653946-annem-kanser-tedavisi-goruyor.html topiğe bir bakın, annesi hasta bir üyemiz açmış, en azından bir şifa dileği yazılabilirdi ama dikkat çekici değil, içinde evlilik dışı ilişki, evli adamı ayartma, aldatılma yok

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/654291-ielt-icin-kitap.html eğlenmekten hoşlanan üyeler için sıkıcı bir konu daha

http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...begimde-demir-eksikligi-cikti-yapmaliyim.html A-ahhh içinde şiddet, baş örtüsü, siyaset yok mu :26:

Bakın şimdi vereceğim linkte yazan içerikten bir hatırlatma, yorum yapanlar şipşak bilecek, kadın lohusa, eşiyle dini yaşam sebebiyle sorun yaşıyor ve sigara içmek istediğini söylüyor, tam ağza layık, din var, lohusa kadının sigara içmek istemesi var, mevzu derinleşince 2 evlilik yapıldığı ortaya çıkıyor, tam aksiyon hopppaaaa

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/651799-napcam-yardim.html bakınız ne kadar rağbet görmüş.

http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...kek-arkadasimin-annesine-soylemeli-miyim.html dikkat çekici başka bir konu

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/652437-19-gunluk-evliyim-esimi-cok-seviyorum-fkat-26.html bir tane daha, bu örnekleri çoğaltabilirim, dürüst olmak lazım, burada amaç gerçekten insanların dertlerine ortak olup yol göstermek değil bazıları için, amaç evlilik dışı hamile kalan bir kıza vay edepsiz demek, diğerinin inançlarını sorgulamak, bir diğerini azarlamak.

Konularını paylaştığım üyelerden özür dilerim, örnek olması açısından link verdim, amacım onları teşhir edip kırıp incitmek değil kesinlikle.

Ve tüm eleştirilerinizi, önerilerinizi de dikkatle takip ediyorum, BDV' yi olması gerektiği gibi kullanmak gerektiğine, diğer bölümlerinde BDV kadar ilgi görmesine ihtiyaç var, BDV' de gerekli düzenlemeleri yapacağım, anlıyorum ki birçok kişi yaptırımlara, cezalara karşı değil, bu topikte yazmayan ama özelden ulaşıp üyelerin BDV'yi yanlış kullandığı için mağdur olan insanların olduğuna dikkat çeken çok insan var.
Anladığım odur ki BDV keskin ve net sınırlarla belirlenmeli, üye şu saç rengini nasıl elde ederim diye konu açtığında o topiği taşır, saçım boyadan yandı diye konu açanın konusunu dert kabul eder burada bırakırsak, saç rengi konusunu açan üye benimki de dertti diyecek ve kavram karmaşası yaşanacak, durumu izah etmekte zorlanacağız.

Bu yazıyı konu dışı mesajlar için açılmış topiğe de ekleyeceğim.

Bugün milat olsun, burada saçı, tırnağı, sivilcesi, evcil hayvanı vs sebeple konu açanların konuları olmayacak artık, saçıyla ilgili derdi bile olsa saç bölümünde olacak, orada zaten böyle durumlarda tecrübeli, yanmış saça ne sürülür, hangi kepek şampuanı iyidir bilen ve bildiklerini paylaşan çok üye var.

Konu dışılar ceza almaya devam edecek, konu sahteyse bildirsinler, geyik yapmanın manası yok,

İçeriği bu bölümle alakası olmayan konuları açanlar yeni üyeyse(en fazla 1 aylık üye) o zaman konusu ilgili bölüme taşınıp sadece 5 puanlık uyarı yapılacak,

Israrla buraya konu açanlar eski üyeyse(1 ay üzeri) konusu kapatılacak ve 1 gün banlanacak,

X üye aynı içerikli konuyu birkaç kere açmışsa ilk açtığı açık bırakılacak, diğerleri konu tekrarı sebebiyle kapatılacak, zaten hep öyle yapıyorduk ama hatırlatmakta yarar var, aynı içerikli konuları çok kereler açmayı alışkanlık haline getirmişse 1 gün uzaklaştırılacak,

Polemik, hakaret, dini yorum, siyaset zaten yasak, site kuralları aynen devam...

Bence bu bölümde gerçekten bir kirlilik var. Sırf merak ettiği şeyler için, hayatla ilgili gözlemlerini yazmak için, kendiyle ilgili (dert olmayan) şeyleri paylaşmak için, başka bir konuya yorum yapmak için vb. durumlarda bile konular açılıyor.

Aklımdayken unutmadan konu dışı mesaja açıklık getireyim, şimdi x üye oyun bölümünde bu ismi çocuğuna verir misin ya da forumdan biri için isim vermeden yorum yap gibi bir topikte arkadaşının yazısını görüpte kanka bizim topiğe gel demişse veya arkadaşının yorumunu altıntılayıp gibi gülümseme kullandıysa üyenin üstüne çullanıp konu dışı yazdın banlıyorum deyip banlamak haksızlık olur, oyun bölümündeki bir topikte sürekliliği olmayan ara ara yapılan konu dışı yorumlara ses etmiyoruz, geyik bölümündeki konularda zaten muhabbet gırla, bizim özellikle üstünde durduğumuz "konu dışı mesajlar" bir üyenin derdine derman bulmak için, fikir almak istediği için, insanların bilgi ve tecrübelerinden faydalanmak istedikleri için açtıkları topiklerde birilerinin çıkıp kankaaaa n'aber, ne zamandır görüşemiyorduk diyerek konunun ortasına bomba gibi düştüğü konu dışılardan bahsediyoruz.

ehehe mune seni seviyorum...

Suan 80 puan cezam var ve pro üyeyim..Acıması yok valla munenin 2 haftadan fazla ban aldığımı biliyorum..

Yani biz proyuz diye bir ayrım gerçekten yok...En çok banı biz yiyoruz hatta..Ama gidipte mune'ye şahsım adına beni nasıl banlarsın gibi saçma bir bahane ile gitmiyorum..

O sebeble ban hususunda mune ve kazen'i rahat bırakmalısınız..

Son düzenleme:

:))) Gaddar mune, Pro üyeleri perişan eden acımasız mune
Böyle okuyup kıyaslayınca Kazen melek gibi adam, cezalara pek karışmıyordu, artık hiç karışmaz, tekaütlüğe geri döndü

Kimi üyeler niye banlandığını banlandıkları zaman onlara otomatik mesaj gitse de tam anlamıyor, ceza sebebini özelden sorsalar öğrenecekler ama birkaç kişi dışında kimse sormuyor, banlananlar listesi diye bir topik mi açsak uygun bir bölüme:44:
Prezentabl xxx konuda yazdığınız konu dışı mesajdan banlandınız diye yazmak daha mı iyi olur yoksa banlılar listesinde adını gören üye teşhir gibi algılayıp kırılır mı bize:26:

daha geçenlerde banlandım. hem de bana kuduz bile diyen bi arkadaşa cevap verdim diye. tamam biraz tehditvari konuşmuş olabilirim ama ben de insanım yani

velhasıl kelam, Mune'nin acıması, ayrımcılığı yoktur, napalım şeriatın kestiği parmak acımaz

Son düzenleme:

bence puansız uyarı verilsin.....
çünkü hayatta her tür insan vardır, bize komik anlamsız gelen bir konu bence bir başka kişi için dert olabilir.....
ankette böyle bi şık olmadığı için seçimsiz bıraktım mecburen anketinizi.

Kırılabilirler canım herkes biz mi sana kırılmasın ?

Zaten özel mesajlarda neden banlandığımız belli oluyor..Yani ekstradan bence bir bildirime gerek yok diye düşünüyorum ben..

Kırılabilirler canım herkes biz mi sana kırılmasın ?

Zaten özel mesajlarda neden banlandığımız belli oluyor..Yani ekstradan bence bir bildirime gerek yok diye düşünüyorum ben..

Herkes biz mi derken bana kinaye mi yaptın, banlıyorsun ama bak biz yinede seni bağrımıza basıyoruz baabında

Kırılabilir diye size sormayı uygun buldum ya, kimseyi durduk yere rencide etmek istemem, zaten siz kafama çuval geçirmek için bekliyorsunuz, siz yetersiniz başkalarınında hışmını üstüme çekmeyeyim

Ne kadar ban yeme hakkimiz var? Sinirsizmi?

Bunu sayı olarak söylemek mümkün değil, size 10 banlanma hakkınız var demem yanlış olur, kaç kere banlandığınızdan ziyade toplam ceza puanınız mühim, mesela 2 ayrı cezanız olsa, birinden 10, diğerinden 10 ceza puanı alsanız, bu toplamda 20 ceza puanı eder, 20 ceza puanı 2 gün banlı kalmak demek, toplam ceza puanınız 70'e ulaşmışsa 1 hafta banlanırsınız, 70 puan üzerine eklenen her puan 2 hafta, 3 hafta, 1 ay, 3 ay banlı kalmalara sebep olur, siteye devamlı suretle girmeyi alışkanlık edinmiş bir üye için 1 hafta uzak kalmak bile zor oluyor.

Peki ama cezayi cekmis olduktan sonra puanlar silinmiyormu?

Bu konu benide rahatsız ediyor.
Ama açıkçası açıklaması ''Bugün canınız mı sıkkın ? Belki sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz belkide yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için'' şekilde olan bir başlık için konular konusunda şikayet etmeyi kendimde hak bulamıyorum. BDV'nin toptan kaldırması gerektiğini düşünüyorum. Her konu için zaten bir başlık var.
Bu sayede bazılarımız diğer başlıklarda gezinip bir şeyler öğrenebilir en azından.

Son düzenleme:

neeeee
bende 0puanlık uyarıma kafamı takıyordum
gerçi yinede her gördüğümde sinir olucam eminim tarihi bitene kadar bu uyarımın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…