3.seçeneğe oy verdim çünkü ilk iki seçenek bana uymuyor boş geçmiyim bari dedimsoruna gelince bu bölüme iki konu açtım ikiside bdv ye uygundu zaten.
benim önerim ya bdv kapsamı genişletilsin ya da editör görevlendirilsin 2-3 tane.
Cezalar olmasa neler olur acaba çok merak ediyorum?
Sitemizde her türlü konu için bölümler varHerkes ilgi duyduğu bölümlere zaten bakıyor. Benim bdv pek dikkati mi çekmiyor ..Belki benim gibi bir sürü üye var illa konuları dikkat çeksin diye bdv'ye açmakta gereksiz
Bence bdv'ye uygun olmayan konu açanlara 5 puan ceza verilmeli konusu kapatımalıEğer bu uyarı sonrası tekrar aynı şey yapılıyorsa 1 gün banlanmalı:26:
Biraz evvel bu topiği okuyordu gri gri
Pro üyeler yazsın buraya, en çok ceza alan üyeler olarak onlara söz hakkı doğdu.
Hatta isimde vereyim, ismini verdiğimde bana alınmayacakları yazayım burada, Carrie, Prezentablkontes, kadesa bir adım öne çıksınlar da yazsınlar banlanmalarını.
ehehe mune seni seviyorum...
Suan 80 puan cezam var ve pro üyeyim..Acıması yok valla munenin 2 haftadan fazla ban aldığımı biliyorum..
Yani biz proyuz diye bir ayrım gerçekten yok...En çok banı biz yiyoruz hatta..Ama gidipte mune'ye şahsım adına beni nasıl banlarsın gibi saçma bir bahane ile gitmiyorum..
O sebeble ban hususunda mune ve kazen'i rahat bırakmalısınız..
Derdi olmayan ama burası çok okunuyor diye kedisinin cinsel sorununu buraya açanlara ne yapalım ?
Saç rengi konusunda fikir alandan tutunda akvaryumundaki balıkların cinsel hayatını merak eden herkes konuyu buraya açıyor...
Bu tür konu açanlara ceza verelim mi ?
:))) Gaddar mune, Pro üyeleri perişan eden acımasız mune
Böyle okuyup kıyaslayınca Kazen melek gibi adam, cezalara pek karışmıyordu, artık hiç karışmaz, tekaütlüğe geri döndü
Kimi üyeler niye banlandığını banlandıkları zaman onlara otomatik mesaj gitse de tam anlamıyor, ceza sebebini özelden sorsalar öğrenecekler ama birkaç kişi dışında kimse sormuyor, banlananlar listesi diye bir topik mi açsak uygun bir bölüme:44:
Prezentabl xxx konuda yazdığınız konu dışı mesajdan banlandınız diye yazmak daha mı iyi olur yoksa banlılar listesinde adını gören üye teşhir gibi algılayıp kırılır mı bize:26:
Kırılabilirler canım herkes biz mi sana kırılmasın ?
Zaten özel mesajlarda neden banlandığımız belli oluyor..Yani ekstradan bence bir bildirime gerek yok diye düşünüyorum ben..
Ne kadar ban yeme hakkimiz var? Sinirsizmi?
Bunu sayı olarak söylemek mümkün değil, size 10 banlanma hakkınız var demem yanlış olur, kaç kere banlandığınızdan ziyade toplam ceza puanınız mühim, mesela 2 ayrı cezanız olsa, birinden 10, diğerinden 10 ceza puanı alsanız, bu toplamda 20 ceza puanı eder, 20 ceza puanı 2 gün banlı kalmak demek, toplam ceza puanınız 70'e ulaşmışsa 1 hafta banlanırsınız, 70 puan üzerine eklenen her puan 2 hafta, 3 hafta, 1 ay, 3 ay banlı kalmalara sebep olur, siteye devamlı suretle girmeyi alışkanlık edinmiş bir üye için 1 hafta uzak kalmak bile zor oluyor.
Bunu sayı olarak söylemek mümkün değil, size 10 banlanma hakkınız var demem yanlış olur, kaç kere banlandığınızdan ziyade toplam ceza puanınız mühim, mesela 2 ayrı cezanız olsa, birinden 10, diğerinden 10 ceza puanı alsanız, bu toplamda 20 ceza puanı eder, 20 ceza puanı 2 gün banlı kalmak demek, toplam ceza puanınız 70'e ulaşmışsa 1 hafta banlanırsınız, 70 puan üzerine eklenen her puan 2 hafta, 3 hafta, 1 ay, 3 ay banlı kalmalara sebep olur, siteye devamlı suretle girmeyi alışkanlık edinmiş bir üye için 1 hafta uzak kalmak bile zor oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?