ne kadar seviyormuşsunuz ceza vermeyi
'bir derdim var ' saçımın rengini bulamıyorum
bir derdim var cinsellikle ilgili merakım
herkesin derdi kendine büyük değil mi? şuna göre dert olmayan buna göre dert olamaz mı
merak ettim bunları da yazmazsak ne yazılacak bu forumda?
burası ayrı takılma yeri oldu
halinden memnun değilseniz formun ismini ' kendime göre bir derdim var' yapın..
ama insanları bir özgür bırakın artık..
Biraz evvel bu topiği okuyordu gri gri
Pro üyeler yazsın buraya, en çok ceza alan üyeler olarak onlara söz hakkı doğdu.
Hatta isimde vereyim, ismini verdiğimde bana alınmayacakları yazayım burada, Carrie, Prezentablkontes, kadesa bir adım öne çıksınlar da yazsınlar banlanmalarını.
Bir derdim var bölümü kadınlar kulubunun olmazsa olmazı.. Hatta ben siteye direk burdan giriş yapıyorum.
Ancak ve ancak cilt ve saçla ilgili bir sorunum varsa diğer bölümlere bakıyorum. Ama bir derdim var bölümüne derdiniz olmasa da girip bakıyorsunuz.
Bu nedenle bence bu bölümde açılan konular sınırlandırılmamalı ve çok fazla müdahale edilmemeli. O zaman eminim ki siteye rağbet azalır kanısındayım.
Bir örnek vericem ama eğer reklama falan giriyorsa modlar gerekeni yapar. Ekşi sözlükte mesela hiçbir konu sınırı ve hiçbir küfür olsun, düşünce olsun yazılmasına karışılmıyor. Tabiki hakaret boyutuna geçmedikçe. ve bu da ilgiyi çok artıyor.
İşte bence asıl rağbet görende bu. Yani insanın direk doğal olarak kuralsız derdini paylaşabilmesi. Bunun içinde aslında ayrı ayrı bölümlerin olması çok iyi olmuyor.
Mesela sevgilisinden ayrılan birinin konu açabileceği o kadar çok bölüm var ki, hayatın içinden kısmında. insan hangi bölüm başlığının altına bakacağını şaşırıyor ve doğal olarak bölünüyorsunuz. Bu da ilginizi maalesef bölüyor ve merak ve heyecanı baltalıyor.
Sonuç olarak, bir derdim var bölümü üyelerin kendilerini asıl buldukları : ) ve yorum yapmaktan zevk aldıkları en önemli konu başlığıyken hakaret ve kötü yorumların dışında çok da müdahale edilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Varsın karışık konu başlıkları olsun.
Kazen,
bu durumun en mağdur kişisi olarak fikrimi yazmam gerekirse Bir Derdim Var bölümüne saçını ne renk boyasa yakışır, hangi çikolata markası iyidir gibi bölümle uzaktan yakından alakası olmayan konuları açan "yeni üyeyse"( yeni üyeden kastım 1 ayını doldurmamış üyeler) 5 puanlık uyarı yapıp konusunu doğru bölüme taşımak uygun olur ammaaaa bu bölüme uygun olmadığını bildiği halde ısrarla her aklına esen konuyu açan "eski üyeler" 1 gün uzaklaştırma almalı, konuları da kapatılmalı.
İnan ciddi sıkıntı vermeye başladı, diğer bölümlerde açılmazsa tabii kimse gidip yorum yapmaz, bir öğrenilmiş BDV, Gebelik bölümünde 2013 Annelerinin hamilelikte yaşadıkları sorunlar da dert, dert değil mi? Onlar niye gebelik bölümüne konu açıyor, açtıkları topikler tıkır tıkır işliyor, estetik bölümünde ameliyat olan birinin ameliyat esnasında yaşadıkları da dert, onlar niye estetik bölümünde konu açıp birde üstüne konularına birçok yorum alıyorlar, demek ki neymiş forumu doğru kullanırsan doğru hedef kitlesine ulaşırsın.
Ben uçuğum var diye buraya konu açayım, sen topuk dikenini buraya yaz sonra eee diğer bölümde açarsam kimse okumaz, zamanında şu bölüm olsun bu bölüm eksik diye talepte bulunup bölümler açılmasını isteyenler üyeler değil miydi?
Bu konuda katıyım, sitenin bir bölümü diğerinden üstün değil, kk tek bölümden oluşmuyor, forumu doğru kullanmayı öğrenmemiz gerekiyor, kimse kusura bakmasın, alınıp gücenmesin burda konu açıp sonra o konuyu geyiğe çevirmek eğlenceli geliyor, 2 sayfa konu içeriğiyle ilgili yorumun ardından 15 sayfa geyik yapılıyor, ki geyik diye bir bölümümüzde var, o bölüm neden açıldı, sitenin diğer bölümlerinde geyik yapmak konu dışı yazmak yasak olduğundan, topiklerde konu dışıdan ceza alan üyeler dediler ki: bizi geyikten banlıyorsunuz fakat bizim sohbet edip gırgır şamata yapacağımız bir bölüm yok, açın bir bölüm bizde topiklerde geyik yapmayalım.
Sen ne yaptın? Tamam dedin ve geyik bölümünü açtın, sonuç: Yaşasın BDV'de geyik...
3.seçeneğe oy verenler acaba en çok o bölüme konu açanlar mı
Cezalar olmasa neler olur acaba çok merak ediyorum?
Sitemizde her türlü konu için bölümler varHerkes ilgi duyduğu bölümlere zaten bakıyor. Benim bdv pek dikkati mi çekmiyor ..Belki benim gibi bir sürü üye var illa konuları dikkat çeksin diye bdv'ye açmakta gereksiz
Bence bdv'ye uygun olmayan konu açanlara 5 puan ceza verilmeli konusu kapatımalıEğer bu uyarı sonrası tekrar aynı şey yapılıyorsa 1 gün banlanmalı:26:
3.seçeneğe oy verdim çünkü ilk iki seçenek bana uymuyor boş geçmiyim bari dedimsoruna gelince bu bölüme iki konu açtım ikiside bdv ye uygundu zaten.
benim önerim ya bdv kapsamı genişletilsin ya da editör görevlendirilsin 2-3 tane.
ceza olmazsa herkes rahatça polemiğe girer
ve ortalık hep gergin olurve '' sana cevap verırdım ama ban yemek istemıyorum'' diyenler olmaz
ceza en azından umursayanlar için çaydırıcı bir şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?