Kabak tadı vermeye başladı ...

Bu bölümü yanlış kullananlara ne yapalım ?

• Ankete Katılan
    256
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ne kadar seviyormuşsunuz ceza vermeyi
'bir derdim var ' saçımın rengini bulamıyorum
bir derdim var cinsellikle ilgili merakım
herkesin derdi kendine büyük değil mi? şuna göre dert olmayan buna göre dert olamaz mı
merak ettim bunları da yazmazsak ne yazılacak bu forumda?
burası ayrı takılma yeri oldu
halinden memnun değilseniz formun ismini ' kendime göre bir derdim var' yapın..
ama insanları bir özgür bırakın artık..

yanız sorun sana göre dert olan bana dert değil olayı değil, sorun ceza vermeye meraklı olmak da değil
sorun, konuları yanlış bölüme açmak
sac rengi için de bölüm var başka konular için de.
her konu bdvye açılınca diğer bölümler havada kalıyor. yani kk bdvden ibaret değil. bunu göstermek gerekiyor .

Son düzenleme:
Bir derdim var bölümü kadınlar kulubunun olmazsa olmazı.. Hatta ben siteye direk burdan giriş yapıyorum.
Ancak ve ancak cilt ve saçla ilgili bir sorunum varsa diğer bölümlere bakıyorum. Ama bir derdim var bölümüne derdiniz olmasa da girip bakıyorsunuz.
Bu nedenle bence bu bölümde açılan konular sınırlandırılmamalı ve çok fazla müdahale edilmemeli. O zaman eminim ki siteye rağbet azalır kanısındayım.
Bir örnek vericem ama eğer reklama falan giriyorsa modlar gerekeni yapar. Ekşi sözlükte mesela hiçbir konu sınırı ve hiçbir küfür olsun, düşünce olsun yazılmasına karışılmıyor. Tabiki hakaret boyutuna geçmedikçe. ve bu da ilgiyi çok artıyor.
İşte bence asıl rağbet görende bu. Yani insanın direk doğal olarak kuralsız derdini paylaşabilmesi. Bunun içinde aslında ayrı ayrı bölümlerin olması çok iyi olmuyor.
Mesela sevgilisinden ayrılan birinin konu açabileceği o kadar çok bölüm var ki, hayatın içinden kısmında. insan hangi bölüm başlığının altına bakacağını şaşırıyor ve doğal olarak bölünüyorsunuz. Bu da ilginizi maalesef bölüyor ve merak ve heyecanı baltalıyor.
Sonuç olarak, bir derdim var bölümü üyelerin kendilerini asıl buldukları : ) ve yorum yapmaktan zevk aldıkları en önemli konu başlığıyken hakaret ve kötü yorumların dışında çok da müdahale edilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Varsın karışık konu başlıkları olsun.

mune ablam bir adım öne çık derde çıkmaz mıym hiç :) pro üyeyim ama en son banımın üstünden 5 gün geçti,yani öyle ayrım falan yok.

Son düzenleme:
Ben bir gün uzaklastirilsin, konusu kapatilsin dedim. Neden dedim?
Cünkü eger agir ceza vermezseniz, sadece uyarilarla bu is cok uzar.
Bence insanlar konu basliklarinin farkinda olarak yazmalilar.
Herkes BDV`yi okuyor diye, evet oraya yaziyoruz ama dogru konu basliklarina yazmayanlara bir cesit ceza gelirse,
özellikle BDV icin, o zaman her konu okunmaya baslar diye tahmin ediyorum.

Bende burdan giriş yapıyorum :)
Bencede burası genel bi alan gibi "bir derdim var" çok genel kapsamlı bi başlık.
Saç bakımı bölümüne kimse apandisit ameliyatıyla alakalı birşey yazmıyor
Niye?
Çünkü aşikar belli saç bakımı alanı ameliyatın ne işi var.
Ama burası bir derdim var fazlasıyla geniş bi içeriği kapsıyor.
Ve çokta reytingi var.
Mesela dert çeyiz ama çeyiz başlığındaki üyelerle bdv deki üye sayısı arasında dağlar kadar fark var.
Dalga geçer gibi konu açanlarda var tamam ama onlarında konusu kapatılır.
Türküz hepimiz ve bizim mantığımız kurallar çiğnenmek içindir olduğu sürece adminler çıldırır.
Biraz serbest bırakın daha iyi olur.
Küfür hakaret aşağılama geyik olmadığı sürece pekte sakıncası olucağını sanmıyorum.
Buraya dertleşmek için geliniyor.
Çok katı kurallarla iyi olmaz.
Mesela öyle kişiyer var ki yorum yazdığına pişman ediyor.
Alay dalga küçük görme herşey var.
Bence onlar daha kötü onlarla iyice ilgilenilmesi lazım

uzun bir süredir ortalık baya bir şenleniyor o kadar gereksiz konular var ki...çoğunun başlığını görüp okumuyorum,
çoğunu okuyup anlamlandıramıyorum,herkesin derdi kendine büyük de yahu o kadar da absürt şeyler oluyor ki...
kimisinin sadece vakit geçirilmek için açıldığını düşünüyorum.

ciddi sıkıntısı olanlar çözüm arayanlar da bu saçma konularla araya kaynıyor ,
çünkü o kadar çok kişi o konuya hücum ediyor ki acaba diyorum verilen tepkiler de bu kişileri
konu açtırmaya zorluyor talep çok ya ...

özellikle cinsellik,evlilik dışı çocuk,bekaret konuları bunlar cinsellik bölümüne açılabilir.
sadece konular açılmadan denetlenebiliniyorsa denetlenerek açılsın .
ama gene de çok büyük bir platform her şey kesin çözüm olmayabilir ceza bile çözüm olmuyor.

katılıyorum, çok mantıklı

Burası birileri gelsinde eğlenelim yeri değil ( bir derdim var)
Ki bu sitedenin eğlenmek için geyik için bölümleride var arkadaş gelsin açsın eğlensin gülsün
İnsanların bazen içinden çıkamadığı şeylerde var sıkıtıları var bunu bilemeyiz belki çaresiz bizden tarafsız bakıp yorumumuzuza ihtyacı var bunları görmeyip eğlençe adı altındaki başlıklara yorum yapıldığında sizce bölümün amaçı şaşmış olmazmı sade biraz duyarlılk adına karşı tarafıda düşünerek hareket ettsek

Son düzenleme:
3hafta once bir konuda bdvda yazi yazdim ve 1gun ban ve 10puan cazasi aldim simdi her yazdigima dikkat ediyorum o cezayi neden hak ettigimide anlamadim orda ben yalancilikla suclandim ve cezayida ben aldim simdi bunlari yazarkende korkuyorum yine ceza gelirmi diye ama gercekten merak ediyorum

konunun yerı neresı ise oraya açılmalı
her bölümün tadı ayrı.

resimli saç renklerı, kesimleri, boyaları bence gayet ilgi görüyor.
elbise, ayakkabı seçimleri gayet ilgi görüyor.
resimlik durumlar varsa muhakkak resim ekleyın
foto olmadan kimse size yeterınce bılgı veremez, hayal gücü de bir yere kadar
konuyu açan arkadaşlar anında cevap bekledıgı için bdv ye açma gereği duyuyorlar
ama yanlış bir tutum bu, çünkü kapatılmaya mahkum oluyor ve konu sahipleri amaçlarına ulaşamıyor.

biz kadınız ve saça, makyaja, giyime düşkünüz
elbet konuya cevap verenler olacaktır. sanki bdv ye açılınca çok mu cevap veren oluyor ki konu başlığı zaten belli...

o yüzden amacımıza ulaşmak istiyorsak doğru bölümlere açalım
herkes bdv ci değil

Son düzenleme:
Anket sonucu çok ilginç:44:Gerçekten bir derdi olan kişiler yerine her türlü sıkıntı için Bdv 'yi tercih edenlerin bu işe devam etmelerini istemek çok şaşırtıcı:26:
Acaba konu başlıklarını çoğaltabilir miyiz?:26:Geyik Bdv Başlığı açılsın eğlenmek isteyen arkadaşlar oraya açsınlar konularını

buraya saçma sapan konu açıpta milletle tartışanlar yüzünden gerçek sıkıntısı olanlara da cevap vermekten kaçınıyor artık kk kadınları
bu yüzden mutlaka bir yaptırımı olmalı bence
elbette çocuk gibi ceza almaya karşı olduğum noktalarda var ancak objektif bakmak gerekirse kurallar olmasa millet ne saçmalayacağını şaşırır
ben bu yüzden oyumu 5 puanlık uyarı verilip konunun kapatılmasından yana kullandım
bunları yazdığım için alacağım tepkilerede son derece açığım

Cezalar olmasa neler olur acaba çok merak ediyorum?
Sitemizde her türlü konu için bölümler varHerkes ilgi duyduğu bölümlere zaten bakıyor.Benim bdv pek dikkati mi çekmiyor..Belki benim gibi bir sürü üye var illa konuları dikkat çeksin diye bdv'ye açmakta gereksiz
Bence bdv'ye uygun olmayan konu açanlara 5 puan ceza verilmeli konusu kapatımalıEğer bu uyarı sonrası tekrar aynı şey yapılıyorsa 1 gün banlanmalı:26:

3.seçeneğe oy verenler acaba en çok o bölüme konu açanlar mı

3.seçeneğe oy verdim çünkü ilk iki seçenek bana uymuyor boş geçmiyim bari dedim soruna gelince bu bölüme iki konu açtım ikiside bdv ye uygundu zaten.

benim önerim ya bdv kapsamı genişletilsin ya da editör görevlendirilsin 2-3 tane.

ceza olmazsa herkes rahatça polemiğe girer
ve ortalık hep gergin olur ve '' sana cevap verırdım ama ban yemek istemıyorum'' diyenler olmaz
ceza en azından umursayanlar için çaydırıcı bir şey.

Son düzenleme:

bu söylediğim herkes için geçerli değil elbet
evet editör kısmı mantıklı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…