Kabak tadı vermeye başladı ...

Bu bölümü yanlış kullananlara ne yapalım ?

• Ankete Katılan
    256
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biraz evvel bu topiği okuyordu gri gri:ssz:
Pro üyeler yazsın buraya, en çok ceza alan üyeler olarak onlara söz hakkı doğdu.
Hatta isimde vereyim, ismini verdiğimde bana alınmayacakları yazayım burada, Carrie, Prezentablkontes, kadesa bir adım öne çıksınlar da yazsınlar banlanmalarını.

Pro üyeyim, zamanında editörlük de yaptım ama ceza puanım 90 point :1:

Edit; 3 ay banlandığımı bilirim :1:

Son düzenleme:
Neye göre kime göre dert orası tartışılır elbette ama
bu bölümde gerçekten gereksiz konular açılıyor ve
göz yorucu bir kalabalık oluşuyor.
Sırf daha fazla okunuyor diye buraya gereksiz konu açmayı da doğru bulmuyorum,
sırf geyik olsun, kalabalık olsun, süs olsun, yeri geldiğinde eğleniyoruz filan düşüncesi,
bir derdim var bölümü için uygun olmasa gerek, zira dertler derttir, eğlence değil ki.
Pro üye olarak ta aldığım cezalar var, bu konuda ayrım yapılmadığı kesin.
Sadece benim de bazen dikkati mi çekiyor, hiç kötü birşey yazmadığı halde
sırf konu dışı bir kelime yazdı diye ceza alıp, oysa ki başka konularda binbir alakasız geyik dönerken
aynı cezalar uygulanmayabiliyor, ama bunda da art niyet ya da eksiklik görmüyorum çok.
Sonuçta site sahibi de yönetici de insan, gerçekten kötü içerik yapılmadığı için ya haberleri olmuyor
ya da o sizin istedğiniz esnekliği gösterdiği zamanlar oluyor, bu da iyi birşey.

bence haklısınız ne haliniz varsa görün diyip çekilmek en iyisi... zira konuya değilde bana takılmışsınız...

hayde selametle ...

bence haklısınız ne haliniz varsa görün diyip çekilmek en iyisi... zira konuya değilde bana takılmışsınız...

hayde selametle ...

Banlanma filan degil de alakasiz konularin tasinmasi isabet olur.demokratik bir sekilde bize sunmussunuz ama dusundugunuz mantikli zaten.

hayde selametle ...

bana dediğinizi varsayarak (en son ben mesajınızı alıntıladığım için) neye bu kadar fevri cevap verdiğinizi anlamadım. bence siz fazla alıngan ve sinirlisiniz.. biraz sakin olun..

Bir de ben ekleme yapayım, kötü içerik yaparken ceza alması gereken biri ceza almadıysa ve ola ki pro üye ise bu üye pro üye diye mi ceza almadı dediniz mi inanın çok itici oluyor. Bir sorun bakalım pro üyelere neler yaşıyorlar...

Lütfen kötü içeriğe basarken adminleri salak yerine koyup "evet o pro üye ceza vermeyeceksiniz biliyorum ama" diye cümle kurmayın inanın adminler bunları yemiyor. Gidin bunu çocuklarınıza yapın, hiç sanmıyorum ama belki yerler...

Konu bu değil ama ekleme yapayım dedim ...

Birde Mune rica etsem eski üyeliğim deşifre oldu diyip şu anda sitede 3 üyelikle gezen birileri var şunu temizliyelim mi ? zira ısrarla gel beni ısır diye kaşınıyor... Deşifre ettik mi de suçlu biz oluyoruz...

Üyeliğimi aldığımdan beri pro üyeyim. Şuana kadar 3 defa ceza aldım, hepsi de konu dışı mesajdı. Öyle uzun uzun geyik muhabbeti bile değildi,tek cümlelik mesajlardı. Bir tanesi uzunca bir dini içerik mesajıydı. Cezalarımın hiç biri hakaret bile değildi :) Kurallar gereği konu dışına çıktığım için ceza aldım.

Kimmiş o kayrılan pro üyeler? Ben de merak ettim :ssz:

bence de bdv kapatılabilir ama cezalar olmalı.
ben önceden çok ceza aldım ama artık yazıp sildiğimi biliyorum ceza almaya gerek yok diye.
yani caydırıcı olduğunu düşünüyorum cezaların.

bdv kaldırılması uygun olmayacaksa da dediğiniz gibi denetimli olmalı.
zaten bir süre sonra da insanlar nereye konu açacagını kavramış olurlar.
tabi bu denetimi yapmak Mune için zor olabilir zaten sitenin tamamına baktığı için, bu yüzden kesinlikle editör lazım bdv.ye
artık kim olur bilmiyorum ama şöyle sürekli ilgilenebilecek bir editör paklar orayı:ssz:

bence de bdv kapatılabilir ama cezalar olmalı.
ben önceden çok ceza aldım ama artık yazıp sildiğimi biliyorum ceza almaya gerek yok diye.
yani caydırıcı olduğunu düşünüyorum cezaların.

bdv kaldırılması uygun olmayacaksa da dediğiniz gibi denetimli olmalı.
zaten bir süre sonra da insanlar nereye konu açacagını kavramış olurlar.
tabi bu denetimi yapmak Mune için zor olabilir zaten sitenin tamamına baktığı için, bu yüzden kesinlikle editör lazım bdv.ye
artık kim olur bilmiyorum ama şöyle sürekli ilgilenebilecek bir editör paklar orayı:ssz:

Ben yapabilirimm..:3:
Çoğu zamanım net başında geçiyor zaten.
:26:

Sizlere bir soru sormak istiyorum. Kaçınız ben şu üniversiteyi bitirdim gideyim Eğitim kısmına bakayım benim üniversitemle ilgili sorusu olan var mı diyor? Ya da meslek seçiminde yardımcı olayım gençlere diyor. Bunlar şu anda aklıma gelenler örnekler çoğaltılabilir. Bdv kısmını bu kadar kısarsak en fazla görümcesi surat yapan insanlarla sevgilisinden ayrılanlara yardımcı olabiliriz gibi geliyor bana.

Sizlere bir soru sormak istiyorum. Kaçınız ben şu üniversiteyi bitirdim gideyim Eğitim kısmına bakayım benim üniversitemle ilgili sorusu olan var mı diyor? Ya da meslek seçiminde yardımcı olayım gençlere diyor. Bunlar şu anda aklıma gelenler örnekler çoğaltılabilir. Bdv kısmını bu kadar kısarsak en fazla görümcesi surat yapan insanlarla sevgilisinden ayrılanlara yardımcı olabiliriz gibi geliyor bana.

ben yaptım,birisi yalvarmış yakarmış sormuş bende cvpladım , ama hem soruyor noooolur yardım edin yalvarıyorum vs diye cvbını veriyorsunuz GERÇEKLERİ DEĞİL inanmak istediğini duymak istediği için işine gelmedi galiba tşk edeceğine tabiri caizse carlayıp saldırmaya başladı , bende bıraktım onunlamı uğraşcam okulu bittiğinde görür elbet sektörü piyasayı , elinde diplomayla kalınca anlar ne yapalım yani , böyle dengesizde çok , hem soruyorlar bi çok konuda millet cvbını veriyor sonra savunuyorlar , madem bildiğini okuyacaksın ne soruyorsun :37: kendi içinde çelişenleri çok görüyoruz :44::44: bu durum çok yaşanıyor başlık farketmiyor

eğer bu kadar sorun olarak görülüyorsa bence bdv bölümüne bir hatta daha fazla editör verilmeli başka türlü idare edilemez.bdv hariç her bölümün editrü var.editörlere hakaret varsa da özel msjla hakaret zaten ceza sebebi direkt o kişiler de ceza alsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back