evet. adminler seçiyor.editorlerde demi seciliyor canim.cokmu cahilim ne
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet. adminler seçiyor.editorlerde demi seciliyor canim.cokmu cahilim ne
![]()
Biraz evvel bu topiği okuyordu gri gri
Pro üyeler yazsın buraya, en çok ceza alan üyeler olarak onlara söz hakkı doğdu.
Hatta isimde vereyim, ismini verdiğimde bana alınmayacakları yazayım burada, Carrie, Prezentablkontes, kadesa bir adım öne çıksınlar da yazsınlar banlanmalarını.
onun üyeliği henüz onaylanmamış. yorum yazamaz. sadece okur:)Mor üyelik noluyor ?
bence haklısınız ne haliniz varsa görün diyip çekilmek en iyisi... zira konuya değilde bana takılmışsınız...
hayde selametle ...
bence haklısınız ne haliniz varsa görün diyip çekilmek en iyisi... zira konuya değilde bana takılmışsınız...
hayde selametle ...
hayde selametle ...
Bir de ben ekleme yapayım, kötü içerik yaparken ceza alması gereken biri ceza almadıysa ve ola ki pro üye ise bu üye pro üye diye mi ceza almadı dediniz mi inanın çok itici oluyor. Bir sorun bakalım pro üyelere neler yaşıyorlar...
Lütfen kötü içeriğe basarken adminleri salak yerine koyup "evet o pro üye ceza vermeyeceksiniz biliyorum ama" diye cümle kurmayın inanın adminler bunları yemiyor. Gidin bunu çocuklarınıza yapın, hiç sanmıyorum ama belki yerler...
Konu bu değil ama ekleme yapayım dedim ...
Birde Mune rica etsem eski üyeliğim deşifre oldu diyip şu anda sitede 3 üyelikle gezen birileri var şunu temizliyelim mi ? zira ısrarla gel beni ısır diye kaşınıyor... Deşifre ettik mi de suçlu biz oluyoruz...
onun üyeliği henüz onaylanmamış. yorum yazamaz. sadece okur:)
vay canınaAma konu açmıştı bi tanesi geçen gün![]()
vay canına
eskiden öyleydi. demekki değişmiş artık.
bak bende sarıları merak ediyorum:)
bence de bdv kapatılabilir ama cezalar olmalı.
ben önceden çok ceza aldım ama artık yazıp sildiğimi biliyorum ceza almaya gerek yok diye.
yani caydırıcı olduğunu düşünüyorum cezaların.
bdv kaldırılması uygun olmayacaksa da dediğiniz gibi denetimli olmalı.
zaten bir süre sonra da insanlar nereye konu açacagını kavramış olurlar.
tabi bu denetimi yapmak Mune için zor olabilir zaten sitenin tamamına baktığı için, bu yüzden kesinlikle editör lazım bdv.ye
artık kim olur bilmiyorum ama şöyle sürekli ilgilenebilecek bir editör paklar orayı![]()
adminlere bunu söyleyin o zamanBen yapabilirimm..
Çoğu zamanım net başında geçiyor zaten.
:26:
Sizlere bir soru sormak istiyorum. Kaçınız ben şu üniversiteyi bitirdim gideyim Eğitim kısmına bakayım benim üniversitemle ilgili sorusu olan var mı diyor? Ya da meslek seçiminde yardımcı olayım gençlere diyor. Bunlar şu anda aklıma gelenler örnekler çoğaltılabilir. Bdv kısmını bu kadar kısarsak en fazla görümcesi surat yapan insanlarla sevgilisinden ayrılanlara yardımcı olabiliriz gibi geliyor bana.