Kabak tadı vermeye başladı ...

Bu bölümü yanlış kullananlara ne yapalım ?

• Ankete Katılan
    256
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mkk mimli kadınlar kulubu:27:
Bazı arkadaşlar çok mimlenmiş o yüzden naber deseler banlanıyolar konuyla alakalı değil editorlerde yanlış anlamasın ama onlarda kiplenen kişiyi direkt banlıyorlar..en son aldığım cezayı niye aldım bilmiyorum mesela neden ceza aldığım açıklanmamışlar benim kimseyle tartışmam olmamıştı merakta etmedim sormadımda ilgilenmedimde herneyse insanları yönetmek zevkli birşey yönetim editör isterse bannnnnn ogunku keyfine kalmış ..bence bukadar takmayın kısıtlamayın zevkli bir ortam,neden bukadar kural devlet dairesi gibi :ssz:

Banlamayı editörler değil Adminler yapar, banlarlar çünkü kurallara aykırı bir yorum yapılmıştır, Adminlerin keyfine göre değil kurallara göre yönetiliyor site.
Sizin aldığınız cezaların bir kısmı albümlerdeki yorumlardan, tartışmanız olmadı mı? Albümlerden birine yazdığınız mesajın bir bölümü:kenarımı yiyesin ac su albumunude yorum yapayım sana ....... bu yoruma Admin keyfine göre mi ceza vermiş sayılıyor?

Banlamayı editörler değil Adminler yapar, banlarlar çünkü kurallara aykırı bir yorum yapılmıştır, Adminlerin keyfine göre değil kurallara göre yönetiliyor site.
Sizin aldığınız cezaların bir kısmı albümlerdeki yorumlardan, tartışmanız olmadı mı? Albümlerden birine yazdığınız mesajın bi bölümü:kenarımı yiyesin ac su albumunude yorum yapayım sana ....... bu yoruma Admin keyfine göre mi ceza vermiş sayılıyor?

Ozaman adminler banlıyorsa sözüm onlara kimler onlar onu bilmiyorum .evet haklısınız oyle bir yorumda bulundum ama ben en son aldığım cezadan bahsediyorum sizin bu dediğiniz değil ,işte ben böyle yorum yaptım cezamıda aldımda diyemem son aldığım cezada.. Uyarılıyor diyorsunuz ben uyarılmadan banlandım özür dilemesinide bilen bir insanız evelallah

Sıkıntı forum yelpazesinin çok geniş olmasından kaynaklı bence.
Evet her sorun için ayrı ayrı bölümler mevcut , saç , cinsellik , hayvan , bavul vs.
Bdv kolayına geliyor insanların sanırım.
Diğer bölümler de ise genelde o alanda ilgisi olanlar mevcut.
Kitap , sinema , dans gibi.
Bdv yi kaldırmak çözüm değil bence.
Misal ben kk ya girdiğim de konuları forum takip kısmından inceliyorum.
Bu sadece hangi bölümde ne açılmış görebiliyoruz zaten.
Bdv ye bir kısım eklenebilir.
"Diğer sorunlar" gibi.
Hem aslında "eş ve aile , kendi ailesi , kendi çevresi kısmı var , onun dışında birde Aile , evlilik , çocuklar kısmı var.
Bence iki bölüm çok benzer.
Hayatın içinden kısmı biraz daraltılabilir.
Daha az bölüm daha kullanışlı bir hal olabilir.
Cezanın da çok caydırıcı olacağını düşünmüyorum.

Ozaman adminler banlıyorsa sözüm onlara kimler onlar onu bilmiyorum .evet haklısınız oyle bir yorumda bulundum ama ben en son aldığım cezadan bahsediyorum sizin bu dediğiniz değil ,işte ben böyle yorum yaptım cezamıda aldımda diyemem son aldığım cezada.. Uyarılıyor diyorsunuz ben uyarılmadan banlandım özür dilemesinide bilen bir insanız evelallah
kazen ,mune,editör ve curly.

Son aldığınız cezayı öğreniriz, profil ihlali olarak gözüküyor ama sebebini bende bilmiyorum, yine albüm yorumu olabilir, öğrenip özelden bildiririm size.
Editörlere laf demeyin, cezaların sorumlusu onlar değil:34:

Son birşey yazıp sonra evimle ilgilenmek istiyorum, Adminler yüksek yüksek koltuklarda oturan, şişkin egolu, gözüne kestirdiğine aman vermeyen insanlar değildir.

Bugün eşimle aram bozuk diye veya Kazen sevdiğinden mesaj gelmedi diye afra tafra yapıp günün kurbanları seçip banlamıyor, ki hepimizin yaşamlarında üzücü olaylarda oluyor, hastaneye kaldırılmış babamız, vefat etmiş aile fertlerimiz oldu kimse bilmedi, hissetmedi.

Site kuralları neyse onu yaptık, yapıyoruz, misal ben kişilik bozukluğu olan herkese herşeye takıntılı bir insan değilim, banladığımda böyle düşünülüyorsa, bu düşünceyi kendimden çok Kazen'e saygısızlık olarak algılarım çünkü bu sitede 2006'dan beri üyeyim, kişiliğimi Kazen bilir, bir sorun olsaydı bende, sağduyusu beni tanımasının önüne geçer müdüreliğime son verirdi.
Öyle birşey olursa yetkimi alsın zaten, biz kiblere göre değerlendiriyoruz, hiçbirinizin kişiliğini bilemeyiz, site kuralları ve yaptığınız yorumlardır bizim rehberimiz.

Arada birilerine işlem yapılmıyor mu? Onlar bizim emmimizin kızı değil, olsa da fark etmez, bildirmemişsinizdir bizde o yüzden fark edememişizdir.

Son birşey yazıp sonra evimle ilgilenmek istiyorum, Adminler yüksek yüksek koltuklarda oturan, şişkin egolu, gözüne kestirdiğine aman vermeyen insanlar değildir.

Bugün eşimle aram bozuk diye veya Kazen sevdiğinden mesaj gelmedi diye afra tafra yapıp günün kurbanları seçip banlamıyor, ki hepimizin yaşamlarında üzücü olaylarda oluyor, hastaneye kaldırılmış babamız, vefat etmiş aile fertlerimiz oldu kimse bilmedi, hissetmedi.

Site kuralları neyse onu yaptık, yapıyoruz, misal ben kişilik bozukluğu olan herkese herşeye takıntılı bir insan değilim, banladığımda böyle düşünülüyorsa, bu düşünceyi kendimden çok Kazen'e saygısızlık olarak algılarım çünkü bu sitede 2006'dan beri üyeyim, kişiliğimi Kazen bilir, bir sorun olsaydı bende, sağduyusu beni tanımasının önüne geçer müdüreliğime son verirdi.
Öyle birşey olursa yetkimi alsın zaten, biz kiblere göre değerlendiriyoruz, hiçbirinizin kişiliğini bilemeyiz, site kuralları ve yaptığınız yorumlardır bizim rehberimiz.

Arada birilerine işlem yapılmıyor mu? Onlar bizim emmimizin kızı değil, olsa da fark etmez, bildirmemişsinizdir bizde o yüzden fark edememişizdir.
benim yüksek kuruldan kastım bu değildi ki:25:
yönetim, site sahipleri anlamında şey ettiydim:34:

Bir de ben ekleme yapayım, kötü içerik yaparken ceza alması gereken biri ceza almadıysa ve ola ki pro üye ise bu üye pro üye diye mi ceza almadı dediniz mi inanın çok itici oluyor. Bir sorun bakalım pro üyelere neler yaşıyorlar...

Lütfen kötü içeriğe basarken adminleri salak yerine koyup "evet o pro üye ceza vermeyeceksiniz biliyorum ama" diye cümle kurmayın inanın adminler bunları yemiyor. Gidin bunu çocuklarınıza yapın, hiç sanmıyorum ama belki yerler...

Konu bu değil ama ekleme yapayım dedim ...

Birde Mune rica etsem eski üyeliğim deşifre oldu diyip şu anda sitede 3 üyelikle gezen birileri var şunu temizliyelim mi ? zira ısrarla gel beni ısır diye kaşınıyor... Deşifre ettik mi de suçlu biz oluyoruz...

Bir de ben ekleme yapayım, kötü içerik yaparken ceza alması gereken biri ceza almadıysa ve ola ki pro üye ise bu üye pro üye diye mi ceza almadı dediniz mi inanın çok itici oluyor. Bir sorun bakalım pro üyelere neler yaşıyorlar...

Lütfen kötü içeriğe basarken adminleri salak yerine koyup "evet o pro üye ceza vermeyeceksiniz biliyorum ama" diye cümle kurmayın inanın adminler bunları yemiyor. Gidin bunu çocuklarınıza yapın, hiç sanmıyorum ama belki yerler...

Konu bu değil ama ekleme yapayım dedim ...

Birde Mune rica etsem eski üyeliğim deşifre oldu diyip şu anda sitede 3 üyelikle gezen birileri var şunu temizliyelim mi ? zira ısrarla gel beni ısır diye kaşınıyor... Deşifre ettik mi de suçlu biz oluyoruz...

Biraz evvel bu topiği okuyordu gri gri:ssz:
Pro üyeler yazsın buraya, en çok ceza alan üyeler olarak onlara söz hakkı doğdu.
Hatta isimde vereyim, ismini verdiğimde bana alınmayacakları yazayım burada, Carrie, Prezentablkontes, kadesa bir adım öne çıksınlar da yazsınlar banlanmalarını.

benim yüksek kuruldan kastım bu değildi ki:25:
yönetim, site sahipleri anlamında şey ettiydim:34:

Evet evet benim egolarım çok yüksek, seviyorum da bunu. (bu arada bu sitenin kurucusu olmak ne kadar ego yükseltir ki inanın bazen bunu dile getirenlere şaşırıyorum, sıradan bir forum burası ne artımız ne de eksimiz var yuvarlanıp gidiyor işte)

Sinir nakli ameliyatı mümkün olsa sinirlerimi aldıracağım ama bu da mümkün değil. Bu şikayetçi olduğum konu işte...

Çok bel altı vuruyorum ama akıl dolu yorum yapanlara akıllıca eleştirenlere söyleyecek söz bulamıyorum, elimde değil seviyorum açığı olmayıp kelimelerini iyi kullananları. Böyle bu kişiler beni yerden yere vursun tırnaklarımı yerim gene de tepki vermem. Saygı duyarım, duyulmasını sağlarım

Bu arada bir köy okuluna oyuncak istenmişti, mesajlarımdan bulamadım biri konun linkini yollayabilir mi ? Oyuncaklarını hazırlıyorum hafta içi kargoya vereceğim...

Biraz evvel bu topiği okuyordu gri gri:ssz:
Pro üyeler yazsın buraya, en çok ceza alan üyeler olarak onlara söz hakkı doğdu.
Hatta isimde vereyim, ismini verdiğimde bana alınmayacakları yazayım burada, Carrie, Prezentablkontes, kadesa bir adım öne çıksınlar da yazsınlar banlanmalarını.

mune sımdı son durum nedır?konu dısı yazanları kıb leyelımmı ve bu durum her konu ıcın gecerlımı yanı konu oyun konusu bıle olsa konu dısı yazana kıb yapıcakmıyız?bıde aynı turde konusu oldugu halde onu bırakıp yenı konu acanlara da bısey yapılamazmı?mesela ben x kışısını ozledım dıye konu acıp bı kac gun sonra o konuyu bırakıp aynı mantıkta bı konu daha acana ne yapılmalı ya da bısey yapılmalı mı?

Evet evet benim egolarım çok yüksek, seviyorum da bunu. (bu arada bu sitenin kurucusu olmak ne kadar ego yükseltir ki inanın bazen bunu dile getirenlere şaşırıyorum, sıradan bir forum burası ne artımız ne de eksimiz var yuvarlanıp gidiyor işte)

Sinir nakli ameliyatı mümkün olsa sinirlerimi aldıracağım ama bu da mümkün değil. Bu şikayetçi olduğum konu işte...

Çok bel altı vuruyorum ama akıl doru yorum yapanlara akıllıca eleştirenlere söyleyecek söz bulamıyorum, elimde değil seviyorum açığı olmayıp kelimelerini iyi kullananları. Böyle bu kişiler beni yerden yere vursun tırnaklarımı yerim gene de tepki vermem. Saygı duyarım, duyulmasını sağlarım

Bu arada bir köy okuluna oyuncak istenmişti, mesajlarımdan bulamadım biri konun linkini yollayabilir mi ? Oyuncaklarını hazırlıyorum hafta içi kargoya vereceğim...

yok ben suçsuzum hakim bey:53: hiçbir şeyi dile getirmek falan istemedim. merak ettiğim bir soruyu sordum. mimli bir konuya mı değindim acep:44::26:
ayrıca bu kadar kadına sabretmek sağlam sinir ister. böyle bir site açtığınıza, bu günlere getirdiğinize göre de sinirlerinizin maşallahı var. aldırmayın bence:27:

Sevgili Kazen,

burası sıradan bir site değil...

hakla açık...Üye olmayanlar da paylaşımları görüyor.

Bir nevi kamu malı. (kamudan kastım devlet değil. Public daha geniş kapsamlı.. şimdi buna tepki verirler diye söylüyorum Halka ait bir nevi..

Bu nedenle hepimizin sosyal sorumluluğu var.

sizin duyarlılığınızın da farkındayım ama çözüm bu şekilde olamaz..

Eğer aradığımız şey çözüm ve ortak akıl ise...

aşağıda diğer konuya yaptığım yorumumu yineliyorum.

Ardından sıkıntılarla ilgili çözüm önerilerimi belirteceğim.

Kazen çok haklısınız da...

ben genelde çoğu dediğinize katılıyorum da..

fakat,

fakat ortada yanlış bir durum var.

Bu konu pek şık olmamış.

yani sizin tarafınızdan açılması şık olmamış.

Son zamanlarda foruma girişlerim azaldı.

Açılan konular nane, kabak her türlü nahoş tadı verdi...

Bunun için bir şeyler yapmak lazım. Hızlıca. Kurallar getirmek,

belki editorlerin saysını arttırmak, kk'yı hak ettiği kaliteye taşımak lazım.

Babalar ve oğulları yazıyor ya nickinizin altında.

Farzedin ki burda babalar ve kızları var. Bir otoriteye güveniyor.

onun adilliğine. Fakat baba bazı kızlarıyla diğer kızları hakkında dedikodu yapıyor.

olmaz...O babaya olan güvenilirlik azalıyor.

Bence bu tarz konulara illa ki dikkat çekmek gerek,

ve bu dikkat de ironik uslup ve taraf olarak yapılır diyorsanız siz ön plana çıkmayın.

ikinci adamlar devreye girsin.

kadına şiddet, intahar ve buna benzer şeyler de ortaya çıkıyorsunuz anlıyorum.

Ama tavuk alma meselesi içinde ortaya çıkılmaz ki KAZEN

bence duruşunuz daha kişiler üstü olmalı.

umarım eleştiriye açıksınızdır..

önerilerim:
1-bence konularda azaltılma yoluna gidilmeli.Daha az çeşit olmalı.
2-bazı konular cinsellik dışında da, özelin paylaşıldığı, eşi ve eşinin ailesi gibi, içeriği herkese açık olmamalı
3-Tek adam ve İkinci adamların sayısı arttırılmalı. Yani Kazen ve Munelerin sayısı.

Çok bel altı vuruyorum ama akıl dolu yorum yapanlara akıllıca eleştirenlere söyleyecek söz bulamıyorum, elimde değil seviyorum açığı olmayıp kelimelerini iyi kullananları. Böyle bu kişiler beni yerden yere vursun tırnaklarımı yerim gene de tepki vermem. Saygı duyarım, duyulmasını sağlarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back