Kabak tadı vermeye başladı ...

Bu bölümü yanlış kullananlara ne yapalım ?

• Ankete Katılan
    256
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bence üyeler diğer bölümlere özendirilmeli. benim bir kere girip bir daha da bulamadığım başlıklar var forumda, çok geniş bir platform bu. herkes ilgi alanı, derdi tasası, öğrenmek istediği neyse o bölüme bakar ve aynı konuyla ilgilenen üyelerle iletişime geçerse daha verimli olacağını düşünüyorum. amaç daha çok insana ulaşmak olabilir bdv ye konu açmakta fakat mesela ben saçlarımı boyamıyorum. bdv ye bununla ilgili açılan bir konuya yorum yapsam bile faydam olmaz. ama bununla ilgilenen üyelerimiz o bölümlere bakıp yorum yaparlarsa herkesin yararına olur. hem ben ilgilenmediğim şeylerle karşılaşmam hem de sıkıntısı olan üyeye nitelikli fikirler verilmiş olur. bu durumun polemiklerin de bir nebze önüne geçeceğini düşünüyorum. bence 5 puan ceza verilmeli ve konular kapatılmalı yada taşınmalı.

Ne olmuş diye sormakta konu dışıdır, ne olmuş diye sormak yerine konuyu okusa ne olmuş ne olmamış görecek, hee ama pardon sizler konuyu o kadar geyiğe çeviriyorsunuz ki asıl konu ne insanlar bilemiyor, o yüzdende ne olmuş burda diye soruyorlar.
Demek ki neymiş geyiğin konu dışının yeri değilmiş BDV.

Ben resmen uyarı butonu gibi oldum bazı üyelere, özelden defalarca ama defalarca uyardım, tüm site kurallarını açıkladım, konu dışı yazmanın yasak olduğunu, konuları uygun bölüme açmakarı gerektiğini anlattım, bir üyeye 8-10 defa mesaj yolladığımı bilirim, mesajlarımı da bilen bilir, bir A4 boyutunda uzun uzun yazarım, anlaşılmayan bir taraf kalmasın diye ama sonuç :tamam söz veriyorum bir daha konu dışı yazmayacağım, bir daha her konumu BDV'ye açmayacağım, iyi diyorum arkamı dönüyorum arkadaş geyik yapıyor, üstüne birde uykum kaçtı offf diye konu açmış, benden ala hatırlatıcı olmaz ama insanlar kuralları hiçe saymak istesin yeterki koca koca harflerle şu yasak bu yasak desek inadına gider geyik yapar konu açar.

Ben hiç bir şey yazmamışdım.sadece smail yapmışdım banlanmışdım.artık çoğu konuya kesinlikle cevab yazmıyorum.artık smail kullanmayada korkuyorum
nazlma,
gibi ifadelerden oluşan bir mesaj boş içerik sayılır ve yasaktır, banlanmış olmanız normal.

Bunda da sıkıntı yaşıyoruz, üye saçım ne renk olsun diye konu açmış o topiği saç rengi bölümüne taşıyorum, başka bir üye saçı boyadan yandığı için morali bozulduğundan dertleşmek için buraya konu açmış o topiği burda bırakıyorum, bu sefer saçım ne renk olsun diyen ve konusu taşınan üye mesaj atıyor, benim konumu neye dayanarak taşıdınız, bölüme uygun değildi diyoruz o zaman bu da bölüme uygun değil deyip saçı yandığı için üzülen üyenin konusunu önümüze getiriyor.

İyi de biri dert biri değil.

Kazen,
en iyisi bdv'ye konu açma denetimli olsun, bunu daha önce editör arkadaşlarımdan biri yönetimde söylemişti sanırım, hak vermiştim kendisine, konu onaylanmadan açılmasın.

Başka bölümlere özendirmek için editör arkadaşlarımızla bazı projelerimiz var, onları hayata geçirirsek diğer bölümlerinde farkına varılacaktır.

Kazen bosuna bekleme balik 18_20 saatleri arasi gelir yillardir o saatlerde tutariz.bdv kesinlikle kapatilmamali ama acilan konular onaydan gecmeli yanlis aciyorsa yonlendirme yapilabilir.hakikaten bazen oyle konular oluyor ki ne dediklerini anlamakta zorluk cekiyorum....

Ben balık tutmayı değil balığa gitmeyi seviyorum : )

ne gerek var ki ceza verilmesine ama şöyle bir uyarı yapılabilir mutlaka konunun içeriği başlıkta belirtilsin hani '' çok acil, yardım kızlar '' gibi genel başlıklar olmasın konunun içeriğiyle ilgili başlıklar olsun ki okuyucuların seçme şansı olsun.

bence bu bölüm çok okunduğu için burada başka konuların açılmasında hiçbir sakınca yok hatta ben de bir ara bi konu açıp bişey soracaktım ama sonra unuttum şimdi neydi diye hatırlamaya çalışıyorum

Son düzenleme:
Yo hayir ben basliginda burasi ile ilgili degil ya da dert degil ama gibi bir sey hatirladigimdan ornekledim.

benim için büyük bir dertti.. hayatımda ilk defa 18 bini bir arada görmüşüm. yanlış karar verip, benim için büyük bir miktarı çöpe atmamak adına çok da güzel fikirler aldım.
çok da iyi oldu çok da güzel oldu

Son düzenleme:
İnsan kendisini eleştirmeli..

Elleşme diye oy verdim ama yazılan yorumları okuyunca pişman oldum.. BDV de böyle ilginç konular açılınca, bazen eğlenceli şeyler oluyordu o yüzden elleşme ortalık şenlensin demiştim

Bi de gerçekten burada reyting patlaması var, insanlar cevap alabilmek için buraya konu açıyor

Eğitimle her şey hallolabilir biz de forumu etkili kullanmayı öğrenebiliriz umarım
Mune, forumun yeni uyelerin ufak ceza, eski uyelerine daha buyuk bir ceza verilmesini tavsiye etmis buna ben de katiliyorum

Kazen, Mune ve diğerleri, Allah yardımcınız olsun

Bütün yöneticilerin işi çok zor gerçekten..
-----
Benim başka bir foruma daha üyeliğim vardı.
Orda konuyu yanlış yere açanlar direk ceza alıyordu.
Herkes yerli yerince açıyordu konuyu ve forum çok düzenli oluyordu.
Bence bu konuda taviz verilmemesi lazım.
Böyle giderse değil 10 editör, 100 editör bile gelse düzelmez bu durum..

Bence ceza vermek de konuyu kapatmak da çözüm değil. Ya bölümün editörü olmalı, ya da Munenin dediği gibi konular onaydan geçerek açılmalı...

Bölüm editörü olunca da konusunu taşıdı diye etmediklerini bırakmıyorlar özelden, az hakaret mesajı atılmadı editörlere, okuyunca şoka girdiler, aynı tavırla cevap veremezler çünkü onlar siteyi temsil ediyor, direkt bana paslayın diyorum, hepsi bilirler, üyeler aşağılayıcı mesaj attığında cevap yazmayın, Mune hanımla görüşmelisiniz deyin diyorum, çoğu bu topiği okuyor, söylesinler bak, üzülüyorlar hepsi hakaretleri okuyunca insanlar sonuçta ama robot muamelesi yapanlar oluyor, sitede tek robot yönetici benim, hakarete tepki vermiyorum, ünvanımı kaptırmam, sağolsun bir üye robot ilan etti beni.

Mkk mimli kadınlar kulubu
Bazı arkadaşlar çok mimlenmiş o yüzden naber deseler banlanıyolar konuyla alakalı değil editorlerde yanlış anlamasın ama onlarda kiplenen kişiyi direkt banlıyorlar..en son aldığım cezayı niye aldım bilmiyorum mesela neden ceza aldığım açıklanmamışlar benim kimseyle tartışmam olmamıştı merakta etmedim sormadımda ilgilenmedimde herneyse insanları yönetmek zevkli birşey yönetim editör isterse bannnnnn ogunku keyfine kalmış ..bence bukadar takmayın kısıtlamayın zevkli bir ortam,neden bukadar kural devlet dairesi gibi

Sırf bu acıklamanın "Bugün canınız mı sıkkın ? Belki sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz belkide yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için.." arkasına saklanarak her konu buraya acılmamalı. Kedisinin cinsel hayatını merak eden, pişik kremi soran, elbise fikri isteyen, eşinden şiddet gören, dava acmak isteyen hep burada. Olmaz. Olmamalı.

Ama bu demek değil ki acılacak konular yönetimin onayından geçsin. Bu da olmaz. Yönetim 2 kişi. Hangi birini okusun, neye göre değerlendirsin, kategorilere ayırsın. Onlar da insan neticede. Onların da özel hayatları var. Mune eviyle mi ilgilensin, burada acılacak konuları ilgili yerlere mi acsın, kibleri mi değerlendirsin, ban mı versin.... Bu liste uzar gider.

BDV nin hoş ve yardım dolu olmasının tek yolu editör sayısının arttırılması. Kabul ediyorum çok zor bir iş. Zamanında yaptığım icin biliyorum; konuları ilgili bölümlere tasımak özel mesajla küfür yeme hakaret duyma sebebi. Ama başka care yok gibi görünüyor.

Diğer bölümlerin -atıyorum yemek bölümü- iki tane editörü varken buranın yok, burda en az dört editör olmalı. El ele vererek bdvyi daha okunabilir hale getirmeli, yanlış yere konu acan konusahiplerini adminlere bildirmeli, onlar da uyarı vermeli.

Benim gözümde tek cıkış yolu bu.

Son düzenleme:
bdvde editör olmak çok zor gerçekten. neyseki benim bölümlerimde öyle sorunlar yok. hatta özel mesajlarda bile çok kibar üyelerle karşılaşıyorum ve çokta anlayışlılar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…