ilk oy benden elleme ortalik senleniyor
Sitenin kurallari bazen cok kati geliyor bana,
Gecen bir konuda konu inandirici degildi,
ben dahil kac kisi banlandik,
hadi biz geyik yaptik banlandik,
gelipte ne olmus burda diye soran garibanlar bile banlandi,
bu kadar ban olmasa keske
Çok geniş bir sitteye sahibizaraştılıdığında gercekten çok faydalı bilinmeyen yerler var bence bu site bdvden ibaret değil oralara ilği çekmek gerektiğini ve sitte kulanılıcalıların buraları tanıtmak ve bigilendirmek gerektiğini düşünüyorum biliyorum site yönetileri bu konularda gerekli uyarıları yapıyor naçizane bir fikirimi söylemek isterim konu açmadan önçe konu aç butonuna basıldığında karşılarına site hanği bölüme açılması gerektiği hatırlatma yapılıp yapılmadığı taktirde yapılacak cezalar açıklansa biraz caydırıçı ola billir takrar eminmisiniz diye bir buton olsa tabi teknik açıdan yapıla bilirmi bilmiyorum sadece bir fikir
nazlma,Ben hiç bir şey yazmamışdım.sadece smail yapmışdım banlanmışdım.artık çoğu konuya kesinlikle cevab yazmıyorum.artık smail kullanmayada korkuyorum
işte anlatmakta sıkıntı çekiyorum sanırım....
Ölen balığı için üzülmesi dert iken akvaryumuna alacağı motor için fikir sorması dert değildir. Ben bunu örnekledim, neden ısrarla konuya başka yerlerden bakıyorsunuz inanın anlamıyorum. Kimsenin dertlerini sorgulamıyorum. Akvaryuma alacağı motoru burada sorması, saçını boyayacağı rengi burada sorgulaması, düğünde giyeceği kıyafet seçimi için burada konu açması dert değildir.
Akvaryum için evcil hayvanlar bölümünü, saç için saç kategorisini ve kıyafet için moda bölümünü kullanması gerekir.
yok arkadaş sorun bende ben anlatma konusunda sıkıntılıyım...
ben balıktayım zaten, daha siftah yok
bence üyeler diğer bölümlere özendirilmeli. benim bir kere girip bir daha da bulamadığım başlıklar var forumda, çok geniş bir platform bu. herkes ilgi alanı, derdi tasası, öğrenmek istediği neyse o bölüme bakar ve aynı konuyla ilgilenen üyelerle iletişime geçerse daha verimli olacağını düşünüyorum. amaç daha çok insana ulaşmak olabilir bdv ye konu açmakta fakat mesela ben saçlarımı boyamıyorum. bdv ye bununla ilgili açılan bir konuya yorum yapsam bile faydam olmaz. ama bununla ilgilenen üyelerimiz o bölümlere bakıp yorum yaparlarsa herkesin yararına olur. hem ben ilgilenmediğim şeylerle karşılaşmam hem de sıkıntısı olan üyeye nitelikli fikirler verilmiş olur. bu durumun polemiklerin de bir nebze önüne geçeceğini düşünüyorum. bence 5 puan ceza verilmeli ve konular kapatılmalı yada taşınmalı.
Kazen bosuna bekleme balik 18_20 saatleri arasi gelir yillardir o saatlerde tutariz.bdv kesinlikle kapatilmamali ama acilan konular onaydan gecmeli yanlis aciyorsa yonlendirme yapilabilir.hakikaten bazen oyle konular oluyor ki ne dediklerini anlamakta zorluk cekiyorum....
Ben balık tutmayı değil balığa gitmeyi seviyorum : )
Yo hayir ben basliginda burasi ile ilgili degil ya da dert degil ama gibi bir sey hatirladigimdan ornekledim.
Ben balık tutmayı değil balığa gitmeyi seviyorum : )
Konu dışı böyleoluyor sanırımFarkli bir bakis acisi ama o kadar saat beklicem sonra aksamina o baligi yiyemicem adamin kafasinin etini yerim be balik nerde diye:)
Bence ceza vermek de konuyu kapatmak da çözüm değil. Ya bölümün editörü olmalı, ya da Munenin dediği gibi konular onaydan geçerek açılmalı...
BDV kalkarsa kendimi picaklarimbeni bilen bilir :) bdv benim Sadık yarım :104:
bdvde editör olmak çok zor gerçekten. neyseki benim bölümlerimde öyle sorunlar yok. hatta özel mesajlarda bile çok kibar üyelerle karşılaşıyorum ve çokta anlayışlılar.Bölüm editörü olunca da konusunu taşıdı diye etmediklerini bırakmıyorlar özelden, az hakaret mesajı atılmadı editörlere, okuyunca şoka girdiler, aynı tavırla cevap veremezler çünkü onlar siteyi temsil ediyor, direkt bana paslayın diyorum, hepsi bilirler, üyeler aşağılayıcı mesaj attığında cevap yazmayın, Mune hanımla görüşmelisiniz deyin diyorum, çoğu bu topiği okuyor, söylesinler bak, üzülüyorlar hepsi hakaretleri okuyunca insanlar sonuçta ama robot muamelesi yapanlar oluyor, sitede tek robot yönetici benim, hakarete tepki vermiyorum, ünvanımı kaptırmam, sağolsun bir üye robot ilan etti beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?