Kabak tadı vermeye başladı ...

Bu bölümü yanlış kullananlara ne yapalım ?

• Ankete Katılan
    256
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
insanların dert anlayışı görecelidir...size saçma gelen bişey ona büyük derttir....
bunu yargılamak ve cezaya mahkum etmek bence acımasız olur...
mesela kedilerden balıklardan örnek vermişsiniz ya, bize çok saçma görünse de belkide o şahıs için çok önemli bir dert bu...
geçenlerde bi konu açılmıştı, muhabbet kuşu öldü diye günlerce ağlamıştı kadın... biz aman canım bi kuş için göz yaşı dökülürmü diye düşünebiliriz ama onun için büyük dert demekki....
işte anlatmak istediğim bu,
bence bu şekilde devam etsin....isteyen istediği şeyi dert etsin kendine, siz yine konunun gidişatına göre davranın bence...
kapatılmayı hakeden bir konuysa zaten kapatırsınız.....ama insanların dert anlayışını yargılamayın bence...

katılıyorum.herkesin derdi kendine büyüktür.kimi için o gün giyeceği elbise kimi için başka bir şey o gün için onun derdidir..mesela şu anda benim de hamilelikten kaynaklanan bir sorunum var ve 2 gündür bunu çözmeye uğraşıyorum,sağlık bölümüne konu açsam eminim 1-2 kişi cevap verecek başka da yok ve ben daha önce bunu yaşamış kişilerden bilgi alamıycam.ama bu benim için 2 gündür büyük bir dert mesela.

ayrıca bazı üyeler var ki 2 günde bir konu açıyor hem de benzer içerikli bir konu hem de diğer konuları yarım kalıyor onlara cevap dahi verme lütfunda bulunmuyor ertesi gün hoop yeni bir konu o da yarım kalıyor ertesi gün daha başka bir konu..asıl bunlara bir sınır getirilmeli bence.yani aynı anlamı taşıyan sebep-sonuç aynı bir sürü başlık daha rahatsız edici.

Son düzenleme:
ama işte biz böyle yapmaya devam edersek o ilgili olduğu bölümlere kimse konu açmazve yorum yapmaz.
devamlı buraya konu açılıyor çünkü..
o bölümlere konumuzu derdimizi açarsak,mesela,modayabu elbisenin altına ne tarz ayakkabı giymeliyim gibi gibi..alışkanlık olur ve orayada bakarlar
nereye devamlı konu açılırsa üyeler doğal olarak o bölüme bakıyorlar. bundan sonra daha dikkat edersek bdvdede konu kargaşası olmaz. insanlar illgili oldukları bölümlere konu açmayı ,yorum yapmayı öğrenirler böylece.
..

işte anlatmakta sıkıntı çekiyorum sanırım....

Ölen balığı için üzülmesi dert iken akvaryumuna alacağı motor için fikir sorması dert değildir. Ben bunu örnekledim, neden ısrarla konuya başka yerlerden bakıyorsunuz inanın anlamıyorum. Kimsenin dertlerini sorgulamıyorum. Akvaryuma alacağı motoru burada sorması, saçını boyayacağı rengi burada sorgulaması, düğünde giyeceği kıyafet seçimi için burada konu açması dert değildir.

Akvaryum için evcil hayvanlar bölümünü, saç için saç kategorisini ve kıyafet için moda bölümünü kullanması gerekir.

yok arkadaş sorun bende ben anlatma konusunda sıkıntılıyım...

ben balıktayım zaten, daha siftah yok
Peki sizce viz ne yapa biliriz bu konuda.çünki açan yine açacak malesef. Cevabsızmı bırakmalıyız yoksq size mesaj mı atmalıyız:26:

Derdi olmayan ama burası çok okunuyor diye kedisinin cinsel sorununu buraya açanlara ne yapalım ?

Saç rengi konusunda fikir alandan tutunda akvaryumundaki balıkların cinsel hayatını merak eden herkes konuyu buraya açıyor...

Bu tür konu açanlara ceza verelim mi ?

Bence kedisinin cinsel sorununu sorması çok da engellenmemeli, ya da başlığı ne sorduğunu yansıtıyorsa diyelim. Çünkü burası daha çok bakılan bir yer. İkinci el araba alırken soru sormak da bence uygun. Bunlar da dert bence. Yani eşi ve eşinin ailesi kısmına açsa neyse ne. Ama "bir derdim var" geniş bir kavram.

Onun dışında "Maksat muhabbet" diye başlık açabilen insanların o an ne düşündüğünü ben de çok merak ediyorum.

Bir de küçük bir not. Açılan başlığın konuyu biraz özet geçmesi iyi olurdu. Bu konuda rica var biliyorum ama kimse uymuyor. Yardııım diye kaç tane başlık var belki bunların düzenlenmesi içinde uyarı mekanizması olabilir. Bunları kiblemek saçma olur ama bunu nasıl yapacağız bilemedim.
Konu içeriği de aynı şekilde. Biri bir konu açıyor. (atıyorum şu an böyle bir başlık varsa cidden ona gönderme değil) Kocanız ayrılmak istiyorum dese ne yaparsınız? Konu bu kadar. Altında 20-30 tane soru. Ne oldu canımlar. Neye karşılık bunu derse ne yapacağıma göre değişirler. Ya şu konuyu bir adam gibi yazsana. Ne oldu? Ne yaşandı? Neye karşılık bunu dedi? Bütün bunları söylemiş olsa konuda en az 50 yorum yapılmamış olur.

bir derdim var bölümü geniş bir yelpaze olduğu için bu kadar saçma konular açılmış olabiliyor...
bir derdim var bölümü de kendi içinde kategoriye ayırın o halde...mesela eş aile arkadaş çevresini ayırdığınız gibi...
başka mantıklı bi çözümü yok sanırım...ceza vermekle de çözüleceğe benzemiyor...
açılan konunun içeriği buraya uygun değilse bakıp başka yere taşınıyor zaten....
en kötü ihtimalle konuyu kapatırsınız...

Bu bölüm daha çok tutuluyor diye çok alakasız konular açılıyor haklısınız. Ders - tercih - cinsellik bunların bölümleri farklı ama insanlar bunu dert bölümüne yazıyolar :20: Bence yöneticelerbkonuları gerekli bölümlere aktarmalı yada direk bölümle alakalı olmayan konuları kapatmalı

Bence kedisinin cinsel sorununu sorması çok da engellenmemeli, ya da başlığı ne sorduğunu yansıtıyorsa diyelim. Çünkü burası daha çok bakılan bir yer. İkinci el araba alırken soru sormak da bence uygun. Bunlar da dert bence. Yani eşi ve eşinin ailesi kısmına açsa neyse ne. Ama "bir derdim var" geniş bir kavram.

Onun dışında "Maksat muhabbet" diye başlık açabilen insanların o an ne düşündüğünü ben de çok merak ediyorum.

Bir de küçük bir not. Açılan başlığın konuyu biraz özet geçmesi iyi olurdu. Bu konuda rica var biliyorum ama kimse uymuyor. Yardııım diye kaç tane başlık var belki bunların düzenlenmesi içinde uyarı mekanizması olabilir. Bunları kiblemek saçma olur ama bunu nasıl yapacağız bilemedim.
Konu içeriği de aynı şekilde. Biri bir konu açıyor. (atıyorum şu an böyle bir başlık varsa cidden ona gönderme değil) Kocanız ayrılmak istiyorum dese ne yaparsınız? Konu bu kadar. Altında 20-30 tane soru. Ne oldu canımlar. Neye karşılık bunu derse ne yapacağıma göre değişirler. Ya şu konuyu bir adam gibi yazsana. Ne oldu? Ne yaşandı? Neye karşılık bunu dedi? Bütün bunları söylemiş olsa konuda en az 50 yorum yapılmamış olur.

2. el araba konusu benimdi.. rahatsız olan mı varmış ki?:26:

Sırf bu bölümün reytingi yüksek diye pislik kremi bile burada sorulmamalı. Ceza yöntemi caydırıcı bence. Yanlış yere konu açan uyarısını alır, almali

Derdi olmayan ama burası çok okunuyor diye kedisinin cinsel sorununu buraya açanlara ne yapalım ?

Saç rengi konusunda fikir alandan tutunda akvaryumundaki balıkların cinsel hayatını merak eden herkes konuyu buraya açıyor...

buna katılıyorum buraya fazlasıyla luzümsuz konu açılıyor
bunun için benim önerim bir derdim var bölümüne sabit bi şekilde bir tane sohbet konusu açılsın ama sadece bir tane orda konuşulsun
belki bu şekilde bişeyler çözülmüş olur
ayrıca diyelim ben konu sahibine yorum yapıyorum ordan üyenin biri hop mesajımı alıntılıyor neymiş yorumumu begenmemiş
alakasız bi şekilde konu başka yerlere geliyor ne gerek var
herkes konuya yorum yapsın yapılan yorumlara degil
eski konular mesale 2007 den kalma konu en başa geliyor ne alaka çözemedim eski konu konu sahibi ortada yok hatta çogu banlanmış konu hortlamış bunuda anlamış degilim
ve son olarak bence sitede yönetici azlıgından bu tür sıkıntılar doguyor
(bunlar benim şahsi fikrim bana göre çözüm yada sorunlar bunlardı herkese saygılar)

işte anlatmakta sıkıntı çekiyorum sanırım....

Ölen balığı için üzülmesi dert iken akvaryumuna alacağı motor için fikir sorması dert değildir. Ben bunu örnekledim, neden ısrarla konuya başka yerlerden bakıyorsunuz inanın anlamıyorum. Kimsenin dertlerini sorgulamıyorum. Akvaryuma alacağı motoru burada sorması, saçını boyayacağı rengi burada sorgulaması, düğünde giyeceği kıyafet seçimi için burada konu açması dert değildir.

Akvaryum için evcil hayvanlar bölümünü, saç için saç kategorisini ve kıyafet için moda bölümünü kullanması gerekir.

yok arkadaş sorun bende ben anlatma konusunda sıkıntılıyım...

ben balıktayım zaten, daha siftah yok

Üzülme Kazen ,eşim de kalktı gitti sabahın kör vakti 05:30...

Ben ayıldıgımda evde sadece yere oturdugu için kirlenen çamaşırlar vardı !

BALIK NEYİN HAK GETİRE...DENİZ ÇEKİLMİŞ SİZDE SUÇ YOK :))

Bir de adamımı Teşvikiye 'den kalkıcak cenazeye çağırdılar ,gitti bizim Pazar günü:))

Beterin beteri var,haline şükret dostumu dinliyorum şu an:))

GÖRDÜĞÜN GİBİ YORUM YAPARKEN NEDEN YORUM YAPTIGIMI UNUTTUM; ANLATAMAMA SEBEBİN İŞTE BUDUR; ODAĞIMIZ FARKLI ...
ERKEK VE KADIN ALGISI...UĞRAŞMA ,DAĞINIK BIRAK :))

Son düzenleme:
Çoğu kişi herkes farklı şeyleri dert eder, göreceli kavram demiş ama.. Yani şu sıralar kilomu dert ediyorum diye konuyu BDV'de mi açmam gerekir? Diyet bölümü dururken.. :1: Dertse bu da dert benim için ama zaten bu dertten muzdarip olanlar için açılmış bir bölüm var. Anlatılmak istenen de bu sanırım.

Bir konu açmıştım ve anlatmak istediğim buydu ama malesef bunu bile yanlış anlayıp çarptıranlar oldu ...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back