Kabak tadı vermeye başladı ...

Bu bölümü yanlış kullananlara ne yapalım ?

• Ankete Katılan
    256
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ilk oy benden elleme ortalik senleniyor :27:

Sitenin kurallari bazen cok kati geliyor bana,
Gecen bir konuda konu inandirici degildi,
ben dahil kac kisi banlandik,
hadi biz geyik yaptik banlandik,
gelipte ne olmus burda diye soran garibanlar bile banlandi,
bu kadar ban olmasa keske :1:

aynen arkadaşım ,abartmamak lazım , bende bi konu vardı ortalık karışmış , ne olmuş anlamadım dedim birisi açıklamış hayırlısı dedim bi baktım banlanmışım, bazen siteden soğutmak için ellerinden geleni yapıyorlar galiba diye düşünüyorum !

konuya gelince de , bdv de açılan konular kimine göre derttir kimine göre değildir , tamamen göreceli bişy bence, saçıyla ilgili sorunu vardır kompleks yapmıştır ona göre derttir sormuştur , hemen ceza vermeyi gerektiren bi durum olduğunu düşünmüyorum, kk nın en büyük bölümünü zaten bdv tutuyor , direkt o başlığa girip bakıyoruz ne var ne yok diye, yazarkende sıkılmıyoruz , bize göre sakınca yok yani !

Mune nin yazdıklarına aynen katılıyorum.
Konu açanların bir çoğu ama bdv daha çok okunuyor o yüzden bu bölüme açtım konuyu diyerek ayrıntı vermeye başlıyor.
Ceza alsalar belki akıllanırlar.

Bence konular kapatılıp 1 gün ceza verilmeli..
Herkes forumu kategorilerine göre ayırıp , ona göre kullanırsa sitenin verimi artar.
Hemde BDV'deki "kızlarrr yarddıımmm" başlığını açıpta, "saçımm ne renk olsun" diye bi konu okumamış oluruz..

dertlerin boyutu rahatsiz ediciligi kişiden kişiye degisir bisey diyemem ama cok okunuyor diye alakasiz bölüme konu acilmasina kesinlikle karsiyim
burda insanlar okadar emek harcamis herkes kendi sorunuyla alakali olan bir konuda rahatca filtreleme yapip uygun konuda sorularina cvplar bulsun diye ugrasip buraya onlarca baslik acmislar ama maalesef bircok üye sadece o an kendi alacagi cvp icin konuyu bdvye aciyor kesinlikle yanlis bence
uygun bolume acilmayan konular kapatılsın

derdi olmayan ama burası çok okunuyor diye kedisinin cinsel sorununu buraya açanlara ne yapalım ?

Saç rengi konusunda fikir alandan tutunda akvaryumundaki balıkların cinsel hayatını merak eden herkes konuyu buraya açıyor...

Bu tür konu açanlara ceza verelim mi ?

kazen site kurallarında bu tür konulara ceza verebilme uygulaması var mıy dı?sonradan mı ekleyeceksiniz,genellikle bize site kurallarını hatırlatıyorsunuz ,benim şahsi fikrim zaten sayfaya girince sıradan okuyorum ,ilgimi çeken yada bir fikrim olan konulara yorum yapıyorum ,bazı konularda çok gereksiz ama onları da çok eğlenceli buluyorum yine okuyorum ceza verilmemeli bence ,sevgiler.

Forum kullanıcısı olarak naçizane fikrim ; Tc kimlik no ile üyelik mecburi olmalı böylece cinsellik bölümü sadece pro üyelere serbest olma durumundan çıkarılabilir, o zaman bdv biraz daha rahatlar diye düşünüyorum. Bunun haricinde diğer konular küçük bir ceza puanı ile kapatılabilir. Şu an bdv de ciddi bir karmaşa var bu konuda haklısınız ancak konular göreceli değil kesin kurallar ile ayrıştırılmalı yani saç rengini dert edip, kompleks yapan bundan ruhsal rahatsızlık duyan bdv ye açabilir ama renk sorusunda fikir soran şu bölümde açmalıdır diye değerlendirme yapılırsa görecelilik eskisinden daha çok sorun yaratır diye düşünüyorum.

Bir de bazı üyelerimiz var günde bir kaç konu açıyor, hepsi birbirinden boş, onlarda uyarılmalı bence, bu gün ne pişirsem, ya da arkadaşım bugün beni aramadı gibi şeyler forumda konu olmamalı diye düşünüyorum

Çok geniş bir sitteye sahibiz :16:araştılıdığında gercekten çok faydalı bilinmeyen yerler var bence bu site bdvden ibaret değil oralara ilği çekmek gerektiğini ve sitte kulanılıcalıların buraları tanıtmak ve bigilendirmek gerektiğini düşünüyorum biliyorum site yönetileri bu konularda gerekli uyarıları yapıyor naçizane bir fikirimi söylemek isterim konu açmadan önçe konu aç butonuna basıldığında karşılarına site hanği bölüme açılması gerektiği hatırlatma yapılıp yapılmadığı taktirde yapılacak cezalar açıklansa biraz caydırıçı ola billir takrar eminmisiniz diye bir buton olsa tabi teknik açıdan yapıla bilirmi bilmiyorum sadece bir fikir

ilk oy benden elleme ortalik senleniyor :27:

Sitenin kurallari bazen cok kati geliyor bana,
Gecen bir konuda konu inandirici degildi,
ben dahil kac kisi banlandik,
hadi biz geyik yaptik banlandik,
gelipte ne olmus burda diye soran garibanlar bile banlandi,
bu kadar ban olmasa keske :1:

o gariban ben oluyorum herhalde :9::9:bişe yazmadım burada ne oluyo herkes banlanıyo yazdım banlandım :9:

Ben kk nın bu bölümüne dertlerimi paylaşmak veya derdi olana yardımcı olmak amacıyla, evim güzel evim kısmına dekorasyan ilgi alanım olduğun için giriyorum. BDV ile ilgisi olmayan konuların burda paylaşılması bizim zamanımızdan da çalınması demek. Bazı sitelerde konu açılması için öncelikle adminlerin okuması ve onaylayıp diğer üyelere açması gerekiyor, buradaki yetkililerin buna vakti var mı bilemiyorum.. Olsa fena olmazdı hani..

Haklısın da canım. Ozaman kimse cevab vermiyorki:50:
Ben bu yüden konu açmayı sevmiyorum mecbur olmadıkca açmıyorum:50:

Mesela hayvanlar ile ilgili kısımda kuşum ilgili sorunumu daha önce yaşayan kişinin konusunu okuyarak da çözüm bulabildim. Aslında biraz siteyi inceleyip okuyunca her alana yer verildiğini görüyorum eski konuları biraz okumak lazım..

her konu için bir bölüm düşünüp açmışlar sağolsunlar. ama bdvnin tam olarak açılış amacı bile belli değil ki..
kiminin bu hayattaki en büyük derdi saçlarının dökülmesiyken, bir diğeri geriye kalan bir aylık ömründe çocuğuna, sevdiklerine doyamadan bu dünyayı terkedecek olmaktan dertli..
aslında bdv diğer bütün bölümlerin bir özeti gibi..
ha şöyle bir şey var. gırgır, şamata, eğlence isteyen için de, sözlüklerde al sana kezban muhabbeti yapabilmek hevesiyle olta atanlar için de biçilmez kaftan burası..
bölüm açıklamasını değiştirmek kaydıyla, bu tür durumların önüne geçmek için yeni şartlar getirilebilir bence de..

insanların dert anlayışı görecelidir...size saçma gelen bişey ona büyük derttir....
bunu yargılamak ve cezaya mahkum etmek bence acımasız olur...
mesela kedilerden balıklardan örnek vermişsiniz ya, bize çok saçma görünse de belkide o şahıs için çok önemli bir dert bu...
geçenlerde bi konu açılmıştı, muhabbet kuşu öldü diye günlerce ağlamıştı kadın... biz aman canım bi kuş için göz yaşı dökülürmü diye düşünebiliriz ama onun için büyük dert demekki....
işte anlatmak istediğim bu,
bence bu şekilde devam etsin....isteyen istediği şeyi dert etsin kendine, siz yine konunun gidişatına göre davranın bence...
kapatılmayı hakeden bir konuysa zaten kapatırsınız.....ama insanların dert anlayışını yargılamayın bence...

Mesela hayvanlar ile ilgili kısımda kuşum ilgili sorunumu daha önce yaşayan kişinin konusunu okuyarak da çözüm bulabildim. Aslında biraz siteyi inceleyip okuyunca her alana yer verildiğini görüyorum eski konuları biraz okumak lazım..
Oda var tabii haklısın.

Haklısın da canım. Ozaman kimse cevab vermiyorki:50:
Ben bu yüden konu açmayı sevmiyorum mecbur olmadıkca açmıyorum:50:
ama işte biz böyle yapmaya devam edersek o ilgili olduğu bölümlere kimse konu açmazve yorum yapmaz.
devamlı buraya konu açılıyor çünkü..
o bölümlere konumuzu derdimizi açarsak,mesela,modayabu elbisenin altına ne tarz ayakkabı giymeliyim gibi gibi..alışkanlık olur ve orayada bakarlar
nereye devamlı konu açılırsa üyeler doğal olarak o bölüme bakıyorlar. bundan sonra daha dikkat edersek bdvdede konu kargaşası olmaz. insanlar illgili oldukları bölümlere konu açmayı ,yorum yapmayı öğrenirler böylece.
..

işte anlatmakta sıkıntı çekiyorum sanırım....

Ölen balığı için üzülmesi dert iken akvaryumuna alacağı motor için fikir sorması dert değildir. Ben bunu örnekledim, neden ısrarla konuya başka yerlerden bakıyorsunuz inanın anlamıyorum. Kimsenin dertlerini sorgulamıyorum. Akvaryuma alacağı motoru burada sorması, saçını boyayacağı rengi burada sorgulaması, düğünde giyeceği kıyafet seçimi için burada konu açması dert değildir.

Akvaryum için evcil hayvanlar bölümünü, saç için saç kategorisini ve kıyafet için moda bölümünü kullanması gerekir.

yok arkadaş sorun bende ben anlatma konusunda sıkıntılıyım...

ben balıktayım zaten, daha siftah yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back