Kabak tadı vermeye başladı ...

Bu bölümü yanlış kullananlara ne yapalım ?

• Ankete Katılan
    256
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Derdi olmayan ama burası çok okunuyor diye kedisinin cinsel sorununu buraya açanlara ne yapalım ?

Saç rengi konusunda fikir alandan tutunda akvaryumundaki balıkların cinsel hayatını merak eden herkes konuyu buraya açıyor...

Bu tür konu açanlara ceza verelim mi ?

yaa kazen gereksiz de olsa bişeyler öğreniyoz işte.. elleşme boşver..

bunun için yurt dışı kategorisinde bölüm var.

Elinizdeki siğiller için dermotolojiye konu açmışsınız 14 cevap gelmiş o kişilere itimat etmeyip aynı konuyu buraya 2 kez açmışsınız. İlk konunuza cevap verenlere itimatınız mı yoktu ? Ben buradan bunu çıkartırım. Buna sağlık açısından yaşayanlardan fikir almak için doğru yer sağlık bölümünde ki dermotoloji bölümüdür ama görüntüsünden rahatsızım derseniz o zaman yeri burasıdır. Bu aradaki farkı biz mi gösterelim ? İşin aslı görüyorsunuz ama açıkçası işinize gelmiyor gibi geldi bana ...

Niye konularim uzerinden yorum yapiyorsunuz ki :) Nereye konu actigimi bende biliyorum..
Illk actigim konudaki arkadaslara itimat etmedigimide nerden cikardiniz ki ilkinde elimdeki sigil mi mantar mi ?ne oldugunu bilemedigimden acip sormusum konu icerigine bakarsaniz :) 2. konuda doktora gitmisim ve sigil oldugunu ogrenmisim tedavinin ilerisi vs.nasil diye sormusum..evet 3.konuya belki 2 konumdan devam edebilirmisim ama etmemisim.. isin aslinin farkindayim neden isime gelmesinki ama dermotolojiye actigimda 3 cvp aldiysam burda 10 cvp aldim bir surude oneri geldi :23:

ben sevgilim--kocam benle hiiiç ilgilenmiyor,ilgisini nasıl üzerime çekebilirim --kendime tekrar nasıl aşık eder sürüm sürüm süründürürüm konusundan çok sıkıldım.

cinsel saglık kontrolu isteyen üyelere ise Haydar Dümen' i danışman olarak atayacanız bir link isterük:))

Kazen,
bu durumun en mağdur kişisi olarak fikrimi yazmam gerekirse Bir Derdim Var bölümüne saçını ne renk boyasa yakışır, hangi çikolata markası iyidir gibi bölümle uzaktan yakından alakası olmayan konuları açan "yeni üyeyse"( yeni üyeden kastım 1 ayını doldurmamış üyeler) 5 puanlık uyarı yapıp konusunu doğru bölüme taşımak uygun olur ammaaaa bu bölüme uygun olmadığını bildiği halde ısrarla her aklına esen konuyu açan "eski üyeler" 1 gün uzaklaştırma almalı, konuları da kapatılmalı.

İnan ciddi sıkıntı vermeye başladı, diğer bölümlerde açılmazsa tabii kimse gidip yorum yapmaz, bir öğrenilmiş BDV, Gebelik bölümünde 2013 Annelerinin hamilelikte yaşadıkları sorunlar da dert, dert değil mi? Onlar niye gebelik bölümüne konu açıyor, açtıkları topikler tıkır tıkır işliyor, estetik bölümünde ameliyat olan birinin ameliyat esnasında yaşadıkları da dert, onlar niye estetik bölümünde konu açıp birde üstüne konularına birçok yorum alıyorlar, demek ki neymiş forumu doğru kullanırsan doğru hedef kitlesine ulaşırsın.

Ben uçuğum var diye buraya konu açayım, sen topuk dikenini buraya yaz sonra eee diğer bölümde açarsam kimse okumaz, zamanında şu bölüm olsun bu bölüm eksik diye talepte bulunup bölümler açılmasını isteyenler üyeler değil miydi?
Bu konuda katıyım, sitenin bir bölümü diğerinden üstün değil, kk tek bölümden oluşmuyor, forumu doğru kullanmayı öğrenmemiz gerekiyor, kimse kusura bakmasın, alınıp gücenmesin burda konu açıp sonra o konuyu geyiğe çevirmek eğlenceli geliyor, 2 sayfa konu içeriğiyle ilgili yorumun ardından 15 sayfa geyik yapılıyor, ki geyik diye bir bölümümüzde var, o bölüm neden açıldı, sitenin diğer bölümlerinde geyik yapmak konu dışı yazmak yasak olduğundan, topiklerde konu dışıdan ceza alan üyeler dediler ki: bizi geyikten banlıyorsunuz fakat bizim sohbet edip gırgır şamata yapacağımız bir bölüm yok, açın bir bölüm bizde topiklerde geyik yapmayalım.

Sen ne yaptın? Tamam dedin ve geyik bölümünü açtın, sonuç: Yaşasın BDV'de geyik...

Tepki almamak için biliyorum dert değil ama ile başlayan konuları sık sık görmeye başladık. Fikir almak isteyen insanlar da bdvyi sık kıllanıyorlar. Alt topik olarak fikrinize ihtiyacım var vb bir kısım eklenebilir. Kıyafetim nasıl? Seramik tava almalı mıyım? Gibi konular da bdvyi işgal etmemiş olur.

bence ceza şart.
çünkü benim bölümümdeki konunun burada işi olmamalı. ayrıca konuyu açarken orası ilgi görmüyor aktif değil diye buraya açtım diyenler var birde.bence bunu bile bile yapanların ceza alması gerekiyor.
bu site bdvden ibaret değil. ve konular ilgili bölümlere açılmalı. bdv yle ilgili olmayan konuları burada görmek istemiyorum .
oldu olacak sadece bdv olsun forum. başka bölümleri kaldıralım. :ssz:
dipnot.
gelinlik ve moda bölümlerinin editörüyüm.
burada devamlı kıyafet konusu,gelinlik konusu açılıyor. hangi gelinliği giyeyim yada bu kıyafetim olmuşmu tarzı.. bunların yeri moda ve gelinlik bölümleri ve yıllardır bu konular oralara açılır ve açılıyor.
ha ayrıca,,yemek tarifi sormanın yeri burası olmamalı. yemek bölümü varken.

Son düzenleme:
Kazen,
bu durumun en mağdur kişisi olarak fikrimi yazmam gerekirse Bir Derdim Var bölümüne saçını ne renk boyasa yakışır, hangi çikolata markası iyidir gibi bölümle uzaktan yakından alakası olmayan konuları açan "yeni üyeyse"( yeni üyeden kastım 1 ayını doldurmamış üyeler) 5 puanlık uyarı yapıp konusunu doğru bölüme taşımak uygun olur ammaaaa bu bölüme uygun olmadığını bildiği halde ısrarla her aklına esen konuyu açan "eski üyeler" 1 gün uzaklaştırma almalı, konuları da kapatılmalı.

İnan ciddi sıkıntı vermeye başladı, diğer bölümlerde açılmazsa tabii kimse gidip yorum yapmaz, bir öğrenilmiş BDV, Gebelik bölümünde 2013 Annelerinin hamilelikte yaşadıkları sorunlar da dert, dert değil mi? Onlar niye gebelik bölümüne konu açıyor, açtıkları topikler tıkır tıkır işliyor, estetik bölümünde ameliyat olan birinin ameliyat esnasında yaşadıkları da dert, onlar niye estetik bölümünde konu açıp birde üstüne konularına birçok yorum alıyorlar, demek ki neymiş forumu doğru kullanırsan doğru hedef kitlesine ulaşırsın.

Ben uçuğum var diye buraya konu açayım, sen topuk dikenini buraya yaz sonra eee diğer bölümde açarsam kimse okumaz, zamanında şu bölüm olsun bu bölüm eksik diye talepte bulunup bölümler açılmasını isteyenler üyeler değil miydi?
Bu konuda katıyım, sitenin bir bölümü diğerinden üstün değil, kk tek bölümden oluşmuyor, forumu doğru kullanmayı öğrenmemiz gerekiyor, kimse kusura bakmasın, alınıp gücenmesin burda konu açıp sonra o konuyu geyiğe çevirmek eğlenceli geliyor, 2 sayfa konu içeriğiyle ilgili yorumun ardından 15 sayfa geyik yapılıyor, ki geyik diye bir bölümümüzde var, o bölüm neden açıldı, sitenin diğer bölümlerinde geyik yapmak konu dışı yazmak yasak olduğundan, topiklerde konu dışıdan ceza alan üyeler dediler ki: bizi geyikten banlıyorsunuz fakat bizim sohbet edip gırgır şamata yapacağımız bir bölüm yok, açın bir bölüm bizde topiklerde geyik yapmayalım.

Sen ne yaptın? Tamam dedin ve geyik bölümünü açtın, sonuç: Yaşasın BDV'de geyik...
harfi harfine katlıyorum. yeni üyelere uyarı,bile bile buraya açanlarada ceza olmalı.

1 gün uzaklaştırma verilsin konusu kapatılsın şeklinde oyladım anketi.
önceden sürekli bakardım bir derdim var bölümüne.
fakat artık o kadar saçma konular açılmaya başlandı ki başlığı görünce koşarak uzaklaşıyorum ki benim gibi yapan çok kişinin olduğuna da eminim.
bu şekilde gerçekten yardıma ihtiyacı olan insanın derman bulamadığı düşüncesindeyim.

Son düzenleme:
elleme ortallık şenlensin :1: nerde çok rağbeet varsa insanlarda konuyu oraya açıyo ne kadar çok kişi görürse o kadar çok fikir olur ama işin suyunu çıkaranlar geyiğe çevirenler uyarılabilir onları görmek sıkıcı oluyo

Derdi olmayan ama burası çok okunuyor diye kedisinin cinsel sorununu buraya açanlara ne yapalım ?

Saç rengi konusunda fikir alandan tutunda akvaryumundaki balıkların cinsel hayatını merak eden herkes konuyu buraya açıyor...

Bu tür konu açanlara ceza verelim mi ?

BDV tamamen kalksın .

Şaka yapmıyorum , gayet ciddiyim .

Eşi ile derdi olanlar , aile evlilik çocuklar başlığına , sevgilisi aldatanlar ilişkiler vs... başlığına , kepek sorunu olan neşe saç bakımına , ofiste tacize uğrayan arkadaş iş ortamı ... bölümüne .

Yani demem odur ki ; forumda içinde dert yaşabileceğimiz her durumla ilgili bir başlık var zaten , eee bunların hepsini ''bir derdim var '' gibi bir kategoride toplamak daha kolay geliyor .

Ama gerçekten aşılmak istenen bir sorun ise bu , bdv kaldırılır , herkes derdi ile alakalı konu açmak için ana sayfayı biraz inceler bir zahmet .

Ceza caydırıcı olmaz , caydırıcı olsa yıllardır , konu dışından , geyikten , polemikten devam eden banlar biterdi .

"Bugün canınız mı sıkkın ? Belki sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz belkide yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için."

bdv'nin açıklaması bu şekilde geçiyor. e derdin olmasa bile, sebepsiz olsa bile yaz denmiş bir nevi.

ausencia'ya katılıyorum. bu sorunlara en kesin çözüm bdv'nin tarihe karışması :10:

herkes ilgili başlığa yazar böylelikle

Son düzenleme:
BDV tamamen kalksın .

Şaka yapmıyorum , gayet ciddiyim .

Eşi ile derdi olanlar , aile evlilik çocuklar başlığına , sevgilisi aldatanlar ilişkiler vs... başlığına , kepek sorunu olan neşe saç bakımına , ofiste tacize uğrayan arkadaş iş ortamı ... bölümüne .

Yani demem odur ki ; forumda içinde dert yaşabileceğimiz her durumla ilgili bir başlık var zaten , eee bunların hepsini ''bir derdim var '' gibi bir kategoride toplamak daha kolay geliyor .

Ama gerçekten aşılmak istenen bir sorun ise bu , bdv kaldırılır , herkes derdi ile alakalı konu açmak için ana sayfayı biraz inceler bir zahmet .

Ceza caydırıcı olmaz , caydırıcı olsa yıllardır , konu dışından , geyikten , polemikten devam eden banlar biterdi .

mantıklı eğer adminler bunun önüne geçemiyosa en kolayı bdvnin kaldırılması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back