Kabak tadı vermeye başladı ...

Bu bölümü yanlış kullananlara ne yapalım ?

• Ankete Katılan
    256
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsanın kendini bilmesi ne güzel bişiy ya.:ssz::ssz::ssz:(şaka yaptım,banlama beni:14:)
Ceza konusunda gaddar demeyelimde ,acımıyosun kimseye :1:Mune:14::14:,eminim kızın bu siteye üye olsa onu daha çok banlarsın.:ssz:

Konumuza döneyim;
Ben bdv de'' kaynanasından şikayetçi olanlar buyrun'' veya ''kaç lira maaş alıyorsunuz?'' tarzı sohbet etmek amaçlı açılan konulardan rahatsız oluyorum.
Bu tarz konular ''geyik veya ilişkiler duygular bölümlerinde '' açılmalı diye düşünüyorum.
Bence ceza verin 1 gün,ne olacak.
1 Gün dediğin hmen geçer,biz 1 hafta ceza yedik,o bile geçiyor.bişey olmaz.:ssz:

Kuralları uyguluyorum ama :ssz: admin olmasaydı, ceza sistemi tam otomatik olup hakareti, geyiği, polemiği ayırt edebilecek yapay zekaya sahip olsaydı banlananlar arkamdan bu kadar dua etmezdi, hergün ettikleri duaları ruhumda hissediyorum:)))

Kızım benden korkusuna hayatta üye olmaz, merak edip açıp bakmıyor bile, daha odada yemeye başlarım çocuğu, o öyle yazılmaz, bu ayıp, bu polemik diye:51:

Burası gerçekten artık çığrından çıktı ivedilikle çözülmesi lazım.

Mune gibi sert göründüğümdendir belki rengina.
Sağol canım beni layık gördüğün için.
Biliyosun benim gözüm mavüş kürkte,onuda ancak rüyalarımda görürüm.:9:
Şimdi banlancam konu dışından.:ssz:

yok yok konu içi yazyoruz:1:
estağfirullah canım layık görmek ne demek
evet sert göründüğün için belki de ama zaten bdvye sert biri lazım bence.
başka türlü çekip çevirmesi zor olur diye düşünüyorum.

yok yok konu içi yazyoruz:1:
estağfirullah canım layık görmek ne demek
evet sert göründüğün için belki de ama zaten bdvye sert biri lazım bence.
başka türlü çekip çevirmesi zor olur diye düşünüyorum.

bence de parkon süper olur hem en yakın arkadaşı olarak beni de banlamaz,konumu taşımaz,kapatmaz falan :27:

şaka bi yana ama ciddi anlamda bu fikrine katılıyorum.

bence de parkon süper olur hem en yakın arkadaşı olarak beni de banlamaz,konumu taşımaz,kapatmaz falan :27:

şaka bi yana ama ciddi anlamda bu fikrine katılıyorum.

evet parkonu hep edi olarak hayal ediyorum bu konu açıldığından beri:1:
seni rüyamda gördüğüm gibi parkonu da görecek miyim acaba:1:

Son durum: BDV'de her konu isteselerde açılamayacak, konular açılmadan önce denetimden geçecek.
Kaşımı kare mi alayım dikdörtgen mi, mor ayakkabıma hangi çanta gider, sudan gebe kaldım mı devri kapanıyor artık:ssz:

En güzeli,isabetli bir karar olmuş.
Artık cinsellikle ilgil bdv konularınada de ayar gelir..

Son durum: BDV'de her konu isteselerde açılamayacak, konular açılmadan önce denetimden geçecek.
Kaşımı kare mi alayım dikdörtgen mi, mor ayakkabıma hangi çanta gider, sudan gebe kaldım mı devri kapanıyor artık:ssz:

acil cevap isteyen konular ne olacak peki?:26:
kendim için değil bir arkadaşım için soruyorum:27:

Son düzenleme:
yeni aklıma gelen bişeyi söylemek istiyorum hamilelik forumları hangi ayda kalmak isteyenleri topikleri mesela eylül ayında hamile kalmak isteyenler vs. ben takip etmek istiyorum kim ne gibi belirtiler yaşıyo ama o kadar çok muhabbet varki o muhabbetten biri belirti yazmışmı diye aramaktan sıkılıyorum ve takip etmekten vazgeçiyorum sonra diğer ay geliyo o ay için açılmış topiği takip edeyim diyorum ama yine aynı bdvyle ilgili olmasada bu aralar benim derdim bu :)

ben de katılıyorum, herhangi bi konuyla ilgili öğrenmek istediğim bir şey olduğunda sayfalarca muhabbet arasından bilgiyi güçlükle buluyorum ve okumaktan vaz geçiyorum. asıl bunlarla ilgili bir düzenleme olsa mı?

Peki peceteden kendi imkanlarıyla doğan cocuklar ne olacak ablaaaa :)

acil cevap isteyen konular ne olacak peki?:26:
kendim için değil bir arkadaşım için soruyorum:27:
Valla Kazen veya benim sabah kalkıp onaylamamızı bekleyecekler, başka çaresi kalmadı bu işin:ssz:

ben de katılıyorum, herhangi bi konuyla ilgili öğrenmek istediğim bir şey olduğunda sayfalarca muhabbet arasından bilgiyi güçlükle buluyorum ve okumaktan vaz geçiyorum. asıl bunlarla ilgili bir düzenleme olsa mı?

Haklısınız, başka başka bölümler için bazı arkadaşlarımızda benzer sıkıntılarını dile getirdiler, sizleri çokta bekletmeden zaman içinde tüm bölümleri bir standarta oturturuz inşaallah.

Peki peceteden kendi imkanlarıyla doğan cocuklar ne olacak ablaaaa :)

Yavrum senin baban hangi marka, melpak mı molo mu diye sorarız:ssz:
Beni geyiğe çekme, işim var:4:

Sana kalsa bölümler olmasın, geyik yeterli:4:
Bir derdim var bölümünün kaldırılması :44: tümüyle bölümü yok etmek gerçekten eşiyle, kayınvalidesiyle sorun yaşayan, kendi ailesiyle ilgili çıkmaza giren üyelere haksızlık gibi geliyor, yine de bu öneriyi de yazdım aklıma:34:
Cinsellik bölümü tüm üyelere açılmaz, açıkken gelen erkek sinekler yüzünden çok çekti üyeler, böyle konuları açanların çoğu yeni evlenecekler veya evlenmiş olanlar onları uygun bir bölüme yönlendirebiliriz, bu da cepte dursun:34:

Sitenin asıl yöneticileriyle görüşürüm bakalım, artık onlar neyi onaylarsa öyle yapılır ama yine hatırlatayım site kurallarına herzamanki gibi devam.

o zaman BDV Geyik diye bi alt forum açın burda
bende editörü olayım :3:

Tam bir konuya cevap vermeye çalışıyordum ki konu kapatılmış :) Yazdıklarım kursağımda kaldı. Mune temizlik moduna girmiş anlaşılan. Artık kapanış yorumu da yapmıyor :(

Son düzenleme:
Hayir..
Cinsellik basligina herkes konu acip yorum atamiyor. O yuzden ben bu konular icin burayi secenlere hak veriyorum. Diger turlu yonetimin insafina kalmis dert mi degil mi diye dusunup konu acanlara ceza verirseniz bence cok ayip olur..

Şimdiye kadar hiç BDV de konu açmadım, konu doğru yere açılmalı bence de. Ama açtığım konular ya görülmedi ya okunmadı sonuç olarak istediğim yardımı ya da fikri alamadım ben.

Bunun için de bişey yapılamaz mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back