Kabak tadı vermeye başladı ...

Bu bölümü yanlış kullananlara ne yapalım ?

• Ankete Katılan
    256
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

eski üyeler daha bilinçli diye bir beklenti oluşması normal değil mi abla ama ?
sonuçta yeni üyeye ilk kez yaptığında iyi niyetli yaklaşabilirim mantıken
forum kurallarına hakim değildir bilmiyordur vs.
ama eski üyeler hem yol gösterici olmalı hem de örnek diye düşünüyorum

Son düzenleme:

Kusura bakmayın çok açık yazdım sanırım. Ya evli değilim ondan anlamıyorum diyeceğim de sanmam yani bu kadarını da yapmam.
Tabi haklısınız konular doğru yere açılmalı da, benim derdim gereksiz konular. Yani kahkaha attım geçen gün. İçeriği tam anlatamıyorum azıcık utanıyorum da Vallahi bak cep telefonunun internetinden bile bir iki kelime yazsa bir sürü sağlık sitesinden görecek sorusunun cevabını. Hatta sorunun sonuna kadınlarkulubü yazsa ( google a yazarken) direk buranın linkleri çıkıyor. Böylece benzer konulu bir sürü konu açılmamış olur. Lütfen ya arama yapın konu açmadan evvel, ya da google taraması yapın.
Ek olarak yeni üye kurallara hakim olmayabilir, yani bir kere uyarı alırsa açar okur. Neler yasak, neler serbest bakar bir en azından sorumlu biriyse. He yok yine uyarıya rağmen devam ediyorsa o zaman elinizden öper.
Bakın ben de yeni sayılmam. Yani yasakları gerek okuyarak, gerekse ceza alanları görerek, tecrübe edinerek biliyorum. Eğer bu halimle tutup da dip boyamı nasıl yapmalıyım tarzı bir konuyu bdv ye açarsam hiç acımayın atın banı.
Saygılarımla.

Son düzenleme:
yeni aklıma gelen bişeyi söylemek istiyorum hamilelik forumları hangi ayda kalmak isteyenleri topikleri mesela eylül ayında hamile kalmak isteyenler vs. ben takip etmek istiyorum kim ne gibi belirtiler yaşıyo ama o kadar çok muhabbet varki o muhabbetten biri belirti yazmışmı diye aramaktan sıkılıyorum ve takip etmekten vazgeçiyorum sonra diğer ay geliyo o ay için açılmış topiği takip edeyim diyorum ama yine aynı bdvyle ilgili olmasada bu aralar benim derdim bu :)

:))) herkes yavaş yavaş fikrini söylemeye başladı, bu çok iyi

Munecim , Kolay gelsin öncelikle

Bu konuda aslında fikrimi daha önce belirttim ama ; sen gelmişken bir kaç ekleme ile yinelemek istiyorum .

Dünden beri iş başındasın , konulara uyarı linkini ekliyor ve kişilere ceza veriyorsun . Ama bence doğru yöntem bu değil . Tabloda hoş değil .

BDV sitenin bel kemiği değil , değil mi ? Yani üyelerinin bu BDV de bağımlığından şikayet var .Forum yeterince düzgün kullanılmıyor bu sebeble . BDV neden var ki ? Derdimiz ne ile ilgili ise , büyük küçük ; önemli önemsiz , onunla ilgili konu açılabilecek yelpaze o kadar geniş ki forumda .

Madem son zamanlarda özellikle bu bölümün kullanım hatalarından rahatsızlık var , bölüm kaldırılsın . Cezalar ile sürekli konu kapamak hem daha zahmetli hem de cidden hoş durmuyor .

Dert denilince sadece eş , sevgili , anne baba ile yaşanan sorunlar mı bdv nini içeriği olmalı ? Pekala okulla ilgili bir dertte derttir ve bdv var ise bdv de açılır . Ama okul konusuna ceza verilir , eşinden yakınanın ki dert sayılırsa , o zaman ona da eşi ve ailesi bölümü var .

İnsanları doğruya yönlendirmekse amaç ve daha kaliteli bir forum oluşturmak ise bu bölüm kapatılarak , doğru yönlendirme yapılabilir . Kadınlar Kulubü forum Bdv den tekabül değil deniliyorsa , kapatmak konusunda kuşku duyulmamalı.

Forumda kendi hayatımla ilgili tek bir konum var , geçen ay açtım , pekala bdv ye açabilirdim , bol bolda mesaj alırdı . Aile , evlilik ve çocuklar bölümüne açtım , zaten bir kaç sayfada gereken cevapları aldım ve gayet ''seviyeli'' bir paylaşımla sonuca fikir olarak ulaştım .

Cezalarda konuşılmuş , kim ceza aldı , hangi mesaj görülmedi cezasız kaldı diye , ben geçen ay bu kırmızı kart alan mesajların sadece profilimizde değil , tüm üyelerin görebileceği şekilde mesajın altında yer almasını kazene iletmiştim , bir yanıt alamadım . Sen tekrar bu konunun üzerine düşersen sevinirim , böylece ama bu ceza almamış ki , sanılmaz , gerçekten gözden kaçan da şikayet edilir vs...

Son olarak bdv kalacaksa , editör kesinlikle gerekli . Bdv , Türkiye ve Siyaset Gündemi , şu farzet ki benzeri başlıklar , bence bunlar sürekli editör gözetiminde olmalı .

Üyelereden de çok samimi bir ricam olacak , prim vermemek bizim elimizde . Geyik için açılan konular , sahte üyelikler , hatta erkek üyelerin açtığı konular bir anda üye akınına uğruyor , dakikada sayısız mesaj yazılıyor , yani bu seviyenin cılkı çıkmış konulara meydan veren , cevap veren üyeler oluyor aslında .Adamlara cazip geliyor bu konuya üşüşüp laf sokma telaşını izlemek . Görmezden gelinse (yani cevap yazılmadan kiblense ) ne güzel olur değil mi ?

Elleşmeyin böyle kalsın derken yarın bir gün içinden çıkılmaz bir hal alırsa bu güzel ortam kaybeden yine biz üyeler olur .

O topiklerden ziyade http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...erken-hamilelik-gebelik-belirtileri-3460.html böyle topiklere bakmanızı tavsiye ederim.

sevgili mune;

herkesin kendine göre dert ettiği şeyler var,sen saçlarını sorun etmezken ben edebilirim tabi bazı uç noktalarda da konularda açılmıyor değil mesela benım hiç bir zaman hayvanların cinsel hayatı derdim olmadı :)) ama bence önemli olan açtığı her konuda milleti tahrik edip ceza almalarını sağlayan bazı belli başlı üyelere bir şey yapılabilir daha doğrusu böyle bir şey mümkün olabilir mi :))
sevgiler..

5 yıllık bir üye olarak, yeri geldiğinde özel mesajla bile uyardığım arkadaşlarım oldu ..
Niye yaptım karşısındaki kişi anlamıyor,bakıyorum arkadaşımda bişeyler yazıp ceza alacak sakın cevap verme diyorum.

bence de kaldırılmalı. konu açanların çoğu yeni üyelik alanlar, yada ikinci üyelik alanlar. tabi ki gerçekten derdi olup açanlar da var ama zaten çoğu konuya ait söylediğin gibi farklı başlıklar var. Bdv bir kısır döngüde şu an. herkes burda olduğu için konu açlıyor, konuların çoğu buraya açıldığı için herkes burada toplanıyor. en iyisi yorgan gitsin kavga bitsin.

mune ablacım peki cinsellik bölümü tüm üyelere açılsa ya da başka bir yol bulunsa.cinsllikle ilgili bazı konular ve yorumlar gerçekten çok abartı olabiliyor.okurken bazen yok artık diyoruz bilmiyorum bu durum sadece beni mi rahatsız ediyor.tama kadın sitesiyiz ama insanların fantazilerinin en derin noktlarını bilmemize de gerek yok diye düşünüyorum ki zaten bu konuların sonu hep geyiğe bağlanıyor..buna bdv yerine cinsellik başlıklı bir yer ayrılsa.en azından çok abartı konuları bdv yi açınca direkt görmeyiz.

öncelikle bir hatam olursa affola çok eski bir üye değilim.

ben de buraya geldim geleli en aktif takıldığım yer BDV oldu. diğer bölümlerin de farkında olmama rağmen çok kurcaladığımı söyleyemeyeceğim. bazen de dekorasyon ve eve yönelik bölümleri inceledim. ama %90 neresi derseniz BDV. mesela BDV ye bakınca şu bana çok mantıksız geliyor; alt forum: eşi ve eşinin ailesi, kendi ailesi, arkadaş çevresi gibi üç bölümden oluşuyor. ama genel olarak bakıldığında eşiyle ve ailesiyle ilgili sorun yaşayan birisi eşi ve eşinin ailesi bölümüne yazmıyor. ya da iş yerinde arkadaşıyla yaşadığı sorunu arkadaş çevresine yazmıyor. ve hatta annesiyle olan sorunu kendi ailesi kısmına yazmıyor. demek ki kullanıcıların forumu kullanma şeklinden öte daha başta bir yanlış yapılanma söz konusu. foruma alt forumlar açılıyorsa o zaman genel bir kısım bırakmamak gerekiyor. alt forum daha zenginleştirilir mesela ne olur; eşi ve eşinin ailesi, sevgilisi ve ailesi, iş hayatı, okul hayatı, aile uzar gider. BDV tamamen bu alt forumlardan oluşursa insanlar genele konu açmak yerine alt forumlara yönelerek daha çok cevap alabileceğini de bilerek buralara yazar. genel bir açık alan bırakmak balıkları, saç şekillerini ve kepekleri de olası kılıyor. kategoride yer bulamayan için caydırıcı olacaktır bu durum muhtemelen.

ben daha hiç konu açmadım ama geçenlerde aklımdan geçen bir sağlık mevzusu vardı, açsam ben de BDV ye açardım belki. ortalama bir kullanıcının 100-200 kere tıkladığı bir yere yazmayı tercih ederim. ama ben de bilirim onun bölümü belki sağlıktır ya da herhangi başka bir bölümdür. orada 10 cevapsa burada moral vermeye çalışanlar + 20 cevap garanti görünüyor. şu an belki sağlık kısmında benim aylar önce başımdan geçen üzücü bir durumu yaşayan bir arkadaşım var. ama noluyor ben oraya bakmadığım için bunu görüp yardımcı olamıyorum. BDV ye yazsa muhtemelen kaçmazdı ve bir cevap yazardım. bunun sebebi biraz da merak. insanlar buradaki konuları merak ederek tıklıyor ve orada şans eseri yardımcı olduğu da oluyor. özellikle sağlık başlığında gezen kaç kişi olabilir bilmiyorum ama BDV de gezen sayısından çok düşük olduğuna eminim. belki forum tekrar yapılandırılır, belki daha göz önünde daha çok tıklanan kısımların yanına iliştirilir çeşitli yönlendirici linkler. böylelikle forumun her yerinde dolanmaya başlar insanların eli alışır. bunların önüne geçilmedikçe cezaların da uzaklaştırmaların da ben pek mantıklı ve sonuç verici olacağını sanmıyorum.

zaten çoğu kişinin aklı yeterince eriyordur da cezalandırmaktan öte herkes derdini çabuk halletme niyetinde bence. bu kadar anlaşılmayacak ve kötü bir durum olduğunu düşünmüyorum. forum bir şekilde geleni BDV ye çekiyor. yeni bir üye olarak diyebileceğim tek şey bu.

ekleme: bir de bu forumun asıl amacı "destek ve yardım" ise eğer bu kadar kötü bir şey yok gibi geliyor bana. kişi şifa buluyorsa gerisi teferruat sanırım.

saygılar sevgiler.

Son düzenleme:

uyarı verilsin ve konusu kapatılsın

bence herkes her istediğini her yere yazabilsin
yaşasın özgürlük

bence herkes her istediğini her yere yazabilsin
yaşasın özgürlük

Sana kalsa bölümler olmasın, geyik yeterli
Bir derdim var bölümünün kaldırılması :44: tümüyle bölümü yok etmek gerçekten eşiyle, kayınvalidesiyle sorun yaşayan, kendi ailesiyle ilgili çıkmaza giren üyelere haksızlık gibi geliyor, yine de bu öneriyi de yazdım aklıma
Cinsellik bölümü tüm üyelere açılmaz, açıkken gelen erkek sinekler yüzünden çok çekti üyeler, böyle konuları açanların çoğu yeni evlenecekler veya evlenmiş olanlar onları uygun bir bölüme yönlendirebiliriz, bu da cepte dursun

Sitenin asıl yöneticileriyle görüşürüm bakalım, artık onlar neyi onaylarsa öyle yapılır ama yine hatırlatayım site kurallarına herzamanki gibi devam.

İnsanın kendini bilmesi ne güzel bişiy ya.(şaka yaptım,banlama beni)
Ceza konusunda gaddar demeyelimde ,acımıyosun kimseye Mune,eminim kızın bu siteye üye olsa onu daha çok banlarsın.

Konumuza döneyim;
Ben bdv de'' kaynanasından şikayetçi olanlar buyrun'' veya ''kaç lira maaş alıyorsunuz?'' tarzı sohbet etmek amaçlı açılan konulardan rahatsız oluyorum.
Bu tarz konular ''geyik veya ilişkiler duygular bölümlerinde '' açılmalı diye düşünüyorum.
Bence ceza verin 1 gün,ne olacak.
1 Gün dediğin hmen geçer,biz 1 hafta ceza yedik,o bile geçiyor.bişey olmaz.

ya hu parkon bdvye editör alınmalı deyince hep aklıma sen geliyorsun yani neden bilmiyorum ama
tabi edi seçmek bana düşmez ama söylemesem çatlardım

ya hu parkon bdvye editör alınmalı deyince hep aklıma sen geliyorsun yani neden bilmiyorum ama
tabi edi seçmek bana düşmez ama söylemesem çatlardım

Mune gibi sert göründüğümdendir belki rengina.
Sağol canım beni layık gördüğün için.
Biliyosun benim gözüm mavüş kürkte,onuda ancak rüyalarımda görürüm.
Şimdi banlancam konu dışından.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…