Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:))) herkes yavaş yavaş fikrini söylemeye başladı, bu çok iyi
İşte biz bdv'de her konuya izin vermez, hamile kalmayı gebeliğe, korunmayı aile planlamasına taşırsak sizde rahat edersiniz bizde, bdv'de pranga dönemi başladı, eski üyeler ceza alıyor, yenilere uyarı yapılıyor, Kazen'in kulaklarını çınlatmazsam içim rahat etmez, meşhur bir sözü aklıma geldi: "Zindan girişte sağda"
:))) herkes yavaş yavaş fikrini söylemeye başladı, bu çok iyi
İşte biz bdv'de her konuya izin vermez, hamile kalmayı gebeliğe, korunmayı aile planlamasına taşırsak sizde rahat edersiniz bizde, bdv'de pranga dönemi başladı, eski üyeler ceza alıyor, yenilere uyarı yapılıyor, Kazen'in kulaklarını çınlatmazsam içim rahat etmez, meşhur bir sözü aklıma geldi: "Zindan girişte sağda"
:))) herkes yavaş yavaş fikrini söylemeye başladı, bu çok iyi![]()
yeni aklıma gelen bişeyi söylemek istiyorum hamilelik forumları hangi ayda kalmak isteyenleri topikleri mesela eylül ayında hamile kalmak isteyenler vs. ben takip etmek istiyorum kim ne gibi belirtiler yaşıyo ama o kadar çok muhabbet varki o muhabbetten biri belirti yazmışmı diye aramaktan sıkılıyorum ve takip etmekten vazgeçiyorum sonra diğer ay geliyo o ay için açılmış topiği takip edeyim diyorum ama yine aynı bdvyle ilgili olmasada bu aralar benim derdim bu :)
Anket sonuçlarının karar mekanizmasına etkisini merak ediyorum. Bir de puan cezası aldığımızda mesajla mı habeirmiz oluyor?
eski üyeler daha bilinçli diye bir beklenti oluşması normal değil mi abla ama ?
sonuçta yeni üyeye ilk kez yaptığında iyi niyetli yaklaşabilirim mantıken
forum kurallarına hakim değildir bilmiyordur vs.
ama eski üyeler hem yol gösterici olmalı hem de örnek diye düşünüyorum![]()
bence de kaldırılmalı. konu açanların çoğu yeni üyelik alanlar, yada ikinci üyelik alanlar. tabi ki gerçekten derdi olup açanlar da var ama zaten çoğu konuya ait söylediğin gibi farklı başlıklar var. Bdv bir kısır döngüde şu an. herkes burda olduğu için konu açlıyor, konuların çoğu buraya açıldığı için herkes burada toplanıyor. en iyisi yorgan gitsin kavga bitsin.Munecim , Kolay gelsin öncelikle
Bu konuda aslında fikrimi daha önce belirttim ama ; sen gelmişken bir kaç ekleme ile yinelemek istiyorum .
Dünden beri iş başındasın , konulara uyarı linkini ekliyor ve kişilere ceza veriyorsun . Ama bence doğru yöntem bu değil . Tabloda hoş değil .
BDV sitenin bel kemiği değil , değil mi ? Yani üyelerinin bu BDV de bağımlığından şikayet var .Forum yeterince düzgün kullanılmıyor bu sebeble . BDV neden var ki ? Derdimiz ne ile ilgili ise , büyük küçük ; önemli önemsiz , onunla ilgili konu açılabilecek yelpaze o kadar geniş ki forumda .
Madem son zamanlarda özellikle bu bölümün kullanım hatalarından rahatsızlık var , bölüm kaldırılsın . Cezalar ile sürekli konu kapamak hem daha zahmetli hem de cidden hoş durmuyor .
Dert denilince sadece eş , sevgili , anne baba ile yaşanan sorunlar mı bdv nini içeriği olmalı ? Pekala okulla ilgili bir dertte derttir ve bdv var ise bdv de açılır . Ama okul konusuna ceza verilir , eşinden yakınanın ki dert sayılırsa , o zaman ona da eşi ve ailesi bölümü var .
İnsanları doğruya yönlendirmekse amaç ve daha kaliteli bir forum oluşturmak ise bu bölüm kapatılarak , doğru yönlendirme yapılabilir . Kadınlar Kulubü forum Bdv den tekabül değil deniliyorsa , kapatmak konusunda kuşku duyulmamalı.
Forumda kendi hayatımla ilgili tek bir konum var , geçen ay açtım , pekala bdv ye açabilirdim , bol bolda mesaj alırdı . Aile , evlilik ve çocuklar bölümüne açtım , zaten bir kaç sayfada gereken cevapları aldım ve gayet ''seviyeli'' bir paylaşımla sonuca fikir olarak ulaştım .
Cezalarda konuşılmuş , kim ceza aldı , hangi mesaj görülmedi cezasız kaldı diye , ben geçen ay bu kırmızı kart alan mesajların sadece profilimizde değil , tüm üyelerin görebileceği şekilde mesajın altında yer almasını kazene iletmiştim , bir yanıt alamadım . Sen tekrar bu konunun üzerine düşersen sevinirim , böylece ama bu ceza almamış ki , sanılmaz , gerçekten gözden kaçan da şikayet edilir vs...
Son olarak bdv kalacaksa , editör kesinlikle gerekli . Bdv , Türkiye ve Siyaset Gündemi , şu farzet ki benzeri başlıklar , bence bunlar sürekli editör gözetiminde olmalı .
Üyelereden de çok samimi bir ricam olacak , prim vermemek bizim elimizde . Geyik için açılan konular , sahte üyelikler , hatta erkek üyelerin açtığı konular bir anda üye akınına uğruyor , dakikada sayısız mesaj yazılıyor , yani bu seviyenin cılkı çıkmış konulara meydan veren , cevap veren üyeler oluyor aslında .Adamlara cazip geliyor bu konuya üşüşüp laf sokma telaşını izlemek . Görmezden gelinse (yani cevap yazılmadan kiblense ) ne güzel olur değil mi ?
Elleşmeyin böyle kalsın derken yarın bir gün içinden çıkılmaz bir hal alırsa bu güzel ortam kaybeden yine biz üyeler olur .
ThirtyFour,
düşüncelerinizi söylemekten çekinmeyin ablacım, eleştirilerinizi, eksiklikleri dile getirin, bu siteye çok uzun yıllardır üye olanlar bilirler ki sitedeki bölümler üyeler istedi diye açıldı, birkaç üye dedi ki saçımızın rengi, saç dökülmelerimizle ilgili bölüm yok, başkaları estetik bölümü isteriz, bir başka grup gebelik bölümü olsun dedi, bölümler böyle böyle oluştu, üye talepleriyle.
Derdi olmayan ama burası çok okunuyor diye kedisinin cinsel sorununu buraya açanlara ne yapalım ?
Saç rengi konusunda fikir alandan tutunda akvaryumundaki balıkların cinsel hayatını merak eden herkes konuyu buraya açıyor...
Bu tür konu açanlara ceza verelim mi ?
Derdi olmayan ama burası çok okunuyor diye kedisinin cinsel sorununu buraya açanlara ne yapalım ?
Saç rengi konusunda fikir alandan tutunda akvaryumundaki balıkların cinsel hayatını merak eden herkes konuyu buraya açıyor...
Bu tür konu açanlara ceza verelim mi ?
bence herkes her istediğini her yere yazabilsin
yaşasın özgürlük
![]()
bence herkes her istediğini her yere yazabilsin
yaşasın özgürlük
![]()
:))) Gaddar mune, Pro üyeleri perişan eden acımasız mune
Böyle okuyup kıyaslayınca Kazen melek gibi adam, cezalara pek karışmıyordu, artık hiç karışmaz, tekaütlüğe geri döndü
Kimi üyeler niye banlandığını banlandıkları zaman onlara otomatik mesaj gitse de tam anlamıyor, ceza sebebini özelden sorsalar öğrenecekler ama birkaç kişi dışında kimse sormuyor, banlananlar listesi diye bir topik mi açsak uygun bir bölüme:44:
Prezentabl xxx konuda yazdığınız konu dışı mesajdan banlandınız diye yazmak daha mı iyi olur yoksa banlılar listesinde adını gören üye teşhir gibi algılayıp kırılır mı bize:26:
İnsanın kendini bilmesi ne güzel bişiy ya.(şaka yaptım,banlama beni
)
Ceza konusunda gaddar demeyelimde ,acımıyosun kimseyeMune
,eminim kızın bu siteye üye olsa onu daha çok banlarsın.
Konumuza döneyim;
Ben bdv de'' kaynanasından şikayetçi olanlar buyrun'' veya ''kaç lira maaş alıyorsunuz?'' tarzı sohbet etmek amaçlı açılan konulardan rahatsız oluyorum.
Bu tarz konular ''geyik veya ilişkiler duygular bölümlerinde '' açılmalı diye düşünüyorum.
Bence ceza verin 1 gün,ne olacak.
1 Gün dediğin hmen geçer,biz 1 hafta ceza yedik,o bile geçiyor.bişey olmaz.![]()
:))) Gaddar mune, Pro üyeleri perişan eden acımasız mune
Böyle okuyup kıyaslayınca Kazen melek gibi adam, cezalara pek karışmıyordu, artık hiç karışmaz, tekaütlüğe geri döndü
Kimi üyeler niye banlandığını banlandıkları zaman onlara otomatik mesaj gitse de tam anlamıyor, ceza sebebini özelden sorsalar öğrenecekler ama birkaç kişi dışında kimse sormuyor, banlananlar listesi diye bir topik mi açsak uygun bir bölüme:44:
Prezentabl xxx konuda yazdığınız konu dışı mesajdan banlandınız diye yazmak daha mı iyi olur yoksa banlılar listesinde adını gören üye teşhir gibi algılayıp kırılır mı bize:26:
ya hu parkon bdvye editör alınmalı deyince hep aklıma sen geliyorsun yani neden bilmiyorum ama
tabi edi seçmek bana düşmez ama söylemesem çatlardım![]()