- 20 Mart 2008
- 141.597
- 213.119
- 1.423
- 60
demek istediğim ikisinin benzer olduğu değil açtıkları konular.isteyen istediği kadar konu açar bu değil demek istediğim ama ben onların dalga geçtiklerini düşünüyorum çoğu zaman mesela.herkesin rahatsızlığı ayrı ya bende yazayım dedim.ha şu da benim hatam hala natlusun açtığı konulara cevap yazıyorum
Sevgili Mune;
Bence de banlı üyelerin ne için ban aldığı ve hangi konuya istinaden ban aldığını belirten bir bölüm olabilir;
Kırılma gibi bir durumun olacağını sanmıyorum,zira burası bir site kuralları ve yaptırımları var..olmalı da..
Teşhir olunur diye de düşünmüyorum açıkçası..
Hatta şahsım adına bir itiraf da bulunmam gerekirse grileşmiş bir üye,,dikkatimi çektiyse tabi,zaten profiline gidip yorumlarına bakıyorum ki,
niçin ve hangi konuya istinaden ban aldığını öğreniyorum
isim vericem İnşallah sorun olmaz olursa da 5 gün mapus hayatı çekerim artk bu hamile halimlenatlus ve amanede nin açtığı konulara bakalım bir konu bitmeden diğerini açıyorlar dalga geçer gibi ve hepsi de aynı-benzer içeriğe sahip ama her güne bir konu.üstelik yorumları da pek umursadıkları yok.bu da forum kirliliği bence.
bu tarz konulara cevap vererek prim yaptırmamak daha yerinde bir tercih bence
sonuçta forumda üyelerin konu açma özgürlüğü olduğu kadar
bizlerin de yorum yapmama özgürlüğümüz var
ciddiyetten uzak insanların konusuna yorum yapmamayı tercih ediyorum ben
ilgi görmezse belki huylarından vazgeçerler diye.
ortalık şenlensin, şıkkı burda devreye giriyor zaten.
:))) Gaddar mune, Pro üyeleri perişan eden acımasız mune
Böyle okuyup kıyaslayınca Kazen melek gibi adam, cezalara pek karışmıyordu, artık hiç karışmaz, tekaütlüğe geri döndü
Kimi üyeler niye banlandığını banlandıkları zaman onlara otomatik mesaj gitse de tam anlamıyor, ceza sebebini özelden sorsalar öğrenecekler ama birkaç kişi dışında kimse sormuyor, banlananlar listesi diye bir topik mi açsak uygun bir bölüme:44:
Prezentabl xxx konuda yazdığınız konu dışı mesajdan banlandınız diye yazmak daha mı iyi olur yoksa banlılar listesinde adını gören üye teşhir gibi algılayıp kırılır mı bize:26:
bu tarz konulara cevap vererek prim yaptırmamak daha yerinde bir tercih bence
sonuçta forumda üyelerin konu açma özgürlüğü olduğu kadar
bizlerin de yorum yapmama özgürlüğümüz var
ciddiyetten uzak insanların konusuna yorum yapmamayı tercih ediyorum ben
ilgi görmezse belki huylarından vazgeçerler diye.
bdv kaldırılsın..
kimsenin konusunun cevapsız kalmaması için de bugün açılan konuların akışının olduğu bir yer olabilir.bugünün gündemi şeklinde mesela.
Derdi olmayan ama burası çok okunuyor diye kedisinin cinsel sorununu buraya açanlara ne yapalım ?
Saç rengi konusunda fikir alandan tutunda akvaryumundaki balıkların cinsel hayatını merak eden herkes konuyu buraya açıyor...
Bu tür konu açanlara ceza verelim mi ?
aslında mantıklı ama bu seferde banlanan kişi çok alınganlık gösterebilir
ben üyeliğimin başında gri üyeleri anlamamıştım çünkü forumlar o zamana kadar ilgmi çekmiyordu
sonra gri üyelerin yazdıkları msjları geriye dönük okudum bir kaç kez
konular kapatılmış kişiler banlanmış ve en sonda tabiki senin msjın
konu dışı çok msj olduğundan ya da konuyla alakasız yorumlardan dolayı konuyu kapattığını yamışsın
bu şekilde forum kurallarını keşfettim açıkçası
elbette karşılıklı tartışmalar yaşanabilecek bir ortam burası
ama ben bdv bölümüne saldıranları oradaki konuları geyik muhabbetine çevirenlere çok kızgınım
inanın bir derdim var fikir almaya ihtiyacım var ama bunca sık kullandığım foruma konu açmaya çekiniyorum
çünkü biliyorum kimisi dalga geçecek kimisi bu da dertmi diyecek
mantıklı cevap verenlerin sayısı 1 elin prmağını geçmez
bu yüzden caydırıcı cezalara son gaz devam diyenlerdenim
son zamanlarda bu tür alakasiz konular o kadar cok artti ki... ikaz edincede buda benim derdim kardesim sanane diyorlar
bence uyarilmalilar... cünkü bölümün düzeni cok bozuldu ve insanin giresi gelmiyor artik
her konunun bi bölümü var ama oralar ragbet görmüyor diye bütün konular buraya acilir oldu
cok sinir bozucu
Sizin gibi çok rahatsız olan üye var aslında, büyük kısmı bu topiği ya fark etmedi ya da yazmaya çekiniyor çünkü artık tepki almaktan korkuyorlar, özelden bölümün halinden hoşlanmadıklarını dile getiriyorlar bana, kusura bakmasınlar ama 15-20 üye geyik yapacak, konuları çay kahve muhabbetine çevirecek diye bu bölümde her konu mübah her yorum serbest diyemeyiz.
Herkesin derdi dert buraya açılsın diyenler var ama link örnekleri verdim bu topikte, gerçekten sıkıntısı olan üyelere yol gösteren 3 yorum, bilemedin 5 yorum oluyor, lakin konu absürtse ya da içinde evlilik dışı gebelik, etnik köken ayrımı olursa, din, evli erkekle beraberlik vs varsa konu bir saatte 15 sayfalara ulaşıyor, Bir derdim var bölümüne elleşmeyin diyorlar, iyide dertlere ortak olmak, yardım etmekse amaç niye bu bölümde açılan her konuya yansımıyor bu?
Dün bu topikte Kazen bey bir topik var, anasınıfına oyuncak yardımı talep ediliyordu, o topiğin linkini verir misiniz dedi, o sözde ince bir dokunma da vardı aslında, kaç kişi konu nerde acaba, hangi okulun ihtiyacı diye dönüp baktı, yeri geliyor burda açılan topiklerde bende anayım, bende kadınım demeyi biliyoruz ama bunu derken karşımızdakini eleştirmek için diyoruz.
Ben isterdim ki buradaki konulara yorum yaparken bir yandan eğitimci kardeşlerimizin açtığı okul ihtiyacı topiklerine de bakılsaydı, ben isterdim ki tüüü utanmıyor musun evli adamla gezmeye diyenler annesi hasta bir kadına şu hastaneye gidin, Allah şifa versin deseydi.
Bir Derdim Var bölümünün sınırlarını dün itibariyle yeniden çizdik, geyik mi geyik bölümünde yapılsın, konu sahte mi, sahte diyerek konuyu sayfalarca doldurulmasın bildirim yapılsın, hangi ojeyi sürsem diye konu mu açıldı, o konunun burda işi yok, yaptırımlar ağır deniyordu artık BDV'de daha da ağır, forumu olması gerektiği gibi kullanmayı öğrenmek durumundayız.
Ha bir de şu gereksiz açılan konulara isyan ediyorum buradan. Mune hanım duy sesimi. Affınıza sığınarak söylüyorum, geçen gün zevk suyu hamile bırakır mı adlı bir konu gördüm. Yahu bunun içinde mi bdv ye konu açılır el insaf. Az bir google taramasıyla zaten öğrenirsin. Foruma üye olabilecek kadar internet kullanıcısı ise bir kişi bunu da araştırabilir. Bu ne tembellik yahu?
Aynen yaa... Zevk suyu da ne... Bir de ilişkilerini yada (en kötüsü) organlarını ayrıntılı anlatanlar var ki bazen kendim utanıyorum.
Yani bunun gibi dünyalarca konu var. Nasıl korunmalıyım, veya hamile kalır mıyım vs. vs. Yahu evli barklı adam hiç mi merak edip de bir dergi okumaz, bir internetten bakmaz. Madem o kadar korkuyorsun hamile kalmaktan biraz sorumlu biri gibi davran.
Bilemiyorum ben mi haksızım, yoksa onlar mı çözemedim.:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?