Sizin gibi çok rahatsız olan üye var aslında, büyük kısmı bu topiği ya fark etmedi ya da yazmaya çekiniyor çünkü artık tepki almaktan korkuyorlar, özelden bölümün halinden hoşlanmadıklarını dile getiriyorlar bana, kusura bakmasınlar ama 15-20 üye geyik yapacak, konuları çay kahve muhabbetine çevirecek diye bu bölümde her konu mübah her yorum serbest diyemeyiz.
Herkesin derdi dert buraya açılsın diyenler var ama link örnekleri verdim bu topikte, gerçekten sıkıntısı olan üyelere yol gösteren 3 yorum, bilemedin 5 yorum oluyor, lakin konu absürtse ya da içinde evlilik dışı gebelik, etnik köken ayrımı olursa, din, evli erkekle beraberlik vs varsa konu bir saatte 15 sayfalara ulaşıyor, Bir derdim var bölümüne elleşmeyin diyorlar, iyide dertlere ortak olmak, yardım etmekse amaç niye bu bölümde açılan her konuya yansımıyor bu?
Dün bu topikte Kazen bey bir topik var, anasınıfına oyuncak yardımı talep ediliyordu, o topiğin linkini verir misiniz dedi, o sözde ince bir dokunma da vardı aslında, kaç kişi konu nerde acaba, hangi okulun ihtiyacı diye dönüp baktı, yeri geliyor burda açılan topiklerde bende anayım, bende kadınım demeyi biliyoruz ama bunu derken karşımızdakini eleştirmek için diyoruz.
Ben isterdim ki buradaki konulara yorum yaparken bir yandan eğitimci kardeşlerimizin açtığı okul ihtiyacı topiklerine de bakılsaydı, ben isterdim ki tüüü utanmıyor musun evli adamla gezmeye diyenler annesi hasta bir kadına şu hastaneye gidin, Allah şifa versin deseydi.
Bir Derdim Var bölümünün sınırlarını dün itibariyle yeniden çizdik, geyik mi geyik bölümünde yapılsın, konu sahte mi, sahte diyerek konuyu sayfalarca doldurulmasın bildirim yapılsın, hangi ojeyi sürsem diye konu mu açıldı, o konunun burda işi yok, yaptırımlar ağır deniyordu artık BDV'de daha da ağır, forumu olması gerektiği gibi kullanmayı öğrenmek durumundayız.