Kabak tadı vermeye başladı ...

Bu bölümü yanlış kullananlara ne yapalım ?

• Ankete Katılan
    256
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Onun yerine sadece kendimizin gördüğü kırmızı kartı herkesin görebileceği şekilde olması daha mantıklı değil mi?:26:
Mesela diyelim ki ilk cezası sabah bir mesajından banlandı ertesi günü açıldı. Mesajı yeni gördük ceza aldı mı almadı mı bilemiyoruz. Altındaki kırmızı kartı görsek anlayacağız.

Peki ama cezayi cekmis olduktan sonra puanlar silinmiyormu?

Yok silinmiyor, profilinizde duruyor.

neeeee
bende 0puanlık uyarıma kafamı takıyordum
gerçi yinede her gördüğümde sinir olucam eminim tarihi bitene kadar bu uyarımın
Sizde ceza bile yok, sadece uyarı almışsınız bir kere, 80-90 ceza puanına ulaşmış üyeler var, şükredin 0 puana:)))

Aslında bu düşünülebilir, hatta teknik açıdan mümkünse iyi bile olabilir çünkü dediğiniz gibi üye ceza almış oluyor, siz banı kalktıktan sonra görüyorsunuz üyeyi, ceza aldı mı almadı mı bilmediğiniz için yeri geliyor o üyenin ceza almış yorumunu bildiriyorsunuz, bildiriminiz sonrası işlem yapılmadığını görünce de niye ceza almadı diye düşünüyorsunuz haklı yere, fırsat bulunca bildirim yapan üyelere bildirdiğiniz kişi o yorumdan ceza aldı, banı şu tarihte bitti diye mesaj yolluyorum ama tabii bunu herzaman yapamıyorum.

Bu öneriyi site yönetimine sunacağım mutlaka, teşekkür ederim.

Sevgili Mune;

Bence de banlı üyelerin ne için ban aldığı ve hangi konuya istinaden ban aldığını belirten bir bölüm olabilir;
Kırılma gibi bir durumun olacağını sanmıyorum,zira burası bir site kuralları ve yaptırımları var..olmalı da..
Teşhir olunur diye de düşünmüyorum açıkçası..
Hatta şahsım adına bir itiraf da bulunmam gerekirse grileşmiş bir üye,,dikkatimi çektiyse tabi,zaten profiline gidip yorumlarına bakıyorum ki,
niçin ve hangi konuya istinaden ban aldığını öğreniyorum

Yok be mune'cim biz banı yiyip aşagı oturuyoruz yani sana gönül koymuyoruz ama bazıları bunu ne bileyim büyük bir gurur meselesi haline getirebilir sitem edebilir yani biz etmiyoruz,hem seni seviyoruz hem de hatamızı biliyoruz

Hahaha mune bu kadar mı bıktın ya bizden..Nasıl kıyarız sana cuval geçirmeye

konu da karar alınmış ancak bende fikrimi söylemek isterim; bence BDV de yukarda belirttiğiniz gibi editör sayısı artırılmalı ve konular incelemeden geçtikten sonra açılmalı. Editör incelemesini yaptıktan sonra konu şayet o bölüme uygun değilse, uygun bölüme aktarmalı ve konu sahibini bilgilendirilmeli. Bir kararın herkesi mutlu etmesi beklenemez.
Site için önerileriniz" kısmında işler böyle yürüyor ve o bölüm oldukça sakin görünüyor.

Ben sormuştum özelden müdürüm,hatta yılbaşı affına uğrayıp mapısatn çıkartmıştınız

Bence yeni editöre gerek yok,her bölümün editörü ,o bölümdeki açılan konuya baksın,ilgili yere yerleştirsin.,sonra açsın.hatta bu fake konuların da açılmadan kapanması açısından iyi olur

yeni editör derken zaten bu bölümün bi edisi yok ki eskisi yenisi olsun.zaten konu taşımayı da edi'ler yapar.

bence de alakasız yerlere konu açanlar ceza alsın
önceden yeni üyeyse bilmediğini varsayıp uyarıyor sonra tekrar ederse ceza sistemini devreye sokuyordu adminler
yani gerçekten bir editör için çok sıkıcı bir durum. benim başlığım altında çok fazla olmuyor ama bdv de keşmekeş söz konusu
mesala üyenin sorunu saçları, benim yetki alanımda güzellik bakımda olması gereken konu derdim var bölümünde
resmen görüntü kirliliği ben şahsen hoşlanmıyorum bu durumdan

Hamilelik bölümü çok mantıklı ve işlevsel.Hamile olanlar diğer hamilelerle dayanışıyorlar.
Hamile olmayan birinin uzak kaldığı sorunlarını paylaşıyorlar.Hamile olan zaten o bölüme mutlaka bakıyor.

Ama özellikle sağlık bölümlerinde hiç cevap alamayan konular var.
Mesela topuk dikenini bilen bir üye,birilerine bilgi vereyim diye her gün ortopedi konusuna bakmıyor ki...
BDV ye konu açılınca ise,bende veya yakınımda olmuştu diyen biri mutlaka çıkıyor.

Ona bakarsanız erkek arkadaş konularının da yeri burası değil.Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz var.
İnce elersek bütün konulara ayrı başlıklar bulunur.O zaman BDV boş kalır.
Buradaki başlıklara gözgezdirmek,tüm siteyi bölüm bölüm gezmekten daha kolayımıza gidiyor.

Ceza verisin dedim ama,bazende cidden şenleniyor burası.
Çok mantıksız konuşar açılmıyor değil yani..

isim vericem İnşallah sorun olmaz olursa da 5 gün mapus hayatı çekerim artk bu hamile halimle natlus ve amanede nin açtığı konulara bakalım bir konu bitmeden diğerini açıyorlar dalga geçer gibi ve hepsi de aynı-benzer içeriğe sahip ama her güne bir konu.üstelik yorumları da pek umursadıkları yok.bu da forum kirliliği bence.

yürekten katılıyorum kadesa... aynen hem yorumlar umurlarında değil hem de aynı takıntılı konular..
Nicklerini görünce sinir oluyorum anında.. kesinlikle forum kirliliği
neyse daha fazla konuşmiyim

Kadişim bana göre aralarında fark var ikisinin,birisi daha sakin,birisi daha uçlarda.
Örneği bugün yaşandı mesela ..

Aslında belki çözüm budur.BDV kalkarsa her konu ayrı bölümde açılır.O bölümlere de ilgisi veya bilgisi olanlar girer.

Böylece hiç alakası olmayan kişiler rastgele girip gereksiz yorum yazmazlar.

Tabii bu şekilde bir bölünme konulara ilgiyi azaltır ama bu iyi mi kötü mü tartışılır.

Onlar artık dert yanmıyorlar, resmen durum bildirimi yapıyorlar.Allah başka dert vermesin tabi de ayıp yani..

yürekten katılıyorum kadesa... aynen hem yorumlar umurlarında değil hem de aynı takıntılı konular..
Nicklerini görünce sinir oluyorum anında.. kesinlikle forum kirliliği
neyse daha fazla konuşmiyim

Kadişim bana göre aralarında fark var ikisinin,birisi daha sakin,birisi daha uçlarda.
Örneği bugün yaşandı mesela ..

demek istediğim ikisinin benzer olduğu değil açtıkları konular.isteyen istediği kadar konu açar bu değil demek istediğim ama ben onların dalga geçtiklerini düşünüyorum çoğu zaman mesela.herkesin rahatsızlığı ayrı ya bende yazayım dedim.ha şu da benim hatam hala natlusun açtığı konulara cevap yazıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…