Peki ama cezayi cekmis olduktan sonra puanlar silinmiyormu?
:))) Gaddar mune, Pro üyeleri perişan eden acımasız mune
Böyle okuyup kıyaslayınca Kazen melek gibi adam, cezalara pek karışmıyordu, artık hiç karışmaz, tekaütlüğe geri döndü
Kimi üyeler niye banlandığını banlandıkları zaman onlara otomatik mesaj gitse de tam anlamıyor, ceza sebebini özelden sorsalar öğrenecekler ama birkaç kişi dışında kimse sormuyor, banlananlar listesi diye bir topik mi açsak uygun bir bölüme:44:
Prezentabl xxx konuda yazdığınız konu dışı mesajdan banlandınız diye yazmak daha mı iyi olur yoksa banlılar listesinde adını gören üye teşhir gibi algılayıp kırılır mı bize:26:
Peki ama cezayi cekmis olduktan sonra puanlar silinmiyormu?
Sizde ceza bile yok, sadece uyarı almışsınız bir kere, 80-90 ceza puanına ulaşmış üyeler var, şükredin 0 puana:)))neeeee
bende 0puanlık uyarıma kafamı takıyordum
gerçi yinede her gördüğümde sinir olucam eminim tarihi bitene kadar bu uyarımın
Onun yerine sadece kendimizin gördüğü kırmızı kartı herkesin görebileceği şekilde olması daha mantıklı değil mi?:26:
Mesela diyelim ki ilk cezası sabah bir mesajından banlandı ertesi günü açıldı. Mesajı yeni gördük ceza aldı mı almadı mı bilemiyoruz. Altındaki kırmızı kartı görsek anlayacağız.
Herkes biz mi derken bana kinaye mi yaptın, banlıyorsun ama bak biz yinede seni bağrımıza basıyoruz baabında
Kırılabilir diye size sormayı uygun buldum ya, kimseyi durduk yere rencide etmek istemem, zaten siz kafama çuval geçirmek için bekliyorsunuz, siz yetersiniz başkalarınında hışmını üstüme çekmeyeyim
konu da karar alınmış ancak bende fikrimi söylemek isterim; bence BDV de yukarda belirttiğiniz gibi editör sayısı artırılmalı ve konular incelemeden geçtikten sonra açılmalı. Editör incelemesini yaptıktan sonra konu şayet o bölüme uygun değilse, uygun bölüme aktarmalı ve konu sahibini bilgilendirilmeli. Bir kararın herkesi mutlu etmesi beklenemez.Ne olmuş diye sormakta konu dışıdır, ne olmuş diye sormak yerine konuyu okusa ne olmuş ne olmamış görecek, hee ama pardon sizler konuyu o kadar geyiğe çeviriyorsunuz ki asıl konu ne insanlar bilemiyor, o yüzdende ne olmuş burda diye soruyorlar.
Demek ki neymiş geyiğin konu dışının yeri değilmiş BDV.
Ben resmen uyarı butonu gibi oldum bazı üyelere, özelden defalarca ama defalarca uyardım, tüm site kurallarını açıkladım, konu dışı yazmanın yasak olduğunu, konuları uygun bölüme açmakarı gerektiğini anlattım, bir üyeye 8-10 defa mesaj yolladığımı bilirim, mesajlarımı da bilen bilir, bir A4 boyutunda uzun uzun yazarım, anlaşılmayan bir taraf kalmasın diye ama sonuç :tamam söz veriyorum bir daha konu dışı yazmayacağım, bir daha her konumu BDV'ye açmayacağım, iyi diyorum arkamı dönüyorum arkadaş geyik yapıyor, üstüne birde uykum kaçtı offf diye konu açmış, benden ala hatırlatıcı olmaz ama insanlar kuralları hiçe saymak istesin yeterki koca koca harflerle şu yasak bu yasak desek inadına gider geyik yapar konu açar.
nazlma,
gibi ifadelerden oluşan bir mesaj boş içerik sayılır ve yasaktır, banlanmış olmanız normal.
Bunda da sıkıntı yaşıyoruz, üye saçım ne renk olsun diye konu açmış o topiği saç rengi bölümüne taşıyorum, başka bir üye saçı boyadan yandığı için morali bozulduğundan dertleşmek için buraya konu açmış o topiği burda bırakıyorum, bu sefer saçım ne renk olsun diyen ve konusu taşınan üye mesaj atıyor, benim konumu neye dayanarak taşıdınız, bölüme uygun değildi diyoruz o zaman bu da bölüme uygun değil deyip saçı yandığı için üzülen üyenin konusunu önümüze getiriyor.
İyi de biri dert biri değil.
Kazen,
en iyisi bdv'ye konu açma denetimli olsun, bunu daha önce editör arkadaşlarımdan biri yönetimde söylemişti sanırım, hak vermiştim kendisine, konu onaylanmadan açılmasın.
Başka bölümlere özendirmek için editör arkadaşlarımızla bazı projelerimiz var, onları hayata geçirirsek diğer bölümlerinde farkına varılacaktır.
Benim forumda en dikkatimi ceken sevdigim uyelerden biri cok uzun banli kaliyor 1 ay gibi :) acaba kim kimmmm
:))) Gaddar mune, Pro üyeleri perişan eden acımasız mune
Böyle okuyup kıyaslayınca Kazen melek gibi adam, cezalara pek karışmıyordu, artık hiç karışmaz, tekaütlüğe geri döndü
Kimi üyeler niye banlandığını banlandıkları zaman onlara otomatik mesaj gitse de tam anlamıyor, ceza sebebini özelden sorsalar öğrenecekler ama birkaç kişi dışında kimse sormuyor, banlananlar listesi diye bir topik mi açsak uygun bir bölüme:44:
Prezentabl xxx konuda yazdığınız konu dışı mesajdan banlandınız diye yazmak daha mı iyi olur yoksa banlılar listesinde adını gören üye teşhir gibi algılayıp kırılır mı bize:26:
Bence yeni editöre gerek yok,her bölümün editörü ,o bölümdeki açılan konuya baksın,ilgili yere yerleştirsin.,sonra açsın.hatta bu fake konuların da açılmadan kapanması açısından iyi olur
Gebelik bölümünde 2013 Annelerinin hamilelikte yaşadıkları sorunlar da dert, dert değil mi? Onlar niye gebelik bölümüne konu açıyor, açtıkları topikler tıkır tıkır işliyor, estetik bölümünde ameliyat olan birinin ameliyat esnasında yaşadıkları da dert, onlar niye estetik bölümünde konu açıp birde üstüne konularına birçok yorum alıyorlar, demek ki neymiş forumu doğru kullanırsan doğru hedef kitlesine ulaşırsın.
Ben uçuğum var diye buraya konu açayım, sen topuk dikenini buraya yaz sonra eee diğer bölümde açarsam kimse okumaz, zamanında şu bölüm olsun bu bölüm eksik diye talepte bulunup bölümler açılmasını isteyenler üyeler değil miydi?
ı
Ceza verisin dedim ama,bazende cidden şenleniyor burası.
Çok mantıksız konuşar açılmıyor değil yani..
isim vericem İnşallah sorun olmaz olursa da 5 gün mapus hayatı çekerim artk bu hamile halimlenatlus ve amanede nin açtığı konulara bakalım bir konu bitmeden diğerini açıyorlar dalga geçer gibi ve hepsi de aynı-benzer içeriğe sahip ama her güne bir konu.üstelik yorumları da pek umursadıkları yok.bu da forum kirliliği bence.
isim vericem İnşallah sorun olmaz olursa da 5 gün mapus hayatı çekerim artk bu hamile halimlenatlus ve amanede nin açtığı konulara bakalım bir konu bitmeden diğerini açıyorlar dalga geçer gibi ve hepsi de aynı-benzer içeriğe sahip ama her güne bir konu.üstelik yorumları da pek umursadıkları yok.bu da forum kirliliği bence.
BDV tamamen kalksın .
Şaka yapmıyorum , gayet ciddiyim .
Eşi ile derdi olanlar , aile evlilik çocuklar başlığına , sevgilisi aldatanlar ilişkiler vs... başlığına , kepek sorunu olan neşe saç bakımına , ofiste tacize uğrayan arkadaş iş ortamı ... bölümüne .
Yani demem odur ki ; forumda içinde dert yaşabileceğimiz her durumla ilgili bir başlık var zaten , eee bunların hepsini ''bir derdim var '' gibi bir kategoride toplamak daha kolay geliyor .
Ama gerçekten aşılmak istenen bir sorun ise bu , bdv kaldırılır , herkes derdi ile alakalı konu açmak için ana sayfayı biraz inceler bir zahmet .
Ceza caydırıcı olmaz , caydırıcı olsa yıllardır , konu dışından , geyikten , polemikten devam eden banlar biterdi .
yürekten katılıyorum kadesa... aynen hem yorumlar umurlarında değil hem de aynı takıntılı konular..
Nicklerini görünce sinir oluyorum anında.. kesinlikle forum kirliliği
neyse daha fazla konuşmiyim
Kadişim bana göre aralarında fark var ikisinin,birisi daha sakin,birisi daha uçlarda.
Örneği bugün yaşandı mesela ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?