Sivilceli Ciltler kabak lifli sabun

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

emirgulay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2009
81
2
36
kızlar geçen gün aktardan üzüm çekirdeği alırken duydum adam bi kıza kabak lifli sabunu tavsiye ediyordu kzın sonradan sivilcesi çıkmaya başlamış kabak lifli sabun lifli olduğu için yüzünü bununla yıkarsan gözeneklerini zaten kendiliğinden açacaksın ve sivilce sorununu çözmüş olacaksın diyordu.eşi filan kullanıyormuş adamın bi görsen yüzünü nasıl güzel diyordu. tabi bilemeyiz gerçekten iyi geliyormu ama benim bildiğim bu sabun selülitler için kullanılır aranızda var mı bu sabunu kullanan acaba

kızlar geçen gün aktardan üzüm çekirdeği alırken duydum adam bi kıza kabak lifli sabunu tavsiye ediyordu kzın sonradan sivilcesi çıkmaya başlamış kabak lifli sabun lifli olduğu için yüzünü bununla yıkarsan gözeneklerini zaten kendiliğinden açacaksın ve sivilce sorununu çözmüş olacaksın diyordu.eşi filan kullanıyormuş adamın bi görsen yüzünü nasıl güzel diyordu. tabi bilemeyiz gerçekten iyi geliyormu ama benim bildiğim bu sabun selülitler için kullanılır aranızda var mı bu sabunu kullanan acaba

bende bugün aldım canım tüm vücuduma kullanmaya düşünüyodum ama ilk yüzümede denerim sizin için
sonucuda yazarım buraya :KK66:

Arkadaslar,kabak ve kabak cekirdegi cilt icin cok etkili ve yenileyici. ben sabunu gördüm aktarlarda polenli_kabak lifli sabun diye geciyor. icinde arı poleni mevcut ve balın yararı cilt icin saymakla bitmez.. kullanmak icin sabırsızlanıyorum:KK16:

X