S Semosumm Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2020 1.847 7.930 40 4 Ekim 2023 Konu Sahibi ayysse_ #2 K Kazen Mune Sanirim burda birisi satîs yapmaya calisiyor bildigim kadariyla yasak deilmiydi
A ayysse_ Guru Kayıtlı Üye 16 Ocak 2013 35 4 4 Ekim 2023 Konu Sahibi ayysse_ #3 Semosumm .!.: K Kazen Mune Sanirim burda birisi satîs yapmaya calisiyor bildigim kadariyla yasak deilmiydi Genişletmek için tıkla... El emeği ürünümü helal olarak satmak istiyorum ne zararı var ya da size neyi dokundu da hemen şikayet ediyorsunuz
Semosumm .!.: K Kazen Mune Sanirim burda birisi satîs yapmaya calisiyor bildigim kadariyla yasak deilmiydi Genişletmek için tıkla... El emeği ürünümü helal olarak satmak istiyorum ne zararı var ya da size neyi dokundu da hemen şikayet ediyorsunuz
A ayysse_ Guru Kayıtlı Üye 16 Ocak 2013 35 4 4 Ekim 2023 Konu Sahibi ayysse_ #4 Semosumm .!.: K Kazen Mune Sanirim burda birisi satîs yapmaya calisiyor bildigim kadariyla yasak deilmiydi Genişletmek için tıkla... Ayrıca satıyorum diye bir postta var bildiğim kadarıyla
Semosumm .!.: K Kazen Mune Sanirim burda birisi satîs yapmaya calisiyor bildigim kadariyla yasak deilmiydi Genişletmek için tıkla... Ayrıca satıyorum diye bir postta var bildiğim kadarıyla