Kabak detoksu

minisim91

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2013
382
83
Kizlar merhaba.son zamanlarda hep diyetteyim :halay:hatta burda bi günlügüm bile var.her gün egzersizler ve 45 dakika yürüyüs yapiyorum.suan kilom 59 ile 60 arasi gidip gelio.bu kabak detoksunu hep yarim yamalak yaptim.ögle yemeklerinde kabak tüketmeye calisiyorum.ama bu defa ciddi anlamda yapmak istiyorum.hem bayrama az kaldi hem bayram sonrasi günüm var.güne gittigimde aaaa fatoscum nasil bukadar zayifladin felan gibi cümleler duymak istiyorum:olamaz::olamaz: neyse gelelim detoks listesine.bu program 3 gün sürüyor ve 3 ila 5 kilo arasi kilo kaybi oluyormus.tabi bu herkesin kilosuna göre degisiklik gösterebilirim.

3 gün boyunca kahvalti ve diger ögünler ayni.
Kahvalti: 2 haslanmis yumurta beyaz peynir yesillik domates salatalik felan 1-2 dilim kepekli ekmek
Ögle ve aksam : 2 kabak rendelenecek kendi suyuyla sotelenecek dereotu 2 parca ceviz ve yogurtla karistirip yiyoruz.aksam yine ayni 2 kabak ile devami ayni.yani günde 4 kabak 2 si ögle 2si aksam.ögle ile aksam.arasindaki ara ögünde 2 meyve.tabi yesilcay felan serbest.
Bu programi benle uygulamak isteyen var mi

Bugün basladim.detoksa.hadi hayirlisi.az önce kahvaltimi yaptim.1 domates 1 salatalik 2 biber 1 avuc dolusu semizotu ile salata yaptim yagsiz tutsuz sadece limon sıktım.1 yumurta beyazi ve biraz lor peynirini karistirip az yagli tavada pisirdim.1 dilim ekmek ve yine lor peynir esliginde kahvaltimi bitirdim. Ögle ve aksam kabakkkk tabi

2 armut yedim.ama canim böle baska seyler istedi gibi acligimi bastirmak icin 1 ücgen peynir 3-4 zeytin yedim.suan daha iyiyim :halay::halay:

Aksam biraz kotü gecti itiraf etmeliyim cünkü kabaklarim az pismis ve biraz mideni bulandirdi.yemekte zorlandim.veee biraz patates kizartmasi yedim :olamaz::olamaz: ama gercekten az yedim oyuzden biraz icim rahat.sabah kahvaltimi yaptim simdi ögle yemegi yicem ins bu sefer iyi pismistir kabaklarim.yaninda koca kase yogurt

Cok güzel yemegimi aksam üstü pisirdim.aksam yemegine yakin eşim elinde koca poset hasi kavur bunu yiyelim dedi.ben kabak yicem.diorum ozamn bende ac oturcam.pisirme dedi.mecbur pisirdima artik 1 avuc kadar koydim tabagima yaninds bol.salata ve yogurt yedim.eti bitirmedim yemis gibi yaptim mecbur.bu evde ne zaman diyet yapcam desem adam isime tas koyuyor ya !!!!

Evet kiyafetlerimle 58 geliyorum.göbegim biraz kücüldu.1 hafta önce abiye almistim.dün boyu kesilcekti tadilat icin tekrar giydim ve inanamadim elbisede potluk vardi göbek kismimda.olcü alab kadin hafta ici gel son dakika tekrar potluk.olusursa bidaha tadilat yapayis dedi

Bugün yine yapicam ama bu defa 2 günlük yapacam 6 tane kabagim var 3unu bugün 3 ünü yarin yicem pazartesi günümuź var

ben kabak detoksunu şurdaki tarife göre yaptım yağ miktarını 1 tatlı kaşığı koydum

https://www.nefisyemektarifleri.com/3-gunde-3-kilo-verdiren-kabak-detoksu/#comment-1931417

bugün 3. günümdü 2 günde 1.200 gram gitti yarın da gidecek mi çok merak ediyorum

ben 2 orta boy meyveyi 1 tane veya yarım elma yiyerek yaptım zaten sıkı diyette olduğum için bu kadar gitti

benim amacım kilo duraksama dönemindeki zinciri kırmaktı

inşallah kendi diyetime devam edince de kilo vermeye devam ederim

ben sabah yumurta ve peyniri pul biber ile tadlandırdım

ben kabak detoksuna bol pul biber ve karabiber ekleyip tadlandırdım pişip soğuduğunda bol dereotu ekledim

ben diyette olduğum için ara ara beden ölçümü yapıyordum dün yine ölçüm yapmıştım

bugün tartıda kilo veremedim ama 2 santim belden 2 santim basenden incelmem olmuş

bu detoksu kışa kadar 15 gün aralıklarla uygulamayı düşünüyorum

Kizlar merhaba.son zamanlarda hep diyetteyim :halay:hatta burda bi günlügüm bile var.her gün egzersizler ve 45 dakika yürüyüs yapiyorum.suan kilom 59 ile 60 arasi gidip gelio.bu kabak detoksunu hep yarim yamalak yaptim.ögle yemeklerinde kabak tüketmeye calisiyorum.ama bu defa ciddi anlamda yapmak istiyorum.hem bayrama az kaldi hem bayram sonrasi günüm var.güne gittigimde aaaa fatoscum nasil bukadar zayifladin felan gibi cümleler duymak istiyorum:olamaz::olamaz: neyse gelelim detoks listesine.bu program 3 gün sürüyor ve 3 ila 5 kilo arasi kilo kaybi oluyormus.tabi bu herkesin kilosuna göre degisiklik gösterebilirim.

3 gün boyunca kahvalti ve diger ögünler ayni.
Kahvalti: 2 haslanmis yumurta beyaz peynir yesillik domates salatalik felan 1-2 dilim kepekli ekmek
Ögle ve aksam : 2 kabak rendelenecek kendi suyuyla sotelenecek dereotu 2 parca ceviz ve yogurtla karistirip yiyoruz.aksam yine ayni 2 kabak ile devami ayni.yani günde 4 kabak 2 si ögle 2si aksam.ögle ile aksam.arasindaki ara ögünde 2 meyve.tabi yesilcay felan serbest.
Bu programi benle uygulamak isteyen var mi
Detoxunuzu çok beğendim.Cuma yarışmasındayim. Aradığımı buldum sanirim. Şu an 77.1 kg.mim.

Pazartsi ďügünümuz vardi biraz saldim gibi.yarin bende bu detoksu 1 öğun olarak yapicam yani sadece öğle yemegi olarak kabak yicem tabi aksam yine hafif gecirmeye caliscam yada porsiyon kücültcem bakalim

Benim ikinci günüm. 62.3 tüm ilk başladığımda şuan 59.8 civarıyım . Bakalım yarına ne olacak. İlk gün zor geçmedi ama sanki bugün aşırı acıkıyorum . Allahtan son 1 gün . Ama benim aklıma takılan verdiği. Kiloyu korumak için napmalıyım. Ya da nasıl beslenmem gerek bu detokstan sonra

Kabak Detoksu ve Bu Detoks ile Uygulanabilecek Diyet Listesi

Diyetisyen onaylı, Kabak detoksu tarifi ve 3 gün boyunca uygulayabileceğiniz bu tarifi anlattım. Umarım faydalı olur, sorularınız olursa cevap olarak yazın lütfen.
Sevgiler,

Son düzenleyen: Moderatör:
X