- 29 Mart 2013
- 382
- 83
Kizlar merhaba.son zamanlarda hep diyetteyim hatta burda bi günlügüm bile var.her gün egzersizler ve 45 dakika yürüyüs yapiyorum.suan kilom 59 ile 60 arasi gidip gelio.bu kabak detoksunu hep yarim yamalak yaptim.ögle yemeklerinde kabak tüketmeye calisiyorum.ama bu defa ciddi anlamda yapmak istiyorum.hem bayrama az kaldi hem bayram sonrasi günüm var.güne gittigimde aaaa fatoscum nasil bukadar zayifladin felan gibi cümleler duymak istiyorum neyse gelelim detoks listesine.bu program 3 gün sürüyor ve 3 ila 5 kilo arasi kilo kaybi oluyormus.tabi bu herkesin kilosuna göre degisiklik gösterebilirim.
3 gün boyunca kahvalti ve diger ögünler ayni.
Kahvalti: 2 haslanmis yumurta beyaz peynir yesillik domates salatalik felan 1-2 dilim kepekli ekmek
Ögle ve aksam : 2 kabak rendelenecek kendi suyuyla sotelenecek dereotu 2 parca ceviz ve yogurtla karistirip yiyoruz.aksam yine ayni 2 kabak ile devami ayni.yani günde 4 kabak 2 si ögle 2si aksam.ögle ile aksam.arasindaki ara ögünde 2 meyve.tabi yesilcay felan serbest.
Bu programi benle uygulamak isteyen var mi
3 gün boyunca kahvalti ve diger ögünler ayni.
Kahvalti: 2 haslanmis yumurta beyaz peynir yesillik domates salatalik felan 1-2 dilim kepekli ekmek
Ögle ve aksam : 2 kabak rendelenecek kendi suyuyla sotelenecek dereotu 2 parca ceviz ve yogurtla karistirip yiyoruz.aksam yine ayni 2 kabak ile devami ayni.yani günde 4 kabak 2 si ögle 2si aksam.ögle ile aksam.arasindaki ara ögünde 2 meyve.tabi yesilcay felan serbest.
Bu programi benle uygulamak isteyen var mi