- 17 Kasım 2014
- 95
- 36
-
- Konu Sahibi aayyssee11
böyle hep kendi dedikleri doğru olan öyle değil böyle dersen ona göre kaba konuşan, bi soru sorsan herhangi bi konuda sert cvp veren, tepkisi hep kalp kıran türden yani.
Vara yoga kırılmıyorum tabi :) yani kırılmayi da geçtim verilen tepkiler azarlar gibi insanı. Normal konusurken garip olan oSorduğunuz sorulara ve aldığınız cevaplara göre neyin kalbinizi yoktan yere kırdığını ayırın, onları çözüp sonra umursamayın. Vara yoğa kalp kırılması da normal değil çünkü.
Alttan alma. Bu sebepten dolayı çevrende olmayacaklarsa hiç olmasınlar zaten. Ayrıca böyle insanlar da olmasın çevrende. Benim çevremde böyleleri yok. Olamazlar çünkü. Bir can dostum var 5 yaşımdan beri arkadaşım. Bir liseden, bir üniversiteden bir de buradan olmak üzere çok samimi dört arkadaşım var. Bunlar insana yeter de artar bile. Annemin çevresinde ve akrabalardan var tabii. Ama onlar da bize gelip saçma sapan konuşunca bir güzel azarlıyorum, bozuyorum. Hatta evden kovduklarım bile oldu. Genelde annemin akrabaları oluyor bunlar. Ayyy ceyda çok kötü kalpliiiii, bana şunu dedi, beni evden kovdu diye sağda solda dedikodumu yapıyorlar. Biri gelip söyleyince de oh iyi yaptım. Herkes benimle ne konuştuğuna dikkat edecek diyorum. O yüzden konu komu falan benimle abuk sabuk konuşmaya çekinir. Sen de böyle ol. Bu tarz insanlar da çevrende olmasınlar. Bir şey kaybetmezsin...Mrb bayanlar. Ben im derdim karşıma hep- dan dun -konuşan insanların çıkması. Kuzenlerimden tutunda, mahalledeki arkadaşlarımdan, normal erkek arkadslarimdan çıkın yani çoğu öyle. Ben kimseyi kırmak istemeyen, hep alttan alan biriyim. Alttan almayın diceksiniz belki ama bu seferde etrafimda kimse kalmicak. Bu dan dunu da biraz açıyım isterseniz :) böyle hep kendi dedikleri doğru olan öyle değil böyle dersen ona göre kaba konuşan, bi soru sorsan herhangi bi konuda sert cvp veren, tepkisi hep kalp kıran türden yani. Alttan alsan bi türlü almasan diğer türlü. Sizden akıl almak istiyorum kisacasi. Siz olsanız napardiniz?
Laf sokmayı beceremedigimden, karşılık verdigimde kalp atislarim hızlanıyor, konusamiyorum resmen heyecandan :)Alttan alma. Bu sebepten dolayı çevrende olmayacaklarsa hiç olmasınlar zaten. Ayrıca böyle insanlar da olmasın çevrende. Benim çevremde böyleleri yok. Olamazlar çünkü. Bir can dostum var 5 yaşımdan beri arkadaşım. Bir liseden, bir üniversiteden bir de buradan olmak üzere çok samimi dört arkadaşım var. Bunlar insana yeter de artar bile. Annemin çevresinde ve akrabalardan var tabii. Ama onlar da bize gelip saçma sapan konuşunca bir güzel azarlıyorum, bozuyorum. Hatta evden kovduklarım bile oldu. Genelde annemin akrabaları oluyor bunlar. Ayyy ceyda çok kötü kalpliiiii, bana şunu dedi, beni evden kovdu diye sağda solda dedikodumu yapıyorlar. Biri gelip söyleyince de oh iyi yaptım. Herkes benimle ne konuştuğuna dikkat edecek diyorum. O yüzden konu komu falan benimle abuk sabuk konuşmaya çekinir. Sen de böyle ol. Bu tarz insanlar da çevrende olmasınlar. Bir şey kaybetmezsin...
kendinizi bozmayın... ben de onlara laf sokayım, bozayım diye düşünmeyin. şu anda bahsettiğiniz o kaba insanlardan bir farkınız kalmaz.Laf sokmayı beceremedigimden, karşılık verdigimde kalp atislarim hızlanıyor, konusamiyorum resmen heyecandan :)
Yani ben öyle durduk yere laf sokayim triplerinde hiç olmadım. Cvp veriyim diyorum onu da zaten beceremiyorum. Hiç alışık değilim çünkü. Anca kendi kendimle konuşuyorum. Şöyle deseydim falan diye. Ya bunu çok iyi yapan insanlar var. Örneğin, önceden çalıştığım yerde bile mağaza yardimcisi işte sen üniversite mezunusun nasıl yapamazsın bunu bilmemne hemen tavırlara girdi kendi kendine kadın. Bende ne alakası var diyorum mezunlukla sonuçta bana uygulamalı bişey göstermediler.kendinizi bozmayın... ben de onlara laf sokayım, bozayım diye düşünmeyin. şu anda bahsettiğiniz o kaba insanlardan bir farkınız kalmaz.
haa ne yapın, görüşmeyin onlarla. ağzını her açtığında kalp kıran insanlarla arkadaşlık edeceğinize yalnız kalın daha iyi.
ki yalnız da kalmazsınız. muhakkak çevrenizde insan gibi saygıyla konuşmayı becerebilen insanlar da vardır.
benim çevremde de bahsettiğiniz türde insanlar var. ama onlara bazen bir merhabayı bile çok görüyorum. çünkü anlayışsızlar, kabalar ve son derece kültürsüzler.
Bana da oluyor ama sonrasında felaket rahatlıyorum.Laf sokmayı beceremedigimden, karşılık verdigimde kalp atislarim hızlanıyor, konusamiyorum resmen heyecandan :)
güzelmişatara atar
gidere gider
like'a like ile cevap ver
Niyeyse lafları yapistiranlar iyi oluyor bende anlamıyorum gerçekten:)aynı beni anlatmışsın ya ben de böyleyim hep de kaba saba insanlar beni buluyor hele ki eşimin ailesi... ve benim de hiçbir cevap bulamıyorum günler sonra geliyo aklıma tüh şunu deseydim keşke diyorum. komşumuzun bi kızı var benden büyük yaşı ama yaşla ilgili olduğunu sanmıyorum bi cevaplar oturtuyo herkese kök söktürüyo kadında hiç geri vites yok. ve şaka gibi ama etrafında o kadar çok seveni var ki anlatamam oldukça popüler bi şahıs. bense garibim onu kırmayayım buna ayıp olur diyee diyee bugünlere geldim. arkadaşım da az üstelik. anlamıyorum vallaa