kaave fali uygulaması

miyavdeseyeter

Guru
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2014
242
21
318
35
İstanbul
selam kizlar:) genelde fal yorumlama bakimindan katiyyen bana bisiy verilmedigini dusundugum icin cesit cesit uygulamalara basvuruyorum.. son zamanlarda surekli bu uygulamayi kullanip asiri inanmasam da bazen dogru bildigi oluyor (ya da kendimi mi kandirdim ) derken bi keresinde kullugu cekip gondermistim onu da yorumlamisti :/ uzuntu verici itimadim kalmadi nerdeyse sizin onerebilceginiz herhangi site uygulama var mi boyle elden yapabilecegim :/

Derya abla var. Arkadaşımın söylediklerini söyledi. Aynı şeyi gördü yani demek ki ciddi ciddi bakıyo biri. En tutarlı onunki.falcı bacıda hep aynı şeyler sildim gitti

Derya abla var. Arkadaşımın söylediklerini söyledi. Aynı şeyi gördü yani demek ki ciddi ciddi bakıyo biri. En tutarlı onunki.falcı bacıda hep aynı şeyler sildim gitti

derya ablada tekrarlıyor kendisini br nevi falbot

falimpir.com ve tellwe.com promosyon falları öneririm

Aynen derya ablanin yorumlari cikiyo. Tabi gercekten bakildigi kdr olmuuyi amben iyisi derya abla :)

kaderucum ben üyelik bilgilerini yazıyorum ama onay vermiyor, sürekli güvenlik kodunu yanlış girdiniz mesajı geliyor. sen nasıl üye oldun, sana öyle hata vermedi mi? yardımcı olur musun canım yaa :)

Canim ayni hatayi bendede verdi ben de en son yeniden uye oldum duzeltemesim o hatayi ya
kaderucum ben üyelik bilgilerini yazıyorum ama onay vermiyor, sürekli güvenlik kodunu yanlış girdiniz mesajı geliyor. sen nasıl üye oldun, sana öyle hata vermedi mi? yardımcı olur musun canım yaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…