- Konu Sahibi miyavdeseyeter
-
Derya abla var. Arkadaşımın söylediklerini söyledi. Aynı şeyi gördü yani demek ki ciddi ciddi bakıyo biri. En tutarlı onunki.falcı bacıda hep aynı şeyler sildim gittiselam kizlar:) genelde fal yorumlama bakimindan katiyyen bana bisiy verilmedigini dusundugum icin cesit cesit uygulamalara basvuruyorum.. son zamanlarda surekli bu uygulamayi kullanip asiri inanmasam da bazen dogru bildigi oluyor (ya da kendimi mi kandirdim) derken bi keresinde kullugu cekip gondermistim onu da yorumlamisti :/ uzuntu verici itimadim kalmadi nerdeyse sizin onerebilceginiz herhangi site uygulama var mi boyle elden yapabilecegim :/
Derya abla var. Arkadaşımın söylediklerini söyledi. Aynı şeyi gördü yani demek ki ciddi ciddi bakıyo biri. En tutarlı onunki.falcı bacıda hep aynı şeyler sildim gitti
Aynen derya ablanin yorumlari cikiyo. Tabi gercekten bakildigi kdr olmuuyi amben iyisi derya abla :)
ne demek canim :)tskler canimm :)
Derya abla var. Arkadaşımın söylediklerini söyledi. Aynı şeyi gördü yani demek ki ciddi ciddi bakıyo biri. En tutarlı onunki.falcı bacıda hep aynı şeyler sildim gitti
selam kizlar:) genelde fal yorumlama bakimindan katiyyen bana bisiy verilmedigini dusundugum icin cesit cesit uygulamalara basvuruyorum.. son zamanlarda surekli bu uygulamayi kullanip asiri inanmasam da bazen dogru bildigi oluyor (ya da kendimi mi kandirdim) derken bi keresinde kullugu cekip gondermistim onu da yorumlamisti :/ uzuntu verici itimadim kalmadi nerdeyse sizin onerebilceginiz herhangi site uygulama var mi boyle elden yapabilecegim :/
Bana gerçek kişilerin söylediklerini söyledi.. Promosyon derken?derya ablada tekrarlıyor kendisini br nevi falbot
falimpir.com ve tellwe.com promosyon falları öneririm
ücretsz olarak bakıyorlar fincan resmni atıyorsunuz tellwe.com da 48 saatte br gerçek falcılar tarafından bakılablyr falınız ama falcı seçemiyorsunuzBana gerçek kişilerin söylediklerini söyledi.. Promosyon derken?
falimpir.com ucreli miderya ablada tekrarlıyor kendisini br nevi falbot
falimpir.com ve tellwe.com promosyon falları öneririm
hayır ilk üyelikte 1 fal ücretsiz ama tavsye etmyrm artık onu. brz önce yolladıkları fal sonucu resmen sallama olmuşfalimpir.com ucreli mi
Bana gerçek kişilerin söylediklerini söyledi.. Promosyon derken?
ben de uye oldum ilk fal ucretsizmis evet se bilgisay kamerasi iatedi zaten bi ise de yaramiyomus soyledigin iyi oldu :)hayır ilk üyelikte 1 fal ücretsiz ama tavsye etmyrm artık onu. brz önce yolladıkları fal sonucu resmen sallama olmuş
hayır telefondaki resmleride atablyrsnz siz becerememişsinizO
ben de uye oldum ilk fal ucretsizmis evet se bilgisay kamerasi iatedi zaten bi ise de yaramiyomus soyledigin iyi oldu :)
web cam istiyohayır telefondaki resmleride atablyrsnz siz becerememişsiniz
hayır normalde yollanılıyor br saat önce ücretsz tarot yolladım benweb cam istiyo
Aynen derya ablanin yorumlari cikiyo. Tabi gercekten bakildigi kdr olmuuyi amben iyisi derya abla :)
kaderucum ben üyelik bilgilerini yazıyorum ama onay vermiyor, sürekli güvenlik kodunu yanlış girdiniz mesajı geliyor. sen nasıl üye oldun, sana öyle hata vermedi mi? yardımcı olur musun canım yaa :)
Canim ayni hatayi bendede verdi ben de en son yeniden uye oldum duzeltemesim o hatayi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?