• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi KAAN AYDOS

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

mert-safir

anne aday adayı:)))
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2014
549
448
88
Arkadaşlar merhaba aranızda eşi kaan aydos a tedavi için gidenler varmı bilgi almak istiyorumda doktor hakkında

Merhaba canim biz tedavideyiz suanda tüp bebege hazirlaniyoruz önce ben hazrlancam sora esim tese olcak insallah sormak istedigin varsa sorabilirsn

Senin neyin var canım.bizde sperm sayısı cok iyi ama morfoloji bozuk başarısız bi tüp bebek oldu bu ay.dıktoda kaan beyi önerdi.biz bşraz maddi yönden merak ediyoruz muayene ucrwtlerı yada ortalama tedavi ucretı ne olur diye bide sehır dışında oldugumuz için

Bizde hic sperm yok maalesefki bizde yurtdisindan gidiyoruz ztn yanina muayene ücreti 400 tl siz sanirim tese olmicaksiniz o yüzden ilac lara para verirsiniz biz igne kullanmisdik ignenin tanesi 30 tlydi tablet kullandik 5 tl vitamin kullanfik 50 tl eger tese olursaniz 3000 tl dondurulursa 500 tl daha

Bizcıkıyor.tüp bebek erm yok maalesefki bizde yurtdisindan gidiyoruz ztn yanina muayene ücreti 400 tl siz sanirim tese olmicaksiniz o yüzden ilac lara para verirsiniz biz igne kullanmisdik ignenin tanesi 30 tlydi tablet kullandik 5 tl vitamin kullanfik 50 tl eger tese olursaniz 3000 tl dondurulursa 500 tl daha
Tese olmaz galiba canım sperm sayısı iyi ama bozuk cıkıyor.tüp bebek denememizde döllenme oldu ama z o r oldu normale en yakın spermi bulmaya calıştık denildi 2tane yumurtamız döllendi ama tutmadı.bendede pko var.çok zormuş millet dogurup torbayla çöpe atıyorlar bizse sehir sehir dolaşıyoruzbi yerden bi fayda görurmuyuz diye

Bizde hic sperm yok maalesefki bizde yurtdisindan gidiyoruz ztn yanina muayene ücreti 400 tl siz sanirim tese olmicaksiniz o yüzden ilac lara para verirsiniz biz igne kullanmisdik ignenin tanesi 30 tlydi tablet kullandik 5 tl vitamin kullanfik 50 tl eger tese olursaniz 3000 tl dondurulursa 500 tl daha
Tedavinin faydası oldumu canım esinebazendemnormal morfolojiyi bozabiliyomuş okuduklarıma göre

Suanda hersey yolunda doktor tüp bebege hazirlanmami söyledi esimde tese olcak haftaya vakalmmm nasip insallah tesede bulunur bol bol spermler

Kızlar 19subatta kaan hocayla tanıstık sayı morfolojı ve hareket kotu dna hasar test sonucuna qore 6ay tedavı ve doqal qebelık dedı umut oldu bıze ıkı basarısız tup denemem oldu kaan hoca mük bır dr. Herkese tavsıye ederım

arkadaşlar merhaba
eşimin azospermi olduğunu yeni öğrendik kaan aydosla ilk randevumuz eylül 'de .değerlerimiz ne yazık ki sıfır . bazen hiç yol kattettemeyeceğimizi düşünüyorum yavaş yavaş psikolojim de bozuluyor özellikle hamile haberleri duyduğumda tedaviye başlamamamıza rağmen evlat edinmek istiyorum . kaan aydosla değerleri sıfır olup da hamile kalanlar var mı?
şimdiden teşekkür ederim

arkadaşlar merhaba
eşimin azospermi olduğunu yeni öğrendik kaan aydosla ilk randevumuz eylül 'de .değerlerimiz ne yazık ki sıfır . bazen hiç yol kattettemeyeceğimizi düşünüyorum yavaş yavaş psikolojim de bozuluyor özellikle hamile haberleri duyduğumda tedaviye başlamamamıza rağmen evlat edinmek istiyorum . kaan aydosla değerleri sıfır olup da hamile kalanlar var mı?
şimdiden teşekkür ederim

Sperm DNA Hasarı: 26.62

FSH: 0.83

Total Testesteron: 27.11

PSA: 0.485

AFP: 2.16

E2: 32

LH: 4.39

GGT: 15

Sperm Sayısı: 98 mlyn

Toplam Sperm Sayısı: 343 mlyn

Motolite: 78

Hızlı: 30

Yavaş: 36

Yerinde hareketli: 12

Morfoloji: 8

Kızlar merhaba. Ağustos ayında tüp bebek tedavisine başlıyacam. Eşimin Dna hasar sonucu yeni geldi. FSH düşük sanırım. eşimin sperm vermesine tahmini 3 hafta var. bu süre zarfında yapabileceğimiz bişey varmı. yardımınıza çok ihtiyacım var. kaan hoca ekime randevu veriyor. çok çaresizim, 6 seneden beri çocuk istiyorum.

arkadaşlar merhaba
şimdiden teşekkür ederim
...Bizde eylülde kaan hocaya gidecez ilk gidişimiz Rabbim yardımcımız olsun

Kızlar beni de alın aranıza bizde azosprem dendi öğrenmek istediğim tese ameliyatı olmadan ilaç ile sonuç akan var mı allahım yardımcımız olsun

Kızlar beni de alın aranıza bizde azosprem dendi öğrenmek istediğim tese ameliyatı olmadan ilaç ile sonuç akan var mı allahım yardımcımız olsun
Tikanikliktan kaynakliysa sonuc alabilirsiniz canim bunun icinde hoca bir ilac veriyor onu kullanip test yaptiriyorsunuz
Bizimde azosperm esim kullandi ama sonuc alamadik daha sonra tese olacak

Back