Kaan Aydos

2 aylık ilaç tedavisinden sonra düzeldi eşimin sıkıntısı ama onda dna hasarı vardı sizin sorununuz ne.

Nasıl tedavileri yaklaşımı olumlu sonuç aldınız mı tansel kaplancan da var çok kararsızım araştırıyorum her gün
dna hasari tedavisi gordu esim ve duzelme oldu sukur fakat sayids veya hizda cok bir degisim yok zaten onlara yonelik degildi tedavimiz.
hasar dustukten 6 ay icinde hamilelik olur dedi ki oldu fakat dusukle sonuclandi.

merhaba arkadaşlar ankarada kaan aydosa giden varmı
Biz gittik keske keske gitmese idik esim azosperm hastasi tedaviye basladik bir umutla 6 7 ay tedavi gorduk fsh 95 di testesteron da cok dusuk duzelecegine daha kotu olduk fsh 105 oldu birde tese yapti bu halde kasap gibi kesti sirf para icin sonra hic umut yok sperm bankasina gidin die mail atti suan celalettin peru hocamiza gidiyoruz allahima bin sukur allah ondan ebeden razi olsun 9 ay oldu esimin sakali cikti fsh 5 testesteron normal kok hucremiz bile yokkken simdi sperm me yakin elonge hucreleriz cikti az kaldi bu uc ay icinde sprm de cikacak eger tese olmasaydik bu kadar surmeyecekti maddi hasari demiyorum bile kaan beye

Biz gittik keske keske gitmese idik esim azosperm hastasi tedaviye basladik bir umutla 6 7 ay tedavi gorduk fsh 95 di testesteron da cok dusuk duzelecegine daha kotu olduk fsh 105 oldu birde tese yapti bu halde kasap gibi kesti sirf para icin sonra hic umut yok sperm bankasina gidin die mail atti suan celalettin peru hocamiza gidiyoruz allahima bin sukur allah ondan ebeden razi olsun 9 ay oldu esimin sakali cikti fsh 5 testesteron normal kok hucremiz bile yokkken simdi sperm me yakin elonge hucreleriz cikti az kaldi bu uc ay icinde sprm de cikacak eger tese olmasaydik bu kadar surmeyecekti maddi hasari demiyorum bile kaan beye

Bir doktor nasıl sperm bankası önerir ya şok oldum okurken.
Çok geçmiş olsun inşallah yakın zamanda müjdeli haberi alırsınız

Insaallah az kaldi sukur.. evet bizde sok olduk paramixi aldi basindan savdi ne olacak prof olmus ama insanlarin duygusu ile oynuyo maddi manevi cok kotu olmustuk. Celalettin peru hocamiz sagolsun hem sagligimiza hem umudumuza vesile oldu verdigi tedavi ile

Celalettin peru hoca nerde ve sizin esinizin sorunu neydi

Merhabalar . Biz de azospermi problemi ile 7 yıl uğraştıktan sonra kaan bey e gittik . 5 olumsuz tüp bebek denememiz vardı 6. Olumlu şükür ve ikiz bebeklerimiz var . Yukardaki arkadaşın dediği gibi eşiminde tedavi sürecinde prolaktin hormonumuz çok yükseldi .sperm sayımız zaten çok azdı çok çok daha azaldı. Tranzon da yaşıyoruz ,hatta tedavi sürecinde Trabzon’da endokrine gittik durumu anlattık , ki gittiğimiz Dr da Prof.idi . Bize kaan bey in tedavisinin kesinlikle anlamsız olduğunu zaten anlamlı olsa hormonların bozulmaması gerektiğini tedaviyi bırakmamız gerektiğini söyledi. Kaç senenin sıkıntısı ile yine umutsuZluğa kapılıp tedaviyi bıraktık ( yaklaşık 6 ay olmuştu) ama bir hafta sonra eşimle tekrar karar değiştirip kaan bey in tedavisine devam etmeye başladık . Kaan bey bize en başından 6 Aydan kısa sürmeyecek tedavimiz demişti ve toplamda11 ay sürdü . Tedavi sonunda sperm sayımız hala çok azalmıştı ( eski olduğundan bile çok çok az) ama kaan bey yaptırdığı testlerle bunun sorun olmadığını, var olan spermlerin kalitesinin arttığını , hamilelik oluşturabilecek seviyeye geldiğimizi söyledi . Ve tese ile uygun spermlere ulaşıldı , ikizler geldi . Hatta hala eşimin dokuları dondurulmuş halde bekliyor . Herkes için hayırlısı olsun inşallah aallah her isteyene nasip etsin sağlıkla

Back
X