Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet biz gittik gecen yilmerhaba arkadaşlar ankarada kaan aydosa giden varmı
biz gittik bende varım
Evet biz gittik gecen yil
dna hasari tedavisi gordu esim ve duzelme oldu sukur fakat sayids veya hizda cok bir degisim yok zaten onlara yonelik degildi tedavimiz.Nasıl tedavileri yaklaşımı olumlu sonuç aldınız mı tansel kaplancan da var çok kararsızım araştırıyorum her gün
Biz gittik keske keske gitmese idik esim azosperm hastasi tedaviye basladik bir umutla 6 7 ay tedavi gorduk fsh 95 di testesteron da cok dusuk duzelecegine daha kotu olduk fsh 105 oldu birde tese yapti bu halde kasap gibi kesti sirf para icin sonra hic umut yok sperm bankasina gidin die mail atti suan celalettin peru hocamiza gidiyoruz allahima bin sukur allah ondan ebeden razi olsun 9 ay oldu esimin sakali cikti fsh 5 testesteron normal kok hucremiz bile yokkken simdi sperm me yakin elonge hucreleriz cikti az kaldi bu uc ay icinde sprm de cikacak eger tese olmasaydik bu kadar surmeyecekti maddi hasari demiyorum bile kaan beyemerhaba arkadaşlar ankarada kaan aydosa giden varmı
Biz gittik keske keske gitmese idik esim azosperm hastasi tedaviye basladik bir umutla 6 7 ay tedavi gorduk fsh 95 di testesteron da cok dusuk duzelecegine daha kotu olduk fsh 105 oldu birde tese yapti bu halde kasap gibi kesti sirf para icin sonra hic umut yok sperm bankasina gidin die mail atti suan celalettin peru hocamiza gidiyoruz allahima bin sukur allah ondan ebeden razi olsun 9 ay oldu esimin sakali cikti fsh 5 testesteron normal kok hucremiz bile yokkken simdi sperm me yakin elonge hucreleriz cikti az kaldi bu uc ay icinde sprm de cikacak eger tese olmasaydik bu kadar surmeyecekti maddi hasari demiyorum bile kaan beye
Bir doktor nasıl sperm bankası önerir ya şok oldum okurken.
Çok geçmiş olsun inşallah yakın zamanda müjdeli haberi alırsınız
Insaallah az kaldi sukur.. evet bizde sok olduk paramixi aldi basindan savdi ne olacak prof olmus ama insanlarin duygusu ile oynuyo maddi manevi cok kotu olmustuk. Celalettin peru hocamiz sagolsun hem sagligimiza hem umudumuza vesile oldu verdigi tedavi ileBir doktor nasıl sperm bankası önerir ya şok oldum okurken.
Çok geçmiş olsun inşallah yakın zamanda müjdeli haberi alırsınız
Celalettin peru hoca nerde ve sizin esinizin sorunu neydiBiz gittik keske keske gitmese idik esim azosperm hastasi tedaviye basladik bir umutla 6 7 ay tedavi gorduk fsh 95 di testesteron da cok dusuk duzelecegine daha kotu olduk fsh 105 oldu birde tese yapti bu halde kasap gibi kesti sirf para icin sonra hic umut yok sperm bankasina gidin die mail atti suan celalettin peru hocamiza gidiyoruz allahima bin sukur allah ondan ebeden razi olsun 9 ay oldu esimin sakali cikti fsh 5 testesteron normal kok hucremiz bile yokkken simdi sperm me yakin elonge hucreleriz cikti az kaldi bu uc ay icinde sprm de cikacak eger tese olmasaydik bu kadar surmeyecekti maddi hasari demiyorum bile kaan beye