Anket Ka tane grmceniz var?

Gorumceleriniz ne kadar??

• 1

OY: 112 40,4%
  • 2

OY: 64 23,1%
  • 3

OY: 51 18,4%
  • 4

OY: 29 10,5%
  • yok canim daha fazla!!

OY: 21 7,6%

• Ankete Katılan
    277
Benimde 2 tane görümcem var arkadaş gibiyiz 26 yıldır bir sorunumuz olmadı.Birbirimizi hiç kırmadık

bendede 2tane cok sınsıler bırsey yapmıyor gıbı durup laf sokmaya calısanlar............

hıc yok..benneyaptımki
ama olsun ısterdım...

2 tane var biriyle aramız eh işte idareyle falan iyi sayılır diğeriyle görüşmüyorum Kötü Kazen

benim kaynanamin ilk esinden 2 tane var ama ben onlari görümce diye saymiyorum benim icin asil kayinpederimden olanlardir .

Allah'a şükürler olsun yok zaten kayınbireder erkek olduğu halde nefret ettiriyor birde görümcem olsaydı hayat berbat olurdu.

benımde 1 TANE GÖRUMCEM VAR BASTA SEVMEZDIM SIMDI SEVIORUM AZ BIRAZ:) AMA EVLENINCE ASIL YUZUNU GÖRUCEM UMARIM İİ OLUR :)

Gördüğüm en ilginç anket sorularından biri...
Bir tane görümcem var. Fazlasını ister miydim bilmiyorum. Sanırım bir tane yeterli...

Benim 2 tane görümcem var.
onları aynı kendi ablalarım gibi çok severim.
Aramızda mesafe yoktur hiçbir zaman
Ben görümceme abladiye seslenirim :roflol:

ya kendi yazdığıma baktım güleyimmi ağlayımmı bilemedim.benim bu GÖRÜMCEĞİMDEN ne çektiğimi bi ben bilirim bide 10.TAKIM bilir :)))))))))))

HİÇ GÖRÜMCEM YOK AMA OLSAYDI DA İYİ GEÇİNİRDİK HERHALDE BEN UYSAL BİRİYİMDİR SORUN YAPMAM KISKANMAM ÖYLE Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…