Anket Ka tane grmceniz var?

Gorumceleriniz ne kadar??

• 1

OY: 112 40,4%
  • 2

OY: 64 23,1%
  • 3

OY: 51 18,4%
  • 4

OY: 29 10,5%
  • yok canim daha fazla!!

OY: 21 7,6%

• Ankete Katılan
    277
hiç görümcem yok, henüz eltim de yok. olursa da 1 tane olur çünkü 1 tane kaynım var :))

4 tane var yüze gülüp arkadan dolap cevirendenKötü Kazen

3 görümcem var. İyikide varlar hepsi birbirinden iyi çok seviyorum onları sanki ablam yada kardeşlerim gibiler.

4 gorumcem var ve hepsindende ayri ayri nefret ediyorum,oysa ben onlari cok sevmek istemistim ama en basindan beri kendilerinden nefret ettirmek icin ellerinden geleni yaptilar,eh basardilarda bravo

Son düzenleme:
4 gorumcem var ve hepsindende ayri ayri nefret ediyorum,oysa ben onlari cok sevmek istemistim ama en basindan beri kendilerinden nefret ettirmek icin ellerinden geleni yaptilar,eh basardilarda bravo

aynen arkadaşım içlerinde biri var acayip gıcık oluyorum acayipKötü Kazen
sanırım sizinde eşiniz 8 kardeş

3 tane görümcem var ikisi uzakta biri yakında ama iyi anlaşırız aramız iyidir.

3 taneler görümceler kızlar fakat çok iyiyiz hepsini seviyorum kayın anam yok isterdim olsun eşim buruk kalmasın öyle anneler günü fln kader işte benimde iki yengem var ellerinde büyümüşüm yenge değil abladır benim için ama ufak yengem bana derki GÖRÜMCE GÖZ TAŞI GÖRDÜŞÜN YERDE BAS LAFII ama biz birbirimizi severiz şaka tabi şaka

4 Tane De Benim Var. Ama şimdilik Hepsi Iyi, Ilerde Ne Olur Allah Bilir Ama Hepsi Evli Barkli Uzaktalar

benim de görümcem yok olsun isterdim ama bazen öyle şeyler okuyorum ki boşver yaa ne gerek var diyorum. ama olsaydı onunla kardeş gibi olmak için elimden geleni yapardım

ben nişanlıyım ve 3 tane görümcem var.3üde benden büyük ama çok iyi anlaşıyoruz.Umarım evlenincede bu böyle devam eder.

benimde 2 tane olacak şimdilik iyi gibiler ya bakalım Allah bozmasın

birtane var, ne yazikki kayin ve görümce yönünden cok sanssizim

valla benim görümcem yok ama benim kayınvalidemin kedisi pamuk var biz gelinler ona görümce diyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…