K4 katalogu alan varmı

nurcinar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2012
167
5
118
42
Kızlar k3 sıparıslerımı vermedım henuz 2- 3 gun snra verecem...k4 katalogu alan varmı cok merak edıyorum bu katalogdakı ındırımlı urunlerı,alan varsa ındırım sayfalarını cekıp foruma koyabılırmı...emınım benım gıbı ck merak eden vardır...hadı kızlar

Konuyu açan hanımefendi olmasaydı ben açacaktım. Normalde kataloglar herhangi bir forumda değil kendine özel başlık altında açılırdı. Eminim ki bir çok insanın o kataloğun yayınlandığından haberi bile yoktur. Çünkü belli bir düzen vardı ve insanlar ona göre hareket ediyordu. Neyse yine de o başlığa yükleyen arkadaşa teşekkürler.

Avonla ilgili her konu o başlık altnda konusuluyor zaten, katalog ürünler vs.
Göz atılabilirdi, ekleyen arkadaş bu sefer öyle tercih etmiş, o eklemeseydi ben eklicektim ayrı başlık acıp zaten ama sağolsun dün ekledi..

Cok arastırdım ama bulamadım,bulabılseydım ınankı boyle bırbaslık acmazdım sedefcım...usenmeyıp cevap yazdıgın ıcın ayrıca tsk ederım..vermıs oldugun lınk ıcınde sagol bu arada..bak cvp yazmasaydın ben halen salak salak k4 katalog arıyordum ?????

Başlığın son 2 sayfasına baksaydınız rahatlıkla bulabilirdiniz, neyse rica ederim..

Herzaman katalog için ayrı bir başlık açılıyorduu bende bu konuyu açan arkadaş gibi başlığın açılmasınıı bekliyordumm...:26:
Bilgilendirdiğiniz iyi olduu.

Katalog sormak için konu açmayalım,her ay kataloglar ayrı konu halinde paylaşılıyordu Bigi Paylaşım Konusu içerisinde değil de ayrı konu halinde paylaşırsanız daha çok kişiye ulaşır ve daha düzenli olur.
Katalog sahibi arkadaşlar ilgili konuda anlaşıp herhangi bir üye konuyu açarsa daha iyi olur.

Temsilci ve kataloglar vasıtasıyla satış yapan kozmetik markaları ile ilgili sorular için ayrı konu açmak yasak.
Temsilci Bilgi Paylaşım Konularından sorularınızı iletebilirsiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…