K3 Avon Kataloğu

panaroma süper görünüyoo ay alcak baya birşeyler buldum buarada sağol canım süpersinn

rica ederim cnm merakınz gidereym dedim ben pek alacak bşy bulamadım ama hep öyle diyorum bi dünya topluyorum =) hepimize iyi kampanyalar bol kazançlar

Son düzenleme:
sağolun arkdşlar bakalım bu ay nsl satış yapacağız artk para kazanmak istiyorum bi de herkes temsilci olmasa daha iyi olmaz mı her 10kişiden biri temsilci oluyo nerdeyse ne satışı bu gidişle kazancı yapan avon olucak sdce ilerde ztn amacı da o değil mi avon bni çok uğraştırıyo çnkü uğraştığıma değsin istiyorum hediyeler de küçük ve o limite değmicek derecede oluyo:2:

Son düzenleme:
sağol canım ellerine sağlık valla ben alacak çook şey buldum beğendim aslında yine güzel..

Bayağı indirim yapmışlar...İlima küpe hoşuma gidiyor ama nasıl çok mu koyu elinde olan varise resmini ekleyebilir mi ya da bilgi verebilir mi?Transparan pata krem fondötenin tonları var mı..Kylee çanta fazla naylonumsu geldi..?Yorumlarınızı ekleyin litfen mahrum bırakmayın..

Ütüyü görünce hah dedim Avon bir ütü üretmemişti onu da yaptı ama malisef hedaye veriyormuş tutturamadık!Eğer üretirse şöyle olur:

Seramik tabanlı seleni ütünün yaklaşık 4 tonu bulunmaktadır elinize uyumlu kaygan tabanlı altın parıltıları içermektedir..Kısa bir süreliğine (3 yıl)indirimli olup sınırlı sayıda (370 milyon) üretilmiş olup kulpu değiştirilebilir ve ışığı 7 tonda yanabilir....Azra Akın öneriyor..:):):) Mesela Pazartesi sabahı mor salı sabahı sarı çarşamba sabahı kırmızı perşembe sabahı kahverengi cuma sabahı yeşil cts sabahı pembe pazar öğleni (geç kalkacağınızdan) mavi olarakten değişir...

:) :) :) :) :) :) :) Şaka bi yana bilgilerinizi bekliyorum geciktirmeyin geciktiren selülitli ossunnnBahsettiğim ürünlerden özellikle ilima yı çok arzulamaktayım...Tez zemanda kavuşacağız ama mümkün değil nedenini biliyorsunuz siparişim 2-3 hafta sonra geliyor bu katalogtaki takılar çok şirin..Zambiya takım setini de tarif edin..

Son düzenleme:
Katalog için yükleyene teşekkürler Fena değil katalog.

Birşey sorucam bu katalogta bu ürün varmı? Göremedim ama yinede sorayım..

Eklentiler

• $avon-gliserinli-el-kremi-125-ml-kargosuz-mb6017_1253048_r1.jpg
    17,6 KB · Görüntüleme: 86
Katalog için yükleyene teşekkürler Fena değil katalog.

Birşey sorucam bu katalogta bu ürün varmı? Göremedim ama yinede sorayım..

canım o ürün katalogta yok sipariş girişine siparişlerini girdikten sonra devam diyince karşıma çıkan indirim broşüründe var 100 gr oradan alabilirsin canım

canım o ürün katalogta yok sipariş girişine siparişlerini girdikten sonra devam diyince karşıma çıkan indirim broşüründe var 100 gr oradan alabilirsin canım

Canım ben k3'te varmı diye soruyorum.. k2'nin panaromasında var biliyorum ama ben k3'te olup olmadığını soruyorum.

emeğine sağlık canım çook sağol

off ya cuma sıparış vermıştım anew 45 yas ustu gunduz kremını bu ay fıyat yıne aynı ama saat hedıyelı ıptal etsem olurmu kı daha çıkmamış kargom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…