E eleef00 Üye Kayıtlı Üye 10 Eylül 2013 3 0 6 34 İstanbul 13 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Sheena #21 azmuz .!.: kızlar purblanca normaline bayılıyorum bu elegance nasıldır acaba kullanan var mı? birde bu soft music parfümü nasıldır? indirimde diye almaya değer mi sizce? Genişletmek için tıkla... purblanca bende kullanıyorum çok güzel bi koku. elegance versiyonunun numunesini aldım orjinali kadar iyi değil ama yine de hoş.
azmuz .!.: kızlar purblanca normaline bayılıyorum bu elegance nasıldır acaba kullanan var mı? birde bu soft music parfümü nasıldır? indirimde diye almaya değer mi sizce? Genişletmek için tıkla... purblanca bende kullanıyorum çok güzel bi koku. elegance versiyonunun numunesini aldım orjinali kadar iyi değil ama yine de hoş.
OkYaNuS_35 Avon Takım Öncüsü Kayıtlı Üye 26 Nisan 2010 795 5 118 15 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Sheena #22 arkadaşlar daha k11 elime ulaşmadı merak ediyorum fazlasıyla,baktım kimsede eklememiş siteye yoksa sizde mi benim gibi geç kaldınız sipariş için
arkadaşlar daha k11 elime ulaşmadı merak ediyorum fazlasıyla,baktım kimsede eklememiş siteye yoksa sizde mi benim gibi geç kaldınız sipariş için
O ozgesensoz Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Ekim 2012 369 4 118 15 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Sheena #23 OkYaNuS_35 .!.: arkadaşlar daha k11 elime ulaşmadı merak ediyorum fazlasıyla,baktım kimsede eklememiş siteye yoksa sizde mi benim gibi geç kaldınız sipariş için Genişletmek için tıkla... canm eline ulaştığında sen yükleyebilir misin kataloğu çok merak ediyoruz da kimse yüklemedi
OkYaNuS_35 .!.: arkadaşlar daha k11 elime ulaşmadı merak ediyorum fazlasıyla,baktım kimsede eklememiş siteye yoksa sizde mi benim gibi geç kaldınız sipariş için Genişletmek için tıkla... canm eline ulaştığında sen yükleyebilir misin kataloğu çok merak ediyoruz da kimse yüklemedi
S siyah3586 Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Nisan 2013 15 0 36 İzmir 17 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Sheena #24 yokmu yükleyen kıslarr...