Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öncekilerin aksine resimler gayet kaliteli ve kodlar okunaklı olmuş teşekkür ederiz :)
kataloga baktım ama supershock göz kalemlerini bulamadım ( nerede acaba?
supershock kalemi ben çok beğeniyordum ama ucu bitince açamıyorum çünkü çok yumuşak kalemtraş ile açılmıyor siz nasıl açıyorsunuz nasıl kullanabiliyorsunuz?bir usulu varmı çünkü çöpe atcam gitcek bir türlü açamadım??????
Daha önce kullanmadım canım ilk defa denicem ama katalogta göremedim. Sadece ucunu kalemtraşa soksan ve öyle denesen?
Daha önce kullanmadım canım ilk defa denicem ama katalogta göremedim. Sadece ucunu kalemtraşa soksan ve öyle denesen?
supershock kalemi ben çok beğeniyordum ama ucu bitince açamıyorum çünkü çok yumuşak kalemtraş ile açılmıyor siz nasıl açıyorsunuz nasıl kullanabiliyorsunuz?bir usulu varmı çünkü çöpe atcam gitcek bir türlü açamadım??????
kızlar purblanca normaline bayılıyorum bu elegance nasıldır acaba kullanan var mı? birde bu soft music parfümü nasıldır? indirimde diye almaya değer mi sizce?