• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

k10

Sheena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2011
402
0
66
İzmir
$Resim 095.jpg $Resim 094.jpg $Resim 093.jpg $Resim 092.jpg $Resim 091.jpg $Resim 090.jpg $Resim 089.jpg $Resim 088.jpg $Resim 087.jpg $Resim 086.jpg

yükleyemiyorum bu kadarla idare dedin kızlar yanlışlıkla başka resimlerde ekledim özür dilerim silemiyorumda karman çorban oldu valla

Eklentiler

• $Resim 004.jpg
    $Resim 004.jpg
    38,4 KB · Görüntüleme: 101
  • $Resim 003.jpg
    $Resim 003.jpg
    36 KB · Görüntüleme: 75
  • $Resim 002.jpg
    $Resim 002.jpg
    37,8 KB · Görüntüleme: 86
  • $Resim 001.jpg
    $Resim 001.jpg
    40,7 KB · Görüntüleme: 80
  • $Resim.jpg
    $Resim.jpg
    35,1 KB · Görüntüleme: 77
  • $Oyuncak_2289409.jpg
    $Oyuncak_2289409.jpg
    32 KB · Görüntüleme: 72
  • $6531_B.jpg
    $6531_B.jpg
    40,2 KB · Görüntüleme: 91
  • $bim-bebek-arabası-kampanyası.jpg
    $bim-bebek-arabası-kampanyası.jpg
    101,3 KB · Görüntüleme: 99
  • $Resim 005.jpg
    $Resim 005.jpg
    32,6 KB · Görüntüleme: 95
  • $Resim 006.jpg
    $Resim 006.jpg
    37,4 KB · Görüntüleme: 80
  • $Resim 007.jpg
    $Resim 007.jpg
    42,6 KB · Görüntüleme: 88
  • $Resim 015.jpg
    $Resim 015.jpg
    68 KB · Görüntüleme: 92
  • $Resim 014.jpg
    $Resim 014.jpg
    35,6 KB · Görüntüleme: 63
  • $Resim 013.jpg
    $Resim 013.jpg
    36,5 KB · Görüntüleme: 87
  • $Resim 012.jpg
    $Resim 012.jpg
    69,1 KB · Görüntüleme: 96
  • $Resim 011.jpg
    $Resim 011.jpg
    67,6 KB · Görüntüleme: 82
  • $Resim 010.jpg
    $Resim 010.jpg
    72,2 KB · Görüntüleme: 93
  • $Resim 009.jpg
    $Resim 009.jpg
    72,1 KB · Görüntüleme: 89
  • $Resim 008.jpg
    $Resim 008.jpg
    73,6 KB · Görüntüleme: 74
  • $hamile-tulum-modelleri.jpg
    $hamile-tulum-modelleri.jpg
    111,7 KB · Görüntüleme: 84
Son düzenleme:
Ben beğendim walla gayet güzel olmuş, karışık marışık epey fikir veriyor, ellerine sağlık Sheena :34:
ve yeni bebişin için de şimdiden çoook tebrikler :54: sağlıklı uzun mutlu bir ömür dilerim ikinize de ve sevdiklerinizle beraber :54:

kataloga baktım ama supershock göz kalemlerini bulamadım :(( nerede acaba?

supershock kalemi ben çok beğeniyordum ama ucu bitince açamıyorum çünkü çok yumuşak kalemtraş ile açılmıyor siz nasıl açıyorsunuz nasıl kullanabiliyorsunuz?bir usulu varmı çünkü çöpe atcam gitcek bir türlü açamadım??????

supershock kalemi ben çok beğeniyordum ama ucu bitince açamıyorum çünkü çok yumuşak kalemtraş ile açılmıyor siz nasıl açıyorsunuz nasıl kullanabiliyorsunuz?bir usulu varmı çünkü çöpe atcam gitcek bir türlü açamadım??????

Daha önce kullanmadım canım ilk defa denicem ama katalogta göremedim. Sadece ucunu kalemtraşa soksan ve öyle denesen?

Daha önce kullanmadım canım ilk defa denicem ama katalogta göremedim. Sadece ucunu kalemtraşa soksan ve öyle denesen?

Kataloğun her sayfası burada yok maalesef. zaten fotoğraf sayısından da anlaşılıyor. gerçi bu kadarı bile çok çok güzel elbette, en önemli sayfalar mevcut sanırım. ama yine de burada olmayan sayfaları fırsat bulup fotoğraflayabilen veya tarayabilen olursa, onları da görmek isteriz tabii:34: K10 kataloğu olanlar bizi de unutmayın olur mu? :3:

ve evet kalemin sadece ucunu açarak deneyebilir bence de.. ucunu çok yavaşça ve çok dikkatli bir şekilde çevirerek ve mümkünse kaliteli bir kalem açacağı ile olabilir sanıyorum..:44:

ben bu tür yumusak uçlu kalemleri buzlukda bekletiyorum bi kaç saat sonra açıyorum ..

canım senden rica etsem bana k-10 katalogundan Megan zincirli çantaya bakabilir misin var mı diye? hatta daha rahat bulabilmen için k-9 daki katalogdan sayfa 90 da varr :) cevabını bekliyorum :):51:

kızlar avonun kalemtraşı var ya çift uçlu geniş ve dar olarak ben onunla açıyordum bilginiz olsun

kızlar purblanca normaline bayılıyorum bu elegance nasıldır acaba kullanan var mı? birde bu soft music parfümü nasıldır? indirimde diye almaya değer mi sizce?

Son düzenleme:
kızlar purblanca normaline bayılıyorum bu elegance nasıldır acaba kullanan var mı? birde bu soft music parfümü nasıldır? indirimde diye almaya değer mi sizce?

soft musk enteresan bir koku. ben de çok araştırmıştım geçen katalogda 1 alana 2 bedavaydı. alayımmı diye takıntı yaptım. okuduğuma göre beğenen çok beğeniyor. beğenmeyen ise nefret ediyor. yani ortası olmayan enteresan bir koku :1: ben de cesaret edemedim numunelerini aldım. birçok yerde okuduğum gibi tıpkı bebek pudrası gibi kokuyor. ama inanılmaz yoğun bir koku, bir damla bile buram buram kokuyor. çok yoğun pudralı bir koku şeklinde tanımlanabilir. ve tabii çiçek kokusu. bana çok hitap etmedi, üstümde ağır durdu. ama yine de hoş ve değişik bir koku şeklinde tanımlayabilirim sanırım.

Pur Blanca elegance bilmiyorum maalesef. onu bilenler yanıtlasın bekliyoruz :34:

Son düzenleme:
Soft musk bebek pudrası gibi kokuyor edt parfümlerine göre baya bir kalıcı... ama bir daha kullanacağımı sanmıyorum.çok daha güzel parfümler var avonda.Rare Gold şiddetle tavsiye ediyorum çok çekici bir koku...bu parfüme resmen aşığımmm... ama Üniversitede arkadaşlarım yanlarına gittiğimde çok ağır bir parfümüm olduğunu söylüyorlardı :) Rare pearls denedim o daha hafiftir diye onu da ağır buldular :) şuan Far Away kullanıyorum avonda en kalıcı bulduğum parfüm budur. Ayrıca Pur Blanca Elegance ı bende merak ediyorum... kullananların yorumlarını bekliyorum.

Son düzenleme:
Back