- 30 Ocak 2024
- 221
- 128
- 18
- 29
- Konu Sahibi sharkliertyu
Benimki tam tersi duruyor da o zamn soldaEvet bebek sağda olmuş 7. 8 haftalık ultrasona göre de platensa solda bebek sağda idi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki tam tersi duruyor da o zamn soldaEvet bebek sağda olmuş 7. 8 haftalık ultrasona göre de platensa solda bebek sağda idi
Fetal dna yaptırmadınız mi orada cinsiyet belli oluyormuş.Gerçi henüz net kız demedi ama ilk 14. Haftada kiza benziyor dedi doktorumuz ondan sonra 16 ve 17. Haftalarda gittiğimizde her iki sefer de kendini göstermedi kız olduğunu düşünüyoruz artik
Ben doktora sağda mi solda mi dedim rahim ortada bebek de ortada dediEvet bebek sağda olmuş 7. 8 haftalık ultrasona göre de platensa solda bebek sağda idi
Ben doktora sağda mi solda mi dedim rahim ortada bebek de ortada dedi
Hurafelere inanan ve hurafelerin yanlışlığını görmüş birisi olarak söylüyorum. Bebeğin kesesi yuvarlak değil yana basık şekildeydi. Doktor hep sağdan baktı. Bir doktor sağdan yumurtladın dedi. Yumurtlama günü çatlama günü birliktelik oldu. Canım tatlı çekti. Bunların hepsi yanlış diyen bir doktorum vardı. Ve bana geçen haftalarda kız bebek dedi. Fetal DNA ile de sonucumuz garantilendi.Benim kesem sol tarafta sol kaşık ağrısı yaşarım hep soldan bakılır ultrasona kız mı acaba :)
Ya aslında doğru kese şekline sağa sola göre olsa doktorlar neden söylemesin birde Çin takvimi var çoğu kişi doğru çıkıyor diyor buna göre doktorlar der şu aralıkta ilişkiye girin diye düşünüyorum ama öğrenememe merakında bunlara yönlendiriyor, bu arada prensesiniz hayırlı olsun sizeHurafelere inanan ve hurafelerin yanlışlığını görmüş birisi olarak söylüyorum. Bebeğin kesesi yuvarlak değil yana basık şekildeydi. Doktor hep sağdan baktı. Bir doktor sağdan yumurtladın dedi. Yumurtlama günü çatlama günü birliktelik oldu. Canım tatlı çekti. Bunların hepsi yanlış diyen bir doktorum vardı. Ve bana geçen haftalarda kız bebek dedi. Fetal DNA ile de sonucumuz garantilendi.
Teşekkür ederim. Çin takviminde hamile kaldığınız ay diye soruyor. Sat ı yazdığımda kız ama yumurtlamayı baz aldığımda erkek çıkıyor. Kardeşimde aynı ay içinde yumurtlama ve sat oldu ama tutmadı. Sizin son adet tarihiniz nedir?Ya aslında doğru kese şekline sağa sola göre olsa doktorlar neden söylemesin birde Çin takvimi var çoğu kişi doğru çıkıyor diyor buna göre doktorlar der şu aralıkta ilişkiye girin diye düşünüyorum ama öğrenememe merakında bunlara yönlendiriyor, bu arada prensesiniz hayırlı olsun size
Sat 21 Ağustos, ama Çin takviminde ağustosta eylülde kız çıkıyor farketmez yani :)Teşekkür ederim. Çin takviminde hamile kaldığınız ay diye soruyor. Sat ı yazdığımda kız ama yumurtlamayı baz aldığımda erkek çıkıyor. Kardeşimde aynı ay içinde yumurtlama ve sat oldu ama tutmadı. Sizin son adet tarihiniz nedir?
Benim kesem sol tarafta sol kaşık ağrısı yaşarım hep soldan bakılır ultrasona kız mı acaba :)