• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarrrrrr bakar mısınız yaşayan var mı

papatya012345

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2024
29
6
1
26
Kızlar merhaba geçen ay 23 nde regli oldum bu ay ayın 22 sinde bir kaç saatlik kahverengi soluk kahve hafif hafif kanama gibi bi durum oldu kesildi bu ay da 23 nde olmam lazımdı ama olmadım bu gün 7. Gün olacakmışım gibi ağrım oluyor ama ne gelen var ne giden he şimdi oldum olucam oldum olucam bir şey yok hamile olabilir miyim böyle bi durum yaşayan var mı aranızda

Yani bütün gebeliklerim böyleydi leke olup geçer regl olmazdım bikac gün sonra test yapardım pozitif olurdu, başka bı etken yoksa regliyi engelleyecek bı test yapsan netlesir

Yani bütün gebeliklerim böyleydi leke olup geçer regl olmazdım bikac gün sonra test yapardım pozitif olurdu, başka bı etken yoksa regliyi engelleyecek bı test yapsan netlesir
Ama 23 nde olmam lazımdı 23 nde doktora gittiğimde bir şey görmedi doktorum. Ostorojen hormonum biraz fazla çıkmış bundan kaynaklı olabilir mi gecikmem

Oladabilir ama daha bir hafta on guklukse bir şey görmez zaten, yarın aile hekimine bı beta baktir hareket var mı görmüş olursun

Back
X