• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarrr bende küçük mucizeme kavuştum

goncalove emine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2007
83
0
86
Ankara
arkadaşlar bende küçük mucizeme kızıma 13.03.2008 de kavuştum.sizlere yazmam çok zaman aldı çünkü ancak zaman bulabildim.doğumumda evliliğim gibi ansızın,süpriz oldu ve kısa sürdü.aynı şekilde 1 ayın içinde hiç tanımadığım birisiyle evlendim.45 dk içindede doğuma alındım ve doğum yaptım.evliliğim mükemmel,doğumumda çok kolay ve zevkli oldu.1aydır annemler bizdelerdi.hastaneye kontrolle giderken her seferinde çantlarla gidiyorduk ve elimiz boş dönüyorduk.bu sefer annemlere siz gelmeyin dedik ve çantasız gittik.ntsye bağladılar.sonucu dr.gösterdim.karnım epey vardı kızımda kiloluymuş tabiki onlara göre bana göre zayıf ve hareketlerinde azalma var mı dediler bende biraz var dedim.ve ansızın doğuma aldılar.sipinal yani sezeryan doğum yaptım sipinali ben tercih ettim.anlıyacağınız ağrısız sızısız doğama gittim.ve korktuğum gibi olmadı hiç bişey onlar orda uğraşırken hep gördüm kızımıda gördüm.sonrasındada toparlanmam o kadar zaman almadı.tabi ki hep annemin sayesinde bize o baktı.yanlız kızım memeyi almadı sonraki günlerde aç kaldığı içinde sarılağa yakalandı.mama takviyesi yaptık.pompa kiraladıkda biraz kendine geldi şimdi çok iyiyiz çok şükür ama çokda çektik.şimdi artık emiyor.her geçen gün daha yeni değişik huylar çıkıyor ve bi günümüz bi günümüzü tutmuyor.ha unutmadan 3.900 kg 51cm oldu.

Canım çok tebrik ederim .. Seni merak ediyordum :)) Hayırlı uğurlu olsun .. Allah analı babalı , sağlık ve huzur içinde yavrunuzu büyütmenizi nasip etsin .. bende 24 mart ta doğurdum , yavrumla sağa sağlim kurtulduk .. Canım kendine Maşallah de .. Öyle evliliğini , kendini , bebeğini fazla övme , Nazar değer Allah korusun .. Kıskananların Gözü çıksın :))) Öpüyorum ..

öncelikle sana gecmis olsun.....Allah anali babali büyütsün canim....nazardan korusun insaallah....
evet canim öyledir bebeklerin hic bir günleri digerlerini tutmaz...::))

Back
X