Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Daha yeni evliyiz ve ilişkilerimizden sonra adet oldum adetim her zamankinden biraz daha az ağrılı ve her zamankinde daha az geldi normalde 5 günde biterdi 7. güne kadar uzadı ve kahverengi gibi akıntım geldi sizce hamilemiyim lütfen yardım edin
Daha yeni evliyiz ve ilişkilerimizden sonra adet oldum adetim her zamankinden biraz daha az ağrılı ve her zamankinde daha az geldi normalde 5 günde biterdi 7. güne kadar uzadı ve kahverengi gibi akıntım geldi sizce hamilemiyim lütfen yardım edin
bir şey söylemek zor. olabilirde olmayabilirde. benim kuzenim adetinin üstüne hamile kalmıştı. yani adet oldu. normalden biraz farklıydı diyo artık nasıl farklıysa bilmiyorum. meğer hamileymiş. peki sen istiyor musun ki?