canim oncelikle nasil bir korunma yontemi takip edecegine oyle nisanlinla birlikte sadece konusurak karar veremezsin.
doktora gidersin o senin hormonlarina ve gerekli kontrolleri yaptiktan sonra en uygun ilaci verir ya da pre. ile korunun der.
yani o yuzden eger doktora gitmediysen buyuk eksiklik derim..
onun haricinde kistler iyi huylu ise korkma birsey olmaz insallah.. boyle buuyuk saglik sorununa neden olaacagi icin de ilac kullanmak yerine nisanlinin korunmasini istemen en buyuk hakkin.
git o doktorun kapisina sor bunun hesabini canim ne demek ya senin sagliginla oynamis resmen.canım doktorla görüştükten sonra hapa başladım zatenn.test yaptı öle verdi ilacı.hatta senin hap kullanmaman için bi sebep yok dedi.içim öle rahattı kii.artık prezervatif olacak mecburenn.hormon içeren hiç birşeyi istemiyorum artık
canımm geçmişş olsunn üzme kendini biliyorum beklenmedik bişi ister istemes canını sıkması normal ama canını sıkarak daha kötü olmasına sebep olabilirsin...bak doktorr kötü bişi olmadığını söylemiş korkmaaa ve lütfen kafanada takmamaya çalış olur mu..
inşallah düselirrsin canımm allah yardımcın olsun....
git o doktorun kapisina sor bunun hesabini canim ne demek ya senin sagliginla oynamis resmen.
ya öle şaşkınım ki.1. kutuda böle olursa.daha dün de içtim bi tane unutmayım diye.bugünden itibaren içmiyorummmm
uzme tatlim kendini.. daha yolun basindasin.. nisanlina anlat durumu o korunsun hem emin ol bu daha saglikli..
çok teşekkür edrimm.2 gündür aklıma geldikçe ağlıyorum .ayrıca hasteneye yılda 1 kere bile giden insan değildim.babam hep der en sağlıklımız sensin der ama başımıza ne geleceğini bilemiyoruz.iyi tarafı kötü huylu olaması.insan paylaşmak istiyo sanki sıkıntı azalacak gibi geliyoo.
canım benimm ağlama diyemicem :S bende ağlayan ve ağlayarak rahatlayan bi insan olduğum için..ama yinede kafana çok takıp canını sıkmaman gerek..
bak en asından olaya iyi tarafındanda bakabiliyosun bu çok iyi bişiii bunu herkes başaramas..
acılar payşaştıkça dost sesi duydukça asalıyo qerçekten laf olsun die sölemiyorum :teselli:
canım bak böle yapma bu şekilde onu da çok üzersin..
belki sana ben demiştim diyebilir amaa nolursa olsun o senin nişanlın ve tabikii yanında olucak
birbirinise destek olmaktan başka ne yapabilirsiniski atlatıcaksınıs allahın isniyle
sana göğüs kanseri atlatmış biri olarak büyük geçmiş olsun diyorum,seni nekadar teseli eder bilmiyorum ama bu kistlerden çevremde ki herkezde var ve hiç bir zararıda yok sadece düzenli kontrol mutlaka olmalı.en önemliside bunu kafana takıp gerçek bir sorunu davet etmemendir.Bu arada şimdiden tebrikler uzun yıllar mutlu olmanız dileği ile...
sana göğüs kanseri atlatmış biri olarak büyük geçmiş olsun diyorum,seni nekadar teseli eder bilmiyorum ama bu kistlerden çevremde ki herkezde var ve hiç bir zararıda yok sadece düzenli kontrol mutlaka olmalı.en önemliside bunu kafana takıp gerçek bir sorunu davet etmemendir.Bu arada şimdiden tebrikler uzun yıllar mutlu olmanız dileği ile...
birazdan söleyecem.bide aynı şehirde değiliz telefonla sölemek bi kötü ki...bende düne kadar mikrop faln kaptım diye düşünüyodum.desem orda perişan olacak.bana sakın hastalanma yoksa bende hastalanırım dedi giderken. her hafta sonu geliyo.artık daha detaylı anlatırım.paylaşırsam daha çok rahatlayacam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?