slm hepinize.. belki yanlış yere açtım bilmiyorum ama...konuya şöyle başlayımm... 1,5 ay sonra düğünm olacağı için doğum kontrol hapına başlamaya karar verdimm.çok araştırdım korunma yöntemlerini.hem öğrenci olduğum için okul bitene kadar bebek istemediğimiz için hemde kontrolün benim elimde olmasından dolayı en uygun yöntemin bu olduğuna karar verdik.3 gün önce göğsümde hafif kızarıklık farkettim hiçbir ağrı yoktu , bi akıntı yoktu.çamaşırımı değiştirmek için banyoya her girmemde mutlaka kontrol ederdim göğsümü.baktım kıpkırmızı ve hafif ateş varr.pazartesi doktora göründümm iltihap olabilir dedi.bugün tekrar doktor ultrason çekti.2 tane kist var dedi.sana bi zararı olmaz sadece ara sıra ağrı yapar ağrı kesiciyle geçer istersen alalım ama tekarrlar yada içindeki iltihabı çekelim dedi.beni bi ağlama tuttu doktor kızım ağlama her genç kızda olur kötü huylu değil diye ama beni susturamadı..ben doğum kontrol hapına başladım 1. kutu bitti acaba ondan olur mu diye sordumm.evet o tetiklemiş olabilir dedi.herkeste vardır böle kistler ama hap seninkini tetiklemiş dedi hapı bırakman gerek dedi .ama hemen farketmen güzel erken teşhis çok önemli dedi doktor.. şimdi o kadar kafam karışık ki göğsüm hep aklımda ona mı yanayım , bi tane kist vardır diye beklrken 2 tane çıktı ona mı yanayım, korunma yöntemini değiştirmek zorundayım ona mı yanayım?düğün arefesi moralim bozuldu.eşya bakıyoruz gelinlik provam varr hepsi üst üste geldi.en güvenilir yöntem hap gibi gelirdi bana ,,, hatta başlarken böyle bişey başıma gelirse diye çok korkardımm Allah daha kötüzünü yaşatmasın. hiç bir ağrım sızım yok şuan ama psikolojik olarak çöküntüdeym 2 günde zayıfldımm yaa . sadece sizle paylaşmak istedimm...uzun oldu kusura bakmayın.korktuğum şey başıma geldi yaaa:1no2:size tavsiyem her banyoya girmenizde vücunuzun heryerini kontrol edin farklılık varsa hemen doktoraaaaaa
Son düzenleme: