E
edali368
Ziyaretçi
- Konu Sahibi edali368
yardım edin kızlar bacım yeni dogum yaptı kayınvaldesi getirmiş versinmi bebgi rahatlatı yormuş dogrumu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sakın ha vermesin...
Doktorlar anne sütünden başka hiç bir şeyi tavsiye etmiyorlar...
Mide daha hiç bir şeye alışmamışken badem yağı vermekte ne oluyor...
Kabız olur gaz olur karnı ağrır...
Olmaz ki...
CANIM BENİM OĞLUMA BEN 10 GÜNLÜKTEN BERİ HER GÜN 1 ÇAY HAS ZEYTİN YAĞI KAŞIĞI VERMEYE BAŞLADIM DOKTORU VER DEDİ BEBEĞİ RAHATLATIRMIŞ BEN HATTA VERİLMEZ DEDİM DOKTOR VER DEDİ ZARARI OLMAZ DAHA ÇOK RAHATLATIYORMUŞ BADEM YAĞI VERME SAKIN.ŞUAN 52 GÜNLÜK BEN ZEYTİN YAĞI VERİYORUM.
bence hiçbirşey vermeyin anne sütü alıyorsa
en iyisi saç kurutma makinesini yanında açın hafif karnına tutup masaj yapın ben birde böylr çözüm buldum,ve halada ayaklarının altına gece sıcak su torbası koyuyorum tabi havlu ile birkaç kt sarıyorumki ayaklarını yakmasın valla çok iyi oluyor ama artılk yaz geldi ...
valla bende zeytin yağı verdim , gerçekten iyi gelmişti tavsiye ederim bizede doktorumuz tavsiye etmişti.
Edali,bademyaginin yararlari bilinen bir gercek ama bilinmeyen ve cok onemli birsey daha varki oda zehirli oldugudur,yeni dogmus bir bebege sakin bilmeden birsey vermeyin aman ha!
Edali,bademyaginin yararlari bilinen bir gercek ama bilinmeyen ve cok onemli birsey daha varki oda zehirli oldugudur,yeni dogmus bir bebege sakin bilmeden birsey vermeyin aman ha!