• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yeni doğmuş bebege yarım çay kaşıgı badem yagı verildigi ile birbilginiz varmı

• Konu Sahibi Konu Sahibi edali368
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

edali368

Ziyaretçi
yardım edin kızlar bacım yeni dogum yaptı kayınvaldesi getirmiş versinmi bebgi rahatlatı yormuş dogrumu

Sakın ha vermesin...
Doktorlar anne sütünden başka hiç bir şeyi tavsiye etmiyorlar...
Mide daha hiç bir şeye alışmamışken badem yağı vermekte ne oluyor...
Kabız olur gaz olur karnı ağrır...
Olmaz ki...

Sakın ha vermesin...
Doktorlar anne sütünden başka hiç bir şeyi tavsiye etmiyorlar...
Mide daha hiç bir şeye alışmamışken badem yağı vermekte ne oluyor...
Kabız olur gaz olur karnı ağrır...
Olmaz ki...

tamam tşk ederim vermesin demi

canım ben kızıma doğduğundan itibaren günde 1 yada 2 defa yarım çay kaşığı tatlı badem yağı veriyorum.şükürki gaz problemi yaşamıyorum.bi zararı yok yine de sen bilirsin

CANIM BENİM OĞLUMA BEN 10 GÜNLÜKTEN BERİ HER GÜN 1 ÇAY HAS ZEYTİN YAĞI KAŞIĞI VERMEYE BAŞLADIM DOKTORU VER DEDİ BEBEĞİ RAHATLATIRMIŞ BEN HATTA VERİLMEZ DEDİM DOKTOR VER DEDİ ZARARI OLMAZ DAHA ÇOK RAHATLATIYORMUŞ BADEM YAĞI VERME SAKIN.ŞUAN 52 GÜNLÜK BEN ZEYTİN YAĞI VERİYORUM.

has zeytin yağ olack demi ok tşk ederim

tamam canım saolasın bilmiyorduk onu versin artık

Edali,bademyaginin yararlari bilinen bir gercek ama bilinmeyen ve cok onemli birsey daha varki oda zehirli oldugudur,yeni dogmus bir bebege sakin bilmeden birsey vermeyin aman ha!

valla bende zeytin yağı verdim , gerçekten iyi gelmişti tavsiye ederim bizede doktorumuz tavsiye etmişti.

en iyisi saç kurutma makinesini yanında açın hafif karnına tutup masaj yapın ben birde böylr çözüm buldum,ve halada ayaklarının altına gece sıcak su torbası koyuyorum tabi havlu ile birkaç kt sarıyorumki ayaklarını yakmasın valla çok iyi oluyor ama artılk yaz geldi ...

en iyisi saç kurutma makinesini yanında açın hafif karnına tutup masaj yapın ben birde böylr çözüm buldum,ve halada ayaklarının altına gece sıcak su torbası koyuyorum tabi havlu ile birkaç kt sarıyorumki ayaklarını yakmasın valla çok iyi oluyor ama artılk yaz geldi ...

canım teşkkür ederim bilgilerin için ama bebgimiz daha 1 haftalık birşey olmaz demi

valla bende zeytin yağı verdim , gerçekten iyi gelmişti tavsiye ederim bizede doktorumuz tavsiye etmişti.

Cnm zeytin yağını ne için veriyorsun kabızlığı için mi? yoksa gazı için mi?:uhm:

Edali,bademyaginin yararlari bilinen bir gercek ama bilinmeyen ve cok onemli birsey daha varki oda zehirli oldugudur,yeni dogmus bir bebege sakin bilmeden birsey vermeyin aman ha!

canım badem yağını eczaneden satın alıyosun sonuçta zehirli olduğunu düşünmüyorum bebeğe verildiğini biliyolar tatlı badem yağı veriyolar.ben ve ablamda 3 ayımızı bu şekilde atlatmışız başlarda bende has zeytinyağı verdim sonradan vermem gerektiğini zeytinyağı bağırsakların etrafında kalın bir tabaka oluşturduğunu bağarsakların yumuşatılması için bademyağı önerildi.ben ve ablamda b

canım badem yağını eczaneden satın alıyosun sonuçta zehirli olduğunu düşünmüyorum bebeğe verildiğini biliyolar tatlı badem yağı veriyolar.ben ve ablamda 3 ayımızı bu şekilde atlatmışız başlarda bende has zeytinyağı verdim sonradan vermem gerektiğini zeytinyağı bağırsakların etrafında kalın bir tabaka oluşturduğunu bağarsakların yumuşatılması için bademyağı önerildi.

kizlar bence de bisey vermeyin.ben cok korkuyorum dogrusu.bisey olmadigindan emin misiniz?yani bebislerin bagirsaklari badem yagini nasil sindiriyor:1shok:.eminseniz bende vereyimjeyyar.beslensin yavrucak.zira oglum bu iki haftadir 300 gr almis sadece cok uzuldum kilo alimi git gide dusuyor.iki gundur de kabiz sikiyo sikiyor bisey yok sonra da agliyorsenağlama

Back
X