• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardımcı olur musunuz 🙏

Aybukekoz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2020
414
160
33
26
Kızlar adetime 1 hafta kala gebeliğimi öğrendim o zaman beta hcg değerimi 15.8 olarak öğrendim. Daha sonra dün sağlık ocağında tekrar kan verdim az önce sonucum çıkmış beta 105 doktora yarın gidicem anlayan varsa sizce normal mi değerim🤷‍♀️

Eklentiler

• Screenshot_20220202_121337_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20220202_121337_com.android.chrome.jpg
    38,2 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar adetime 1 hafta kala gebeliğimi öğrendim o zaman beta hcg değerimi 15.8 olarak öğrendim. Daha sonra dün sağlık ocağında tekrar kan verdim az önce sonucum çıkmış beta 105 doktora yarın gidicem anlayan varsa sizce normal mi değerim🤷‍♀️
Kaç gün var iki test arasında

Canım merhaba bende bir şey danışmak istiyorm adetim duzensiz ilişkiden 48 gün sonra kan testi yaptım ve negtaif çıktı yanılma payı var mı geç döllenme olabilir mi acaba bidaha yaptırmalı mıyım sence bı fikrin var mı

Canım merhaba bende bir şey danışmak istiyorm adetim duzensiz ilişkiden 48 gün sonra kan testi yaptım ve negtaif çıktı yanılma payı var mı geç döllenme olabilir mi acaba bidaha yaptırmalı mıyım sence bı fikrin var mı
Kuzum bir kere daha sormuştun galiba bu soruyu suan sana ne söylesem yanlış olabilir bilmeden seni kırmak ya da umutlandırmak istemem ama 48 günde varsa çıkması lazımdı yok gibi duruyor ama Allahın işide belli olmaz bir kaç gün sonra tekrar yaptır istersen 😊

Back
X