- 2 Mayıs 2023
- 306
- 61
- 18
- Konu Sahibi Kasimpaticicegi
-
Sabah yaparım o zaman alırımCanım bi test yap istersen yerleşme kanaması gibi duruyor
Bende adet düşündüm ama 12. Gunde 1 gun lekelendım kahverengı ertesı kanama geldi ben şöyle söyliyim ben spora basladım yogun tempolu vucut anı hareket oldugu için adet i engelleyebılıyormuş gecen ayda damla damla oldum acaba bu ay gelen onun bırıkıntısı mıydıTestte çıkar artık.14. gün adet günüdür.
Sabah alıp yaparımCanım bi test yap istersen yerleşme kanaması gibi duruyor
Henuz yapamadım yaa yazarım tabiBizede haber ver canım
Henuz yapamadım yaa yazarım tabi
Bende de aynı durum var ama şuan adetim 8 gün gecikti ama 2 gün kahverengi leke gördüm sonra durdu hamilelikmi acabaMerhabalar benim de adetime 4 gün var bugün az az kanamam oluyor birkaç saattir. Korunmuyoruz yerleşme kanaması olabilir mi hanimlar? Yeni konu açmak yerine buraya yazayım dedim
Gebelik olabilir tabii. Test yapın mutlaka. Kızıma gebeyken iki gün pembe leke gördüm. Bence gebelik olabilir sizinBende de aynı durum var ama şuan adetim 8 gün gecikti ama 2 gün kahverengi leke gördüm sonra durdu hamilelikmi acaba
Olabilir canım bende gebelik yok ama maalesefBende de aynı durum var ama şuan adetim 8 gün gecikti ama 2 gün kahverengi leke gördüm sonra durdu hamilelikmi acaba
Hayırlı olsun diyelimOlabilir canım bende gebelik yok ama maalesefadet görüyorum şu an
Merhaba canım bebiş yok bu ay bi gun degerlendırdık şansa bakalımSonuç nedir acaba bebiş varmı
Henuz bebek yok canım bu ay bı gun degerlendırdık öyle rast geldı bakalımMerhaba sonucunuz ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?