Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar bi konuda yardım hamileyim 10 gündür el ve el parmak kemiklerim ağrıyor ekimi açıp kapatamıyorum bişey tutmakta zorlanıyor ve şişmişler bi kaç gündür atak tada belirti başladı neden acaba
Kızlar bi konuda yardım hamileyim 10 gündür el ve el parmak kemiklerim ağrıyor ekimi açıp kapatamıyorum bişey tutmakta zorlanıyor ve şişmişler bi kaç gündür atak tada belirti başladı neden acaba
O bende de olmustu dr unuza sorun bende cunku korkulacak bisey cikmamisti sizde de cikmaz umarim cikmazsa soguk kompres , suyu biraz arttirmak ve karbonhidrati azaltmak ise yariyor
O bende de olmustu dr unuza sorun bende cunku korkulacak bisey cikmamisti sizde de cikmaz umarim cikmazsa soguk kompres , suyu biraz arttirmak ve karbonhidrati azaltmak ise yariyor
Teşekkür ederim inşallah bişey çıkmaz burda yaşayıpta fikir verebilecek olan olur diye yazdım doktoruma durumu anlattıp ne dicek ona göre hareket edicem