• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yardımınıza ihtiyacım varrrrrrr

byn ezel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2014
157
22
118
33
merhaba arkadaşlar İLKAY HÜTHÜT'e gögüs büyütme ameliyatı olan var mı? varsa görüşlerini yazabılırler mı? kafam çok karısık ELİF EREN AYDIN'a olan varsa aynı sekılde görüşlerinizi alabilir mıyım ıkısı araasında karar veremedım maddi açıdan elif hanım daha uygun ne yapsam kı karar veremedım yardımcı olursanız çok çok sevınırım şimdiden teşekkür ediyorum

Merhaba.. Dr. Elif Eren aydın ı tanırım. Meme ameliyatı olduğum dönemde Hasan Fındık ile birlikte aynı hastanede çalışıyordu. Hatta ameliyatımdada vardı sanırım Deniz beyle.. Meme pansumanlarımıda yapmıştır kendisi.. Gördüğüm bir iki sonuç vardı ve iyiydi..
İlkay nerede Ameliyt olan lar var tabi.. Forumda araştırırsan bulursun ;)
İçine hangi doktor sinerse onu tercih et canım.. Hayırlı kararların olsun ;)

Merhaba.. Dr. Elif Eren aydın ı tanırım. Meme ameliyatı olduğum dönemde Hasan Fındık ile birlikte aynı hastanede çalışıyordu. Hatta ameliyatımdada vardı sanırım Deniz beyle.. Meme pansumanlarımıda yapmıştır kendisi.. Gördüğüm bir iki sonuç vardı ve iyiydi..
İlkay nerede Ameliyt olan lar var tabi.. Forumda araştırırsan bulursun :KK66:
İçine hangi doktor sinerse onu tercih et canım.. Hayırlı kararların olsun :KK66:
teşekkür ederim çok sagolun :)

İlkay nerede Ameliyt olan lar var tabi.. Forumda araştırırsan bulursun :KK66:
İçine hangi doktor sinerse onu tercih et canım.. Hayırlı kararların olsun :KK66:
çok sagolun tesekkür ederim benı ızlemeye alır mısınz

eternity38 eternity38 ilkay hüthüt e ameliyat olmuştu. ben elif hanıma ameliyat olanda gördüm reel de gayet güzeldi

senin yerine biz karar alamayız içine hangisi sindi ise ona ol eğer hiçbiri sinmedi ise ist da birçok dr var uygun olarak Zekeriya kul var sanırım oda elif hanımla aynı ücreti alıyor

bu d
eternity38 eternity38 ilkay hüthüt e ameliyat olmuştu. ben elif hanıma ameliyat olanda gördüm reel de gayet güzeldi

senin yerine biz karar alamayız içine hangisi sindi ise ona ol eğer hiçbiri sinmedi ise ist da birçok dr var uygun olarak Zekeriya kul var sanırım oda elif hanımla aynı ücreti alıyor
oktorlara amelıyat olanların görüşlerini bilmekte fayda var tabı kı de son kararı ben verıcem ama müşteri memnunıyetı tecrubelerı de goz ardı etmemekte fayda var:KK66::KK66::KK66:

Valla ben İlkay beye ameliyat oldum her yonden cok memnunum. Ameliyat da cok basariliydi ilgisi de cok guzeldi sagolsun. Tavsiye ederim bence kesinlikle onla gorusmeden karar verme. Bende hemsireyim zaten az cok biliyorum anliyorum yani. Cok kaliteli bi doktor

Back
X