- 29 Mayıs 2012
- 146
- 44
- 298
- Konu Sahibi askmeyvesi
-
bence git kan testi ver bence hamilesin :) burdada yaz ama merakederim.
ya dur beni de heyecanlandırdın:) 3 gün var daha yarını da bekliyim bari bugün camları silcektim heyecandan bıraktım valla :)
sen bosver cam silmeyi camlari herzaman silersin, git bakdir hele baklaim hamismisinsana büyük bir bayram hediyesi olur
yarın sabah gidicem haber vercem sizede inşallah bayram sevinci olur :)
hadi ahyirlisiayaklarini iyi sürt yürürken bizde hamis kaliriz insallah...
adetime 3 gün var meraktan öyle sabah uyanınca test yaptım silik çıktı Eki Görüntüle 490175 fakat iki saat sonra yaptım tekçizgi çıktı sizce sonuç nedir bilgilendirirseniz sevinirim...
Lütfen yardım edin.
Bundan dün gebelik testi yaptım ve ikinci çizgi biraz silik göründü; ama belli oluyordu.Bugün tekrar test yaptım ama çizgi görünmüyordu.Bundan önce doktor hamile olabilirsin demişti çünkü beta hcg 63.81 çıkmıştı ama iki sonra adet gördüm, doktor kimyasal gebelik olmuş demişti. Acaba çizginin çıkmaması yine kimyasal gebelik olduğunu mu gösterir? Adetime 4-5 gün var, adet ağrıma benzeyen ağrılarım da başladı.
Cevabınız için çok teşekkür ederim.canım, kimyasal gebelik olabilir evet ama testin bozukta olabilir.
bence sende yarın kan tahlili ver veya idrar testini yarın tekrarla.
enaz 5 saatlik idrara sıkışık olman gerekiyor ama.
Cevabınız için çok teşekkür ederim.
İdrar testi yaptığımda 5 saatlik ve sıkışık değildi, ondan da olabilir mi yani? İnşallah hayırlısıyla hamileyimdir, yarın kan testi yaptıracağım. Umarım yine hayal kırıklığına uğramam.
canım, kimyasal gebelik olabilir evet ama testin bozukta olabilir.
bence sende yarın kan tahlili ver veya idrar testini yarın tekrarla.
enaz 5 saatlik idrara sıkışık olman gerekiyor ama.
insallah hamilesindir canim...sen en iyisi kan testi yaptir hem icin rahat eder hedme ona göre adimlarini atarsin...testlerin cogu hatali gösteriyor, moralini bozma, sakin ol stresse girme
Az önce doktordan geldim. Kan değerim 70.32 çıktı. Doktor hamilesin dedi, önce kimyasal gebelik olayımı da anlattım. Cuma günü tekrar kan değerlerime bakacak.
Bir de idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Üç tane ilaç verdi; üromisin şaşe, cephix 400mg, maltoferfol verdi. Bu ilaçlar hakkında bilgisi olan var mı?
Gözün aydın canım allah tamamına erdirsin.
İlaçlar hakkında bi fikrim yok.enfeksiyonun geçmesi için kullan mutlaka
çünkü gebelikte iyi değil diye duydum.
bende de yanma olmuştu ama idrar tahlilim temiz çıktı çok şükür
kızlar bu arada bende hamileymişim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?