Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar yardım lütfen tecrübelerinize ihtiyacım var
merhaba bayanlar ben üsküdar ümraniye veya kadiköy çevresinde komple epilasyon yatırmak istiyorum ama heryerde yapılmıyor işte yaptıran arkadaşlar yardımcı olurmusnuz nereyi tavsiye edersiniz.BİRDE ÇOK ACIYOMU Şeniz
Canim ben turkiyede guzelik merkezlerinde artik lazer epilasyon yapilmayacagini duymustum bunu bir arastir istersen cunku pesin paraya anlasa bilirsin ve sonra yarim kala bilir , aklima gelmisken yazayim dedim...
Canim ben turkiyede guzelik merkezlerinde artik lazer epilasyon yapilmayacagini duymustum bunu bir arastir istersen cunku pesin paraya anlasa bilirsin ve sonra yarim kala bilir , aklima gelmisken yazayim dedim...
Acıyoor, ki benim acı eşiğim yüksektir yani. Ben bile zor dayandım ama uyuşuyo bi süre sonra, dişinizi sıkıyosnz. En güzel yanı çabuk bitmesi. Bide yanık kokusu mis gibi:)
İnanmıyorum 1. 1. 2010 da güzellik merkezlerinde yapılmayacakmı epilasyonn. ama ben paket program yaptırıyorum ve ödemeyi yaptım bilee. ne yapıcam ben pekisenağlama