• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yardım lütfen tecrübelerinize ihtiyacım var

policeinci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2009
128
0
96
İstanbul
merhaba bayanlar ben üsküdar ümraniye veya kadiköy çevresinde komple epilasyon yatırmak istiyorum ama heryerde yapılmıyor işte yaptıran arkadaşlar yardımcı olurmusnuz nereyi tavsiye edersiniz.BİRDE ÇOK ACIYOMU Şeniz

Canim ben turkiyede guzelik merkezlerinde artik lazer epilasyon yapilmayacagini duymustum bunu bir arastir istersen cunku pesin paraya anlasa bilirsin ve sonra yarim kala bilir , aklima gelmisken yazayim dedim...

Acıyoor, ki benim acı eşiğim yüksektir yani. Ben bile zor dayandım ama uyuşuyo bi süre sonra, dişinizi sıkıyosnz. En güzel yanı çabuk bitmesi. Bide yanık kokusu mis gibi:)

Bende yaptırıyorum ama çoook az acıyo... acaba soğuk oda ve yaklaştırma mesafesinden kaynaklanabilir mi bu acı? Ben çok rahat atlatıyorum çünkü...

İnanmıyorum 1. 1. 2010 da güzellik merkezlerinde yapılmayacakmı epilasyonn. ama ben paket program yaptırıyorum ve ödemeyi yaptım bilee. ne yapıcam ben pekisenağlama

Back
X